Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

666teen 

všechny recenze uživatele

Zombies v Londýně nejsou rozhodně žádná novinka. Ani vtipkování na účet ohnilých chodců nikoho nepřekvapí. Novinka je tady to, že většina živých se od mrtvých liší jen tím, že jim fungují kardiostimulátory, udrží některé tělesné tekutiny, používají chodítka, díky čemuž jsou o krok napřed, před nemrtvou zhoubou a k obědu jim stačí krupicová kaše. Maso je mimo jejich dentální kapacitu. Uznejte sami, že když nezvedení dorostenci tuhle gerontopartu ozbrojí, výsledek musí stát za to. No, mohlo to být o moc větší peklo. Snad příště. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Dva - tři frky bez záruky, nejotravnější geront pod sluncem a dvojka rachitických brášků bez charismátka. Potenciál ku využití by byl, ovšem Matthlal Hovene se předčasně sebeuspokojil u prachsprostých náznaků. Sestřenka mohla oblažit oko šmírákovo alespoň kouskem masa, závod ve sprintu - rentiér versus chcíplotina - šel dotáhnout více, bubačisko s ocelovým plátem v šešuli mohl předvést podstatně zběsilejší drajv, ten dědek nemusel být takový čůrák....tři prdele popravených nadějí. A měla-li poslední hláška filmu vyznít komicky, nepovedlo se. Vyšel z ní patetický canc, naškrábaný na nejedné stránce anglofilní literatůry. Chcete-li však spatřit bijáček, v němž budete nakonec s černočerným mávátkem v ruce fandit šouravým mrtvolám proti bandě otravů, jen do toho. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Není to nic objevného, ale na zahřátí to stačí. Občas se povede i nějaký vtip (zejména v krátkých flashbacích) a hláška. Důchodci bojující se zombie se rozhodně nevzdávají snadno - úprk s pomocí chodítka před mátožnými nemrtvými ("Proč jsou, sakra, tak rychlí?!"), zombie mimino nebo dědeček kosící zombie samopalem. Osobně bych si odpustila některé nechutné detaily trhání masa a požírání. SHRNUTÍ: Proč je někdy dobré mít garáž nacpanou zbraněmi. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem, bohužel. Neurazí, nenadchne. Pár scének pobavilo velmi dobře, ale jinak to je stále ta samá písnička. Na světě je už oficiálně nový subžánr - "britská zombie komedie" (u mě stále vede Doghouse). Pokud je to pro někoho první film v tomto subžánru, tak se mu asi bude líbit víc, pro otřelé fandy to asi nebude nic moc nebo právě naopak si to užijí a to v případě jsou-li zombie jejich život. Jinak taky chválím úvodní titulky. 55% ()

Moena 

všechny recenze uživatele

No jsou to teda slabý 4*, ale tak přeci jenom jsou to zombies. Škoda hlavně toho, že valná většina vtipů byla použitá už v traileru. Jinak anglický černý humor nechybí (scéna s kočárkem top) a s gore se nikdo nepáral (parádní jatka). Herci v hlavních rolích jsou celkem sympatická partička, hlavně Kate (nebo Katy?). Pro fandy zomboňů jasná jednohubka na páteční večer. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)

Reklama

Reklama