Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

juta 

všechny recenze uživatele

Začátek se opravdu vyvedl. Byl povedený, krvavě zábavný. No a pak přišli na řadu studenti, kteří zrovna moc rozumu jako vždy nepobrali, takže u určitých momentů jsem kroutil hlavou, ale že jsem podobný druh hororu delší dobu neviděl, tak jsem si to poměrně užil. Kdyby ke konci Amazonky strhly pytel dříve, než do něj začnou bodat, možná by to bylo ještě o něco lepší... ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Na první dva díly to nemá ani náhodou, ale aspoň to je lepší než tragický třetí díl. Film začíná jako každý slasher. Parta nádherných holek se svýma klukama jedou na chatu, uvíznou, nemají signál a prostě řeší klasické hororové klišé problémy. Vraždy byly krásně brutální a zábavné. Hlavně scéna kde dozorce byl uvázán za všechny končetiny ke dveřím byla paráda. Bohužel v žánru slasher jsem neviděl nic pořádného pár měsíců a Pach krve 4 to bohužel nezměnil. Tenhle žánr je asi už mrtvej. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

To teda ani pro mě není extrémní násilí, brutalita, gore, krev a podobně, všechno ... Přece jen tohle je kravina mezi kravinami. Vykrádačka snad úplně všeho možného, v hrozném prostředí, s příšernými postavami, které se chovají fakt nebetyčně blbě atd. To by ale nevadilo, kdyby se ten film nebral tak vážně!! Nebo nebere?! Já jsem to nepoznal ... Nejdřív se bere vážně, ale pak mi to připomínalo slasherovské parodie 80. let. Jako násilí zde jde do extrému, ale vůbec se sem nehodí, je to jak pěst na oko. Je totálně zbytečné, samoúčelné až trapné. A když už to tak připadalo mě, tak už je to asi fakt extrém ... Od půlky jsem jen kroutil hlavou nepochopením, zda je ten horor tak debilní, nebo jsem debil už i já ... Kdo ví ...?? :-)) (jen pro silné žaludky) ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nechápu, proč po zpackané trojce dostal O'Brian ještě u téhle série šanci... Jediné na co se u tohohle kusu dalo dívat byl docela povedený začátek v blázinci (za to taky dávám ten jeden bod), jinak zbytek je jen přehlídka digitálně trapných vražd, krve a nesnesitelně debilního chování hlavních postav... Za mě už nikdy víc... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Luxusný, našlápnutý prequel hororovej série Wrong Turn sa osviežujúco presunul do zimného prostredia a po chvíli konkrétne do opusteného sanatória, kde sa počas snehovej búrky ukryje zablúdená partia mladých. Onedlho však zisťujú, že sanatórium má svoju temnú históriu, ktorá je divákovi predstavená už v štýlovom masakri pred úvodnými titulkami a že tu svoje útočisko má trojica zmutovaných, ale šikovných kanibalov. Tí sa novému "jedlu" samozrejme potešia a začnú ho veselo loviť, čím sa začína krvavá zábava pre diváka a srdce hororového fanúšika (alebo aspoň fanúšika tejto série) môže zaplesať. Takže som nadšený; kanibali sa slušne vybláznili, ich stvárnenie a masky boli už tradične fajnové, kamera ničomu neuteká a tak je v ponuke dostatok gore, násilnej zábavy, skvelých nápadov i vydarenej atmosféry, ktoré z filmíku robia výborný, hoci béčkový horor. A aj keď by sa našlo zopár slabších chvíľ a niekomu môže chýbať aj nejaká tá originalita, tak z môjho pohľadu séria celkovo nemá zatiaľ žiadny slabý článok a už teraz sa teším na ďalšie pokračovania. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Sekvence fondue byla natočena poslední den natáčení. (asxasx)
  • Sean Skene je čtvrtým hercem, který ztvárnil „Tříprsťáka“. (asxasx)
  • Většina sněhu viditelná v tomto filmu byla skutečná. (ČSFD)

Reklama

Reklama