Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovboj Woody vždycky dobře věděl, co je smyslem jeho života. A tím bylo starat se a chránit jeho dítě, ať už to byl chlapeček Andy nebo holčička Bonnie. Když však Bonnie přinese do svého pokojíku novou hračku, které říká „Vidlík“, otevře se Woodymu a jeho věrným kamarádům docela nový velký svět. (Falcon)

Videa (20)

Trailer 8

Recenze (374)

HAL 

všechny recenze uživatele

Předchozí díl Toy Story byl tím nejlepším, potenciál tahle série tedy zjevně má - ale čtyřka ho dokázala solidně zazdít. Silně nezajímavý film převařující stará témata, staré postavy, a starý humor. Všechno je tu k uzoufání nudné, no naštěstí aspoň ne k uzoufání trapné, což se jinak animákům pro nejmenší stává taky běžně. Zbytečnost, dokonce i na Pixar, který býval nadhodnocovaný i v dobách kdy ho ještě neprznila Disneyho mašinerie. 5/10 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[93%] I na počtvrté se to královsky povedlo! A opět téměř ke konci málem slza ukápla jak to bylo dojemný a perfektně zahrané. Animace je samozřejmě mnohem lepší (přeci jen je toto z r. 2019) – tam není co vytknout. Takže i když tu někteří píší, že to není úplná bomba a že to mírně zaostává nad předchozími třemi díly, ale já s tím nesouhlasím! Dějově je to sice stokrát omleté, ale furt to funguje – je to zábavné, vtipné, dobrodružné, roztomilé, dojímavé a známé postavičky Woodyho, rakeťáka a dalších potěší jako vždy. Takže není co dodávat a pevně doufám, že vznikne plnohodnotná pětka! PS: Hned za titulky je několik vsunutých scén. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

No bolo to ťažké rozhodovanie, ale predsa len muselo dospieť ku koncu. Maximum by bolo veľa, štyri sú málo. Ako teda ohodnotiť? Skúsim to napísať. Táto pixarovská značka, je branou tak akosi zrejme. Nemôže to byť fiasko, proste také niečo vo vesmíre neexistuje. Robia na tom machri, ktorý majú totálny bullseye a majú to všetko pod kontrolou. Predsa len sme všetci ľudia a pre Disneyho nepracujú komiksový superhrdinovia, ale ľudia z mäsa a kostí. Námety prichádzajú a odchádzajú a občas to proste príde. Únava, jedno malé zívnutie, ktoré proste dá všetko najavo. S TOY STORY som neskončil a verím, že ani samotný tvorcovia, len by sa mali viac prespať ( tým nemyslím dĺžku spánku, ale jeho zdravosť ) a opäť prísť s príbehom, ktorý zo mňa nevypustí len pár sĺz a smiechu, ale celé kanóny. Teda ako minule. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Toy Story, narozdíl od Nema, nebyl nikdy moje srdcovka, ale je to fajn trilogie s pěkným zakončením. A teď čumím jako puk, že je nějaká čtyřka - dočista jsem na ni totiž zapomněl. A moje obavy se potvrdily. I navzdory krásné animaci a mnoha fakt dobrým gagům a zajímavým nápadům je to už docela nastavovaná kaše, která navíc svým vyzněním zásadně mění jednu z hlavních postav v přesný opak toho, na čem její charakter a potažmo celá původní trilogie stavěla. A to je imo ze strany tvůrců na jednu stranu dost odvážný a kontroverzní krok, ale taky zároveň zajímavá "lidé se mění" pointa. Pointa, která existenci jinak trochu nadbytečné čtyřky vlastně docela obstojně obhájí, byť rozumím, že každému po chuti nebude. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Pixar to napodiv v ďalšom (zdanlivo) zbytočnom pokračovaní tentokrát zvládli, že im niet čo vytknúť. Nad Toy Story skrátka niekto tam hore drží ochrannú ruku. Uveril som im, že už ukončené potrebovali ešte dokončiť... a dobré to bolo, sebestačné a poctivé. Zbytočnejšie než trojka a predsa nie úplne zbytočné. Tým ale tento svet naplnili po okraj, dúfam, že sú si toho vedomí. (i keď - kto vie...?) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (22)

  • Tvůrci uvedli, že snímek vytvoří, pouze pokud bude minimálně stejně kvalitní než předchozí pokračování Toy Story 3: Příběh hraček (2010). (oje)

Související novinky

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

08.03.2024

Tuhle kombinaci by nejspíš čekal málokdo. Keanu Reeves (The Matrix Resurrections), herec téměř univerzálně milovaný napříč všemi cílovými skupinami, však už loni přislíbil svou účast na nadcházejícím… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama