Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konečně je to tady! Největší talentová show světa znovu u nás! Originální a největší show zaměřená na hledání talentů, původní Got Talent, slaví úspěchy ve všech zemích - a nyní mohou diváci sledovat vysílání druhé série ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT na obrazovkách Primy!
Ve společném projektu Televize PRIMA a slovenské TV JOJ nejde jen o pěvecké nebo taneční výkony; šanci zvítězit mají nejrůznější baviči a komedianti, varietní umělci jako kouzelníci, akrobaté, žongléři, břichomluvci či imitátoři, účinkující se zvířaty nebo kdokoliv, kdo vládne jakýmkoliv mimořádným talentem, ať už sólo, nebo ve skupině. Show nemá žádná omezení - je otevřená lidem všech věkových kategorií, kteří mají výjimečný talent.
Během prázdnin proběhla ve větších městech v Česku i na Slovensku castingová kola, z nichž do vysílání postoupili vybraní adepti na vítězství. Jejich výkony bude hodnotit opět hvězdná porota: česká pěvecká stálice Lucie Bílá, zkušený producent a manažer hvězd Jaro Slávik a nově v ní usedne oblíbený český herec, dabér a bavič Martin Dejdar. Jednotlivými koly budou provázet již osvědčení a zkušení moderátoři z loňska Jakub Prachař a Martin "Pyco" Rausch.
Oproti loňskému ročníku nastane v tom letošním několik změn. Sestřihů z divadelních kol bude osm, do Velkého třesku postoupí podobně jako vloni více než stovka soutěžících. Z Velkého třesku vzejde okolo třiceti semifinalistů. Živé vysílání se bude skládat ze tří semifinále po osmi/devíti soutěžících a jednoho finále po jedenácti/dvanácti.
Každou neděli večer se tedy můžeme těšit na souboj našich nejlepších talentů, z nichž na konci vyjde vítězně jeden jediný, ten ze všech nejlepší a nejzajímavější. Toho také čeká nejen pohádková výhra v hodnotě 100 000 eur (přibližně 2,5 milionu korun), ale také angažmá v americkém Las Vegas! I proto se do česko-slovenské verze hlásí celá řada zahraničních talentů; v žádné jiné zemi totiž vítěz soutěže angažmá v Las Vegas nezíská. Sledujte tedy úžasné, odvážné i zábavné výkony další řady talentů každou neděli večer na Primě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (124)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

I tento krát sa v talentovej súťaži objavili moji spolužiaci a školný kolegovia: Evička Burešová a Monika Povýšilová s formáciou Uncles and Papas. Ich výkoný boli hudobne na už štandardne vysokej úrovni, a týmto by som im chcel popriať veľa úspechov aj do budúcna :) Dve hviezdičky pre dve kvetúce hviezdy! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale po první sérii jako by přibylo všech těch typických klišé, které jsem tam tolik nechtěl vidět. Neustálé zvedání poroty i obecenstva na každý druhý "dobrý výkon", posílání všech do Las Vegas, řeči o tom, jak 15nácti letá holka zpívá líp než Beyonce a mnohé další perly, které mě pokaždé skoro rozbrečí (heh). Štáb podle mě také zvýšil práci s diváky, které především v prvním díle fungovali jako prodloužená ruka scénáristy, až to bylo do očí i uší. Je tohle potřeba? Stejně jako "uniklý scénář"? Jediné, na co už jsme po třech dílech zvědavý je finální výběr. To zase bude mix všeho... Update po druhém semifinále: úmyslná nevyrovnanost jednotlivých skupin (by Prima) je na profackování odpovědné osoby, stejně tak výběr některých finalistů (důchodce, klaun, imitátor Shaggyho...) a nechutná reklama procházející celou show (křtění alba, narozeniny, manažer Shaggyho, apod.) z toho dělá skoro nekoukatelnou/zmanipulovanou/nekritickou blbost. A to co řekl Dejdar při vyřazování Vertigo X Dianka... vrchol. Místo vlastního názoru napínat diváky a nechat postoupit někoho, koho nechci...Po tomhle se z toho stala další Superstar a pro mě důvod, proč z 2* jdu na 1* a čekám na slovo "oni mi dali peníze, aby vyhrála ta malá holčička...", abych dal čestný a morálně hodnotný odpad. ()

Reklama

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná a ubohá přehlídka cirkusáků a teenagerů. Divím se, že nejsme světová velmoc, když máme tolik talentů. Ehm, i když mnozí nejsou Češi ani Slováci. Jaro Slávik má asi noční můru z cirkusů, kam ho zřejmě za trest cpali v osmdesátých letech rodiče, vše už viděl a všude byl a k tomu nezapomíná připomínat, že má za kamaráda Shaggyho. Lucie Bílá ukazuje, že je šička. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Nesnáším obdobné talentové pořady, kde se zpívá - jednak ti lidé nepředvádějí krom hlasu nic vlastní tvorby a jednak ta falešná myšlenka, že se z nich stanou hvězdy je od druhé řady superstar čím dál směšnější. Talent je v tomto upřímnější - přehlídka dovedností lidí a čím vším je možné se živit ( nebo aspoň přivydělat) a k nim samozřejmě banda neschopných , kteří se ukážou v telce. Porota byla dobře poskládaná a mně to bavilo. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Druhý ročník populární show Česko Slovensko má talent opět nezklamal a udržel si pomyslnou laťku. Pyca moc nemám rád, ale zvykl jsem si. Naopak jako pozitivní změnu vnímám výměnu Jana Krause za Martina Dejdara. Kraus je sice stylovej, ale sem se prostě nehodí a Dejdar je super. Jednu věc ale nechápu, a to, kdo se stal vítězem. Atai Omurzakov byl opravdu skvělej, ale jak může show, co má v názvu Česko a Slovensko, vyhrát člověk z Kyrgyzstánu? To trochu vypadá, jako by u nás nikdo neměl talent a musí se přijímat lidi z jiných zemí a to, že chtějí bejt světový neberu...To Nedvěd, to je jiný kafe...70% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Celkový víťaz Kazach Atai Omurzakov už zo svojimi číslami súťažil v obdobných súťažiach v iných krajinách Európy, podobne ako aj jeho súperi Brit Stevie Starr či japonský samuraj Hayashi. (Patrik200s)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama