Reklama

Reklama

Wolf Creek 2

  • Austrálie Wolf Creek 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vrah z australského vnitrozemí Mick Taylor se po čase vrací sužovat další skupinu nic netušících turistů. Skutečná hrůza začíná ve chvíli, kdy se páreček zamilovaných baťůžkářů vydává do kaňonu Wolf Creek, kde je nucen strávit noc ve stanu. Během dovolené v australském vnitrozemí navštíví trojice baťůžkářů - Rutger, Katarina a Paul - legendární kráter Wolf Creek. Jejich sen o dobrodružství se však promění v děsivou noční můru poté, co natrefí na jednoho z místních, který je postrachem všech turistů: nechvalně proslulého Micka Taylora. Zatímco se před ním partička snaží uprchnout, Mick na ni pořádá nervy drásající hon napříč nehostinnou australskou pustinou. Nakonec přežije jediný - Paul. Toho Mick zatáhne do svého doupěte, kde mu dá naplno pocítit svou krutost. Pokud má mít v zoufalém boji o přežití, z něhož předtím ještě nikdo nevyvázl živý, Paul alespoň nějakou naději, bude muset zapojit všechnu svou vynalézavost, aby přelstil muže, který se za vraždící zrůdou skrývá, a proměnit se ve stejně bezcitné monstrum. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (265)

rollman1 

všechny recenze uživatele

"Welcome to Australia cocksucker" Mike se po delší době vrací, aby zatopil dalším nevinným turistům a udělal jim tak ze života peklo, nebo aspoň z toho zbytku co jim zbývá. Spokojenost a veliká. Po průměrné jedničce, ze které si nepamatuji skoro nic, přichází lepší, brutálnější a nekompromisnější pokračování, ze kterého si určitě budu pamatovat víc. Za to mohu vděčit skvělému gore, které je zde nádherně a hlavně manuálně zpracované. Dále odlehčenému driveu, který se nese celým filmem a v neposlední řádě hlavnímu zmetkovi, který mi film neskutečně zpříjemnil. Jak již zde mnoho uživatelů psalo, najdou se zde pěkné odkazy na starší snímky jako např. Stopař atd. Také scéna s klokany je super, protože mě pobavila jako dlouho nic. Konec trošku ošuntělejší, ale pořád se jedná o prvotřídní snímek. Skvělé!!!! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Zdaleka to není perfektní, že bych skákal nadšením 2 metry do vzduchu, ale jsem velmi spokojený a příjemně překvapený, jak se režisér McLean posunul dopředu a určitě o sobě dá brzo vědět i za oceánem, o tom nepochybuju. Sice se ve filmu neděje nic nového, co bychom my fanoušci už neznali, ale herecká genialita Jarratteho a velmi vyzrálý režisérský um McLeana z toho dělá jeden z nejlepších hororů roku 2013 a jeden z nejlepších pokračování hororů vůbec. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Vzniklo ďalšie pokračovanie filmu Wolf Creek. Čo to je?, pýtajú sa asi mnohí. Je to horor, ktorý som videl už dávnejšie, ale narozdiel od väčšiny sa mi celkom pozdával a tak som i hodnotil. Preto ma pokračovanie neprekvapilo. Je tu rovnaký magor v klobúku, takmer ako ten tuhý fajčiar z Elm Street..., ale i obete, ktoré sú opäť v zlom čase na zlom mieste. Je to horor, tak kde inde by mali byť...Pokračovania väčšinou prepadnú, ale tu je druhý diel ešte o niečo lepší. Znova krvák, takže automaticky film nie pre každého, ale náš magor je dosť presvedčivý, navyše dobrá scéna s klokanmi (On zabil Skippy!, On zabil Skippy!!...) a jasne čitateľný odkaz pre všetkých turistov. Necestujte do Austrálie! 80%. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tak takhle ano, samoúčelná vybíjená okořeněná černým humorem a nic jiného, přesně můj šálek čaje. Mick Taylor zvedá laťku, kterou kdysi odložili Mike Myers, Freddy Krueger či Jason Voorhees a já jen doufám, že to nebylo jeho poslední vystoupení a přeju mu hodně štěstí v další bohulibé činnosti vedoucí k očistě Austrálie od nadměrného turistického ruchu. Díky, Micku ! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce je tohle svěžejší a záporák už tolik nesere jako tomu bylo minule. Jenže na druhou stranu tenhle film kazí fakt, že pokaždé si Mick najde cestu ke své oběti, i když je schovaná v houší, kde by člověk nenašel ani tank... :D A tak to bylo vlastně pořád dokola a takových filmů, kde se něco podobného děje už pár existuje, takže originalita tu moc znát není. :-) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Volně natočeno na motivy australského sériového vraha Ivana Milata, který si až do své smrti 27. října 2019 odpykával doživotní trest v australském vězení. (Johnny.ARN)
  • Ve filmu se původně měla objevit zmínka o Mickově (John Jarratt) minulosti, která by objasnila jeho vývoj v psychopata. Ovšem nakonec to ze scénáře vypadlo. Později se jeho minulost objevila v seriálu Vlčí zátoka z roku 2016. (ČSFD)
  • V úvodní scéně se dvěma policisty je u dálnice vidět částečně zchátralý billboard s nápisem: „Golden Fleece.“ Golden Fleece je skutečný název několika australských společností. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama