Reklama

Reklama

Arrow - Série 7

(série)
Trailer
USA, (2018–2019), 15 h 23 min (Minutáž: 41–42 min)

Kamera:

Chris Banting

Hrají:

Stephen Amell, Kirk Acevedo, Katie Cassidy, Rick Gonzalez, Juliana Harkavy, Colton Haynes, Vinnie Jones, Echo Kellum, David Ramsey, Emily Bett Rickards (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Oliver po svém šokujícím doznání znova narazí na starého nepřítele, kterému kryje záda trojice nechvalně proslulých zabijáků Longbow Hunters. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Dzoumen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek série začíná dost dobře prvních 7-8 dílů, ale to je potom tak asi vše...dál to stojí za nic už jde vidět, že vývojáři neví co tam dát, ale jak říkám prvních 7-8 dílů bylo fakt super a dost jsem se u toho bavil. Byly tam zajímavý akce a tak celkově všechno zajímavý. Hlavně příběh byl nejvíc zajímavý. Vždycky jsem byl zvědavý co Arrow vymyslí. ()

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díly ve vězení byli téměř na hranici dokonalosti, změna vyloženě prospěla, tajemnost nového GA. Bohužel druhá půlka série se zase změnila v rodinné drama a když tvůrci neví, tak přidají nového člena rodiny Queenů. Naštěstí konec série to zase vrátil zpět a zbavil se zbytečných postav. A Flashforwardy, sérii hodně pomohli, ukázali i svět GA z jiné perspektivy, ale dělat Spin-off seriál s těmito postavami, raději ne, mám za to, že by to neutáhli a lidem by se to nemuselo líbit. Slabé 4* si tato série zaslouží. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7 séria - 85%. Keď som pozeral štvrtú a piatu sériu uvažoval som nad tým, či to nevzdať. Nakoniec neľutujem, že pokračujem ďalej a dostal som sa až do finále. Šiesta séria ponúkla perfektné finále a táto siedma ponúkla niečo, čo ma bavilo asi najviac. Green Arrowa za mrežami. Zatiaľ čo zvyšok série balansuje ako obvykle, medzi dobrými akčnými scénami, lepšími dielmi a tradične trápnymi a zároveň štýlovými výstupmi, prvé diely ponúkli najlepší príbeh, najlepšie postavy, hercov (M.J. Wihte, Vinnie Jones) a najlepšiu akciu. Nakoniec som celkom spokojný s touto sériou, ma to síce zbytočne veľa dielov, ale hodnotím kladne. Crossover ma znova bavil, future "flashbacks" a cameo návraty tiež, štýlová kamera znova nechýba, podaril sa aj výber skladieb od Ruelle (Madnes, The Other Side) a dostalo ma aj celkom prekvapivé a smutné finále. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rovnou říkám, že nový tým, který doprovází Kapuci od páté série jsem si nikdy neoblíbil, ba naopak je nemám dost rád. V této sérii mi, ale tolik nevadili, už jen protože šablonovitost z prostředku seriálu je pryč, první polovinu vlastně ani originálního Arrowa nevidíme, pouze jakéhosi napodobitele, z kterého se vyklube milé překvapení. Nepřítel č.1, který byl už svým způsobem na začátku seriálu je něčím novým, už jen proto, že není klasickým záporákem, ale má přidanou hodnotu. Konec posledního dílu byl celkem nezvládnutý, řekl bych, možná, nevyvážený. Ty emoce jsem v posledních minutách postavám nevěřil. Ale za největší zápor považuji dějovou linku z budoucnosti, která: 1) Prozradí to, co se bude dít v závěrečné sérii. 2) Má být jakousi přípravou na seriál, který naváže na osmou sérii, 3) Jediná dobrá postava mi přišla Black star. Sedmou sérii hodnotí, ale kladně protože se v ní dokázalo téma Arrowa ještě něčím novým vytěžit. Elseworlds je, zatím, nejlepším crossover z Arrowerse, ale počítám, že Krize na nekonečnu zemí bude ještě větší pecka, už jen kvůli tomu, že se vrátí filmový Superman (který paradoxně v tomto vesmíru hraje Atoma). ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oliverův pobyt ve vězení zaručil nejen jednu z nejakčnějších epizod v dějinách celého seriálu, ale vůbec ty nejintenzivnější momenty, které mimo jiné dodaly originalitu a šťávu do mé kdysi oblíbené TV show, jež už začala hodně strádat. Stephen Amell je ohromný sympaťák a kvůli němu je mi dost líto blížícího se konce, ovšem vedle něj Arrow disponuje až moc velkým počtem doslova debilně napsaných postav, které jinak povedené předposlední sérii dost ubraly na kvalitě. Konec jsem ale s hrdostí obrečel. ()

Galerie (178)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní záporáčka téhle série Emiko Queen se poprvé objevila v komiksu „Green Arrow (vol. 5)“ číslo 18 v březnu 2013. (JG9)
  • Jedná se o 150. epizodu seriálu. (JG9)
  • V této epizodě, která je součástí Arrowerse crossoveru a odehrává se v Gothamu (městě, odkud pochází Batman), při zatýkací scéně Arrowa, Flashe a Supergirl jeden z policistů zažádá o posily na roh ulic Nolanovy a Burtonovy. Je to odkaz na dva režiséry, kteří v průběhu let zfilmovali celovečerní snímky o netopýřím strážci. Christopher Nolan natočil tři filmy o Batmanovi v čele s Christianem Balem, zatímco Tim Burton má na kontě dva snímky, kde si Batmana zahrál Michael Keaton. (Blanch)

Reklama

Reklama