Reklama

Reklama

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (234)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Když se půlka rozpočtu vytříská na naprosto zbytečnou, logicky neopodstatněnou explozi, místo toho, aby se koupila pořádná kamera, je to pak hold na hovno. O to víc, když se látky ujme režijní nula a obsadí do vedlejší role Selenu Gomez. Bez nápadu, technicky podprůměrný a scenáristicky vyvanutý dílo, který by natočilo za dvě tři odpoledne i dítě. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Páni, mě to sedlo skvěle. Skvělý úvod, který navnadil. Jedna automobilová, vesměs policejní, honička za druhou. Výborné záběry kamery na všechny ty kaskadérské kousky, které naprosto perfektně snímají každou bouračku těch nejlevnějších policejních aut z východní Evropy. A že je jich fakt hodně. Po delší úvaze dávám 85% jelikož mě film velice mile překvapil. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Ethan Hawke je jeden z mých nejneoblíbenějších herců, takže mi hezkou chvíli trvalo, než jsem jej začal ve filmu alespoň trochu brát. Getaway je taková akční jednohubka, kterou zhltnete, když v nabídce nenajdete nic lepšího, rychle ji strávíte a ještě rychleji vy***... vyloučíte, to bude vhodnější slovo. Neříkám, že jsem se vůbec nepobavil a že bych se nudil, avšak na více než dvě hvězdičky to není už proto, že podruhé bych si snímek nepustil. Jako výplň času cestou do Prahy autobusem to však nebylo nejstrašnější. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Gregg Maxwell Parker, Sean Finegan | Hudba: Justin Burnett | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Dark Castle Entertainment, Signature Entertainment, After Dark Films, Silver Reel | Rozpočet: 18 miliónov $ | Tržby: 11,806,432 $ || Film, ktorý si pozriem len v prípade, že idem žlutým busom, nefunguje wifi a nemôžem spať a v inventáru palubných médií som už všetko ostatné videl. Na jednu vec to však bolo dobré: Nikdy som netušil, že sa z Mustanga môže stať klišé. 30% | SD, PortaPro, EN DTS | ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Očekávání: Bude to značně neoriginální, ale mohlo by to být chytré, zábavné a správně béčkové. Výsledek: Je to značně neoriginální a navíc to vůbec není chytré ani zábavné a béčkové to je, ale škrtnul bych to slovo správně. Strašně by mě zajímalo jestli ti diletanti, co tohle filmové dílko vyráběli, vůbec seděli v Mustangu. To auto je líný a to ve všech verzích a opacéřovaná verze by žrala, tak 100 litrů benzínu na 100 kilometrů. Takže v tom filmu by musel tak 10x na benzínku, ale dobře je to film a já to beru. Vlastně celá ta zmínka o Mustangu je tu, protože tohle auto vážně nesnáším a oni ho pořád do těch filmů cpou. Nejhorší však je, že se v tom filmu 90 minut děje pořád to samé, drsně se tvářící Ethan Hawk jezdí po městě s vyplašenou Selenou a kolem létají kusy bulharských policejních vozů. Přeberte si to, jak chcete, ale až na to budete koukat, tak si na mě vzpomenete. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Niektorí z kaskadérov jazdili rýchlosťou skoro až 90 km/h, keď nabúrali, no napodiv sa nikto nezranil. (Tony DiNozzo)
  • Během natáčení se používalo přibližně 28 7D kamer, které byly umístěny na místa na autech, odkud pořizovali panoramatické 360° záběry toho, co se dělo v interiérech aut a venku kolem nich. (Cheeker)
  • Film byl uveden do kin pod názvem Speed Demon. (Cheeker)

Reklama

Reklama