Reklama

Reklama

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (234)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vůbec mi Závod s časem nepřišel tak debilní, jak to tu někteří tvrdí. Možná to není nejchytřejší film na světě, ale zároveň má v sobě tolik adrenalinu, že by si z něj obyvatelstvo jednoho města mohlo tenkou břitvou ukrajovat a pořád by zbylo. Ethan Hawke sice nestíhá moc hrát, ale za to výborně řídí. Selena Gomez umí spíš srát, než hrát, ale také si na ní zvyknete. Všechny nelogičnosti a nesmysly ve filmu jsou pak naprosto zbytečné, protože tohle je naprosto ultimátní adrenalinem nasáklá honička bulgarskou Varnou, která mě těch 85 minut naprosto jednoduše zabavila a svůj účel si tak splnila. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Hra Getaway byla naprosto fenomenální a nemohl jsem se od ní odtrhnout, dokud jsem ji nedohrál. Ale co z toho udělali na filmovém plátně, to zůstává rozum stát. Krom toho, že je to tak naprosto fantasticky neuvěřitelné, že USS Enterprise ze Star Treku vedle toho vypadá pomalu jak reálné vzdušné plavidlo současnosti, to je i blbě natočené. O tom, že jednomu z nejnenažranějších automobilů - Shelby Mustangu po celou dobu nevyschla nádrž se raději už ani zmiňovat nebudu. To vlastně byl asi ten nejmenší zázrak... Závěrečná scéna, kde většina filmů vrcholí, je zde taková, že koukáte na auto kličkující před vámi a připadáte si jako v Gran Turismu, ale rozhodně ne doma, dívajíc se na dobrý film. Závěrem, je to slabota, bohužel. ()

Reklama

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

tento film má iba 80 minút naplnených naháňačkami na autách v rôznych zaujímavých lokalitách (denná sofia, nočná sofia, opustený sklad, park...), kopec výbuchov, "búračiek", prestreliek, kaskadérskych kúskov - navyše sympaťáka a hviezdu v hlavnej role, mladučkú krásku ako jeho sekundanta, geniálneho záporáka a prekvapivú pointu... ach, aké úžasné by to bolo, keby všetko, čo som napísal, nebolo myslené ironicky... akcia je nudná, zmätená, zle zrežírovaná, ani ten lacný efekt tu nefunguje, lebo je to otrava... hlavná postava je suchá, plytká, prázdna, nezaujímavá a hawke nemá charizmu a karmu na to, aby takéhoto hrdinu utiahol (na porovnanie ponúkam hlavných hrdinov fimov CRANK a Drive), "kráska" je otravná nezaujímavá a iritujúca pipka, záporák je slabý až chabý, prekvapivá pointa vycucaná z prstu a o ničom, nič tu nefunguje, je to nemožne spreneverených 18 miliónov amerických dolárov, áno?! ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

To byla parádní podívaná! Peckovej nápad. Ethanu Hawkeovi unesou manželku a on musí poslouchat pokyny únosce. Tudíž nasedne do auta a spolu se Selenou Gomez plní různé úkoly, které mu únosce zadává. A že to jsou teda fakt peckový úkoly, občas si připadáte, že se koukáte na video ze hry Need for Speed. Na autě jsou i umístěny kamery, takže divák má možnost zhlédnout parádní záběry z auta při honičkách. A Ethan Hawke je fakt parádní řidič. Většina filmu se odehrává právě v autě, ale to vůbec nevadí, je to fakt hodně dobře natočeno. Mnohem, mnohem lépe než například Štvanec 19. Jenom mě opravdu udivuje, že to má tak nízké hodnocení. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $10,501,938Tržby Celosvetovo $11,813,989▐ prestrelené na plnej čiare, béčko ktoré nemá čo ponúknuť okrem bezduchých naháňačiek na autách, zlé obsadenie a réžia bez nejakého hmatateľného štýlu, dosť zlé /15%/ ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Filmaři používali 70 kamer VIOS, které umisťovali do prostřed silnice, odkud pořizovali dynamické záběry aut, které přes ně přejížděly. Několik těchto kamer natáčení nepřežilo. (Cheeker)
  • Film se začal natáčet v květnu 2012 v hlavním městě Bulharska v Sofii. V září 2012 bylo natáčení zahájeno v Atlantě v americkém státě Georgia. (Neffy)
  • Počas natáčania filmu bolo zničených 130 áut. Produkcia mala vlastné vrakovisko, kam tieto autá dávali. (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama