Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Základní škola Sever je zdánlivě stejná jako ostatní. I tady je kolektiv učitelů, kteří dennodenně bojují, aby do hlav žáků vpravili alespoň nějaké vědomosti, a zároveň přitom sami nepřišli o nervy a o rozum. Výhodou je, že tu pracuje o něco víc mužů než jinde, takže síly jsou poměrně vyrovnané. Což s sebou na druhou stranu přináší řadu humorných situací, které učitelský sbor občas řeší nejen s patřičnou nadsázkou, ale hlavně s drobet sexuálním podtextem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

Nathana 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl mi utekl. A i když to není žádné veledílo, tak pokud mám srovnat to, co jsem zatím viděla s tou druhou slátaninou a to s Gymplem s (r)učením omezeným, tak za mě si toto zaslouží alespoň za nějaký ten humor jednu až dvě hvězdičky. Přenesu-li se přes jistou nadsázku, bez které se dívat není možné, tak jsem se i zasmála. Ale protože "odpadů" je tu víc než dost, dávám hvězdy 3, ať se tomuhle "dílku" trošinku zvedne reputace. Gympl mi stačil pilot do druhé reklamy (a to jsem ještě vydržela dlouho), na tuhle ptákovinku se pro odlehčení možná ještě podívám ;) btw: hudební doprovod jsem nepochopila a i když nic proti Zagorce, tak úvodní "znělku" nechápu ještě víc.. ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Niet čo dodať všetko vystrielala "HollyW" ,fakt to trafila...A dal som tomu ešte šancu a ejhle skutočne to nie je až tak zlé. Koncept bláznivy sa čiastočne podaril.Výhodou tohto seriálu je to, že sa tento seriál nehrá na umenie. Je to proste tak trochu strelené, ale prečo vlastne nie? Na rozdiel od katastrof (Gympl,Ententýky,Obchoďák) sú tu aspoň slušne vybraný herci. A vlastne sa to dá pozerať ... ()

Reklama

Fenk 

všechny recenze uživatele

Pocit trapnosti vystřídalo nadšení a s hrdostí mohu oznámit, že do zatuchlých vod cz seriálové tvorby pšoukl svěží vánek jménem Základka. Nad takovou sestavou kabinetu, tvořenou všemožnými charaktery, by si Chocholoušek oblízl všech deset. Připočteme-li v našich končinách dosud nevídaný zoomy - dodávající scénám na epic failu a nečekaný comeback Hanky Zetorový, máme co do činění s dada zábavou, která byla zaříznuta již po 10 dílech. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Áááááááááááááááááá.............ááááááááááááááááááááá...........ááááůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů....zase mě Klepl přes koule. Proč, proč si vždycky nemohu odepřít onu naději, že vznikne v českých (televizních) luzích a hajzlech něco lepšího, než obsah kuka vozu? Národe, pokračuj v debilnění, Langmajer - ses posral, ne? Sice jsi se dlouhodobě profiloval jako troglodyt, ovšem též jako poměrně solidní herec! Máš zapotřebí upisovati se Ďáblu? Díky Prozřetelnosti za Comeback. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 7/10 ... Vizuální stránka: 7/10 ... Soundtrack: 6/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 7/10. Pedagogický sbor: Zdeněk Grepl - ředitel ZŠ, chemie / Róza Vodičková - zástupkyně ředitele, zeměpis a hudební výchova / Dušan Myslík - matematika a fyzika / Milan Zola - dějepis / Alice Fikejzová - český jazyk a literatura a anglický jazyk / Roman Sivý - výchova k občanství a výtvarná výchova / Kamila Králová - přírodopis a německý jazyk / Evžen Pádivý - tělesná výchova / Nebeská - chemie. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v reálném prostředí základní školy v Chodovci. Ředitelství přidělilo štábu část přízemí, v ostatních prostorách pokračovala výuka. Natáčení trvalo 1 měsíc. [Zdroj: televize.cz] (hippyman)
  • Fotoaparát školníka (Ondřej Malý) je Kiev 60 – středoformátová filmová zrcadlovka vyráběná Arsenal Factory v Kyjevě na Ukrajině v letech 1984–1999. (sator)
  • Scenáristka Tereza Dusová s režisérem již spolupracovala na seriálu TV Prima Přešlapy (od r. 2009). [Zdroj: televize.cz] (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama