Reklama

Reklama

Jack Ryan: V utajení

  • USA Jack Ryan: Shadow Recruit (více)
Trailer 1

Vzhledem k nízkému věku toho má Jack Ryan za sebou poměrně dost – těžké zranění z války v Afghánistánu, které ho málem doživotně zmrzačilo, náročnou rekonvalescenci, doktorát z ekonomie a práci ekonomického analytika v CIA, kterou před svým okolím a dokonce i před vlastní ženou (Keira Knightley) úspěšně tají. Když zachytí nestandardní operaci provedenou ruským finančním gigantem, pošle ho jeho řídící důstojník (Kevin Costner) do Moskvy, aby na místě zjistil, co se děje. Jack se hned po příletu musí proměnit z finančního úředníka v akčního hrdinu se vším všudy, protože jeho přítomnost v ruské metropoli není vítaná a jeho původně přátelský průvodce mu to dá dost jasně najevo tím, že se ho pokusí zlikvidovat. První kolo Jack přežije a postoupí do druhého – k setkání s oligarchou Viktorem Čerevinem (Kenneth Branagh), který osnuje plán, jenž může zásadně otřást světovou stabilitou. Zdánlivě má k dispozici všechny trumfy, včetně Jackovy ženy, která se impulzivně rozhodla manžela na moskevské služebce překvapit. Pokud má Jack Ryan zachránit svět i svou Kathy, bude se muset z roztřeseného zelenáče proměnit v chladnokrevný stroj, který se nebude bát myslet a střílet najednou. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Uživatel smazal svůj příspěvek.

dawsoo

dawsoo (hodnocení, recenze)

Další americká 1000x opakovaná srajda,škoda času chybí jen tleskající dementi a vlající us vlajky achjo :(

erased

erased (hodnocení, recenze)

DerfelCadarn

Já vim proč to porovnáváš s předlohou, a samozřejmě chápu proč tě film tou nálepkou štve... Jen mi je to, jako člověku Clancym nepolíbenému, šumafuk :D

DerfelCadarn

DerfelCadarn (hodnocení, recenze)

erased

právě, a to mě vadí...Clancyho mám rád, zvlášt příběhy o J. Ryanovi, proto mě tenhle film přijde jen jako zneužití jména...když to nesouvysí, proč se to nejmenovalo jinak? "skvělý" Branagh? to myslíš toho člověka co to natočil? jedinej Kevin měl nějaký charisma, i když musím podotknout, že postava opět s knižní předlohou žádná shoda...ty mě na to nejspíš řekneš, proč to pořád porovnávám s knižní předlohou? a já odpovím kvuli tomu jménu v názvu filmu, protože já pořád nechápu, proč se to jmenovalo "Jack Ryan: Shadow Recruit", proč ne jen "Shadow recruit"....prostě začarovanej kruh...:-)))

na příspěvěk reagoval erased, manonfire

erased

erased (hodnocení, recenze)

DerfelCadarn

Keiru já můžu a na kapitána Kirka už jsem si taky zvykl, a bo jsem tady neviděl Clancyho mezi autory (ani předlohy), tak jsem počítal i se slabším dějem v zájmu akce. No a nesmíš zapomenout na skvělého Kostnera a Branagha :) Takže jo, podle mě mělo

na příspěvěk reagoval DerfelCadarn

DerfelCadarn

DerfelCadarn (hodnocení, recenze)

erased

a to podle tebe mělo, jo? ta holka byla na ránu, ten co hrál Ryana by se hodil tak do BH 90210 o nelogických zápletkách v ději ani nemluvě :-)))

na příspěvěk reagoval erased

DerfelCadarn

DerfelCadarn (hodnocení, recenze)

erased

jinak by se mě natáčet film podle Clancyho knihy Bez výčitek, která se chronologicky řadí na záčátek příběhu o Jacku Ryanovi, ovšem ten se v ní opravdu jen mihne jako mladej kluk...doufám, že tenhle film pujde ve stopách Vysoké hry patriotů a ne V utajení

DerfelCadarn

DerfelCadarn (hodnocení, recenze)

erased

tak v případě, že to vydělalo dost peněz, tak je vždycky možný, že natočej další slátaninu se jménem Jack Ryan v názvu, ale nebude mít nic společnýho s prvním dílem, natož s knižní předlonou...jen to jméno

na příspěvěk reagoval erased

Uživatel DerfelCadarn smazal svůj příspěvek.

manonfire

manonfire (hodnocení, recenze)

No, co jsem něm v minulosti četl, tak on byl extrém i v rámci těch nejextrémnějších hovad. Jako x let po tom činu, poslat mámě oběti recept na to, jak uvařil zadek jejího dcerky, to chce mít opravdu svéráznou letoru. Naštěstí toho zmrda chytili právě díky tomu.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

tak Max je suverení a největší bad ass ani Stallone na něho nemá , ale teď sem v prdeli , tys to tady prokecl a já sem bez profilovky , ti teda pěkně děkuji 

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Související novinky

Filmový Rainbow Six je na cestě

Filmový Rainbow Six je na cestě

17.01.2023

Studio Paramount čerstvě oznámilo novou adaptaci Toma Clancyho. Tentokrát se bude jednat o román Rainbow Six, jenž bude navazovat na snímek Tom Clancy: Bez výčitek a tudíž se v něm vrátí i Michael B.… (více)

Rainbow Six obsazuje hlavního hrdinu

Rainbow Six obsazuje hlavního hrdinu

21.09.2018

Herec Michael B. Jordan (Black Panther, Creed) získal hlavní roli v chystané sérii filmů podle knih Toma Clancyho od studia Paramount. Jordan by tak měl ztvárnit postavu Johna Clarka, a to nejprve ve… (více)

Akční klasiky míří do televize

Akční klasiky míří do televize

04.10.2015

Vyjmenovat všechny nadcházející televizní rebooty by trvalo zatraceně dlouho. Na malou obrazovku se v současnosti hrne spousta starých seriálů a sem tam se objeví i snaha o transformaci filmové látky… (více)

Rychlý a zběsilý Bourne?

Rychlý a zběsilý Bourne?

12.11.2013

Bez Matta Damona už to tak trochu nebylo ono. Jeremy Renner je sympaťák, ale Bourneův odkaz zaznamenal ve srovnání s finále původní trilogie citelný pád tržeb (Ultimátum utržilo celosvětově 445… (více)

Reklama

Reklama