Reklama

Reklama

Lucifer - Série 1

(série)
Trailer 1
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, 2016, 9 h 12 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Scarlett Estevez, Rachael Harris, AnnaLynne McCord, Bailey Chase, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Charismatický, šarmantní a tak trochu ďábel. Lucifera nebavilo tvrdnout věčně v pekle, a tak se usídlil mezi námi smrtelníky. Jednoho dne se připlete do vraždy své známé a rozhodne se to vyřešit za pomoci detektivy Chloe. Jenže ještě netuší, co ho vlastně čeká... (Varan)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (52)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Trochu škoda. Začátek hodně slibný, pak to ale začalo upadat poněkud do klasicky seriálové sterility a ke konci zase o trochu stouplo, ale ty možnosti Luciferových schopností byly těžce nevyužity. Nečekal jsem a ani nečekám nějakou akci, ale ta zívačka v prostředku a lehce uspané díly ke konci tomu moc nepomáhaly. Uvidíme, co S02, bude-li nějaká. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, je to jen lehce na motivy a předloha je někde úplně jinde, ale určitě jsem u pilotu netrpěla. A konečně tu člověk má Lesley-Ann Brandt v roli, na kterou čekala od odchodu ze Spartaca. Bohužel ale přes všechny klady jsou tu všechny mínusy, které se váží k fenoménu case of the week. Takže seriál je to příjemný, ale vždycky je nutné odignorovat +- 20 minut nutné krimi, aby to celé drželo pohromadě. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned zkraje musím poznamenat, že Lucifera jsem si z komiksů opravdu nepředstavoval jako sarkastického, samolibého (to jo), ukňouraného, zranitelného a nejistého frajírka, který navštěvuje psychologa, nemůže překonat "daddy issues" a chce spravedlivě trestat hříšníky. Jinak byl Tom Ellis dostatečně charizmatický, to né že ne. Atraktivní nadpřirozeno nicméně zas a znovu rozmělňovaly průměrné až slabé epizodické vraždy ve standardním "buddy" balení s mašlí ze vztahového trojúhelníku. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od pilotního dílu jsem nasedla na Luciferovu jízdu a nechala se unášet. Už je to nějaká doba, co si mě takhle získal nějaký seriál a já měla chuť se ponořit do jeho fandomu. Lucifer srší vtipem, neuvěřitelnejma hláškama, každá postava má co nabídnout a chemie mezi nimi funguje na výbornou. Samozřejmě musím nejvíc vyzdvihnout Toma Ellise a jeho podání hlavního charakteru. Takhle okouzlujícího chlapa jsem dlouho neviděla! On vlastně není ničím extra, ale dostane se Vám do hlavy. Jako správný ďábel. Tell me your deepest desire. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toma Ellise a jeho Lucifera jsem si hned zamilovala. Některé díly jsou lepší, některé horší. Škoda, že ty detektivní případy nejsou více promyšlené, protože od třetího dílu jsem vraha uhodla hned od začátku a takhle to šlo s každým dílem. Pořád se opakuje ten stejný vzor, mohli na tom trochu víc zapracovat. ()

Galerie (172)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, ve které se Lucifer (Tom Ellis) s Chloe (Lauren German) pokouší dostat na setkání satanistů, mu vrátný řekne, že by měl být blonďák, na což Lucifer odpoví, že mu to lidi říkají často. Tím odkazuje na fakt, že v komiksových předlohách má Lucifer blonďaté vlasy. (Modular)

Reklama

Reklama