Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Záchrana světa

  • USA Justice League: The Flashpoint Paradox
všechny plakáty
Trailer

V této napínavé adaptaci komiksu z roku 2011 cestuje Flash v čase s cílem napravit klíčové události v životě své rodiny. Jenže to způsobí řetězovou reakci a dojde k vytvoření katastrofální roztříštěné alternativní reality, ve které Liga spravedlivých nikdy nevznikla a Superman není k nalezení. Uprostřed nového světa pustošeného nelítostnou válkou Wonder Woman a Amazonek s Aquamanem a Atlanťany se Flash musí spojit s mnohem krutějším a násilničtějším Batmanem i vládním agentem Cyborgem, aby se společně pokusili obnovit Flashovu původní časovou linii. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

movieband 

všechny recenze uživatele

Spolu s JL: War je pro mě i Flashpoint paradox příjemným akčním překvapením. Dějově asi nejlepší dosavadní díly ze série Justice League. Oliva se v točení animáků vyzná a de mu to sakra dobře. Solidní scénář, podařená akce, drsný a sympatický Thomas Wayne spolu s Flashem staví tenhle animák na výsluní JL. 88% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru druhý nejlépe vydařený film z DC, prvním je pro mě stále Batman vs Red Hood. Alternativní realita díky Flashově zásahu byla těžce temná a depresivní!!! Paráda :) Dobře poskládaný a nápaditý příběh! Vyobrazení Batmana bylo luxusní a totéž platí i o Supermanovi. Opravdu se mi to líbilo!!! Hodnotím 4,5* ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Oliva to má v paži! Epic dark story! Justice League, hrdinská DC badna (plus kopa méně absazovaných) opět spolu a dávají světu, alespoň tomu paralelnímu v DC universe, nehorázně zabrat. Obrazově dokonalé a scenáristicky vypilované do morku kosti! Z hlediska příběhu opravdu nečekaně moc parádní. Apokalyptická pachuť a dospělý přístup nevídaně sluší i kreslené produkci. Nechápu proč s hranou adaptací pořád na něco čekají, vždyť oni nemusí nic vymýšlet. Stačí se pekelně inspirovat těmi "levnými", zato parádními kreslenými příběhy, které by při stamilionových rozpočtech a Nolanem za kamerou rozbily snad i Avengery. Plný nedám, protože jsem chtěl vidět i Clarka a spol v plné polní, tady je to trošku víc o Flashovi, ale je to paráda. :) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Luxus. Asi najlepšia Justice League aká bola natočená. Obsah ma zo začiatku moc nezaujal a to, že sa to celé ma odohrávať v alternatívnej realite mi moc nevoňalo, ale hneď s kraja naberie Flashpoint Paradox taký grandiózni rozmer, až som neveril vlastním očiam. Brutálne dobrá a štýlová akcia, struhujuci príbeh, záporáci a predovšetkým fajn hlavné postavy. 95% - 5* ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Trpí to tradičním neduhem "crossoverových" setkání ze stáje DC; nezná to míru dobrého vkusu. Málem na to dojel již údernický synátor a toto je na tom ještě o stupeň hůře. Místo aby se to soustředilo na několik málo postav, tak se tu promenáduje jedno velké jméno vedle druhého. Ne snad, že by měli nějakou úlohu, ale čistě proto, aby se tu objevili, měli svých dvacet vteřin slávy a geekové si je mohli odšktnout ze seznamu svých vlhkých snů "ten versus tamten". A tak tu sice uvidíte kde koho od DC, ale tak nějak se pro tu promenádu jmen nedostává na ty hlavní, o kterých to je především. Což je škoda, protože ta látka má ve své dospělosti ohromný potenciál a především pro postavu Flashe dělá první poslední. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první animovaný film o Justice League, kde se neobjeví Martian Mannhunter. (jh666)
  • Film je založen na komiksové sáze od DC Comics "Flashpoint" z roku 2011, kterou napsali Geoff Jones a Andy Kubert. (Shadowspark)

Reklama

Reklama