Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Brněnská pobočka velkoobchodu s papírem, kde se děj českého seriálu odehrává, řídí vedoucí Marek Chvála, neškodně sebestředný a k jakýmkoliv citům ignorantský šéf. Pod rouškou péče o své podřízené se snaží ve firemní struktuře přežít co nejdéle, a proto neustále vymýšlí nové kličky ve vztahu k vedení společnosti. Dokumentární kamera fiktivního štábu se zaměřuje i na osudy jeho kolegů, kteří si dlouhé chvíle v nudné práci snaží krátit každý svým originálním způsobem. (Česká televize)

(více)

Recenze (144)

Socrates 

všechny recenze uživatele

Není to vyloženě špatný. Aby taky ne, když je to komplet zkopírovanej geniální UK originál prakticky beze změn, až na pár vtipů přizpůsobenejch českýmu prostředí. Každopádně, tenhle Kancl (respektive pár hlavních postav) sice působí malinko víc uvěřitelněji než ten původní, ale o to míň je zase vtipnější, a jde to samozřejmě i ruku v ruce s hereckými talenty. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě to celkem příjemně překvapilo a celkem pravidelně jsem se u toho i bavil. Jediné co nechápu, proč to byly někdy až doslovné přepisy scénářů první britské série.Pokud bude další série, bral bych víc vlastních nápadů a děje. To to co tam bylo, se určitě povedlo (viz chlapík s "meníčky"). ()

Reklama

kraval 

všechny recenze uživatele

Česká verze Kanclu je téměř prostým přepisem první série britské verze s přidáním jedné postavy, do níž čeští tvůrci vložili svoji představu čecháčka. Kladem je bezpochyby Václav Kopta, záporů je však víc. Přes občasné zabití některých fórků špatným timingem, značné přidrznutí a přílišnou neobyčejnost špatně zahrané postavy recepční Dawn, po přeříkávání titulků k původní verzi, které samosebou nejdou hercům z úst. Proč vlastně dělat českou kopii originálu? To neexistují scénáristé, kteří napíší původní seriál o šesti dvacetiminutových epizodách? ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie po pilote. Jednu hviezdicku davam za formu, ktoru dokazali okopirovat na 100%. Bohuzial skutocne vtipny humor tu chýba uplne a vysledok je neskutocne nudny a nezazivny. Neviem ci je to viac vina scenara alebo nevyraznych hercov, ale nakoniec mi je to uplne jedno. Radsej si znova pustim americku verziu ako tento nepodarok. ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Krecovity Vasek Kopta, vicemene tragicky vykon. Ale i tak ho mam rad. Jedina, kvuli ktere se to malinko da sledovat, je ta zrzava slecna recepcni. Tu si teda dovedu predstavit v uplne jinych filmech! (Sara Venclovska, na tu si budu muset posvitit) Nicmene nedelam si iluze, ze by me, ten tolikrat zminovany, udajne genialni, original, uhranul nejak vic. Anglicke sitcomy povazuji totiz za jeden z vubec nejtrapnejsich zanru. ()

Galerie (162)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v prenajatých priestoroch brnenského Spielberk Office Centre. (Tomizzi)

Reklama

Reklama