Reklama

Reklama

Neviditelní

(seriál)
  • Slovensko Neviditeľní
Trailer 1
Česko, 2014, 12 h 6 min (Minutáž: 51–60 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Vypadají jako my, mluví jako my, ale mají něco navíc – gen, který jim umožňuje dýchat vodu. Aniž to tušíme, žijí mezi námi. Vodní lidé. Není to pohádka – je to realita a čistá pravda. Neviditelní je název třináctidílného komediálního seriálu o menšině, žijící v utajení mezi námi. O vodních lidech. Vypadají jako my, mluví jako my, ale mají něco navíc – akvagen, který jim umožňuje dýchat vodu. V poslední době jich ubývá. Páření se „suchými" totiž snižuje kvalitu jedinečného genu a vodníci postupně přicházejí o svou zázračnou schopnost. Někdy se mezi nimi objeví tzv. „vlk", tedy vodník, který o sobě nevěděl, že je vodník. A když se vodnickým vlkem stane známý pražský lobbista Laušman a navíc před objektivy televizních kamer, nastává problém. A hned dvojitý – suchý notorický podvodník Laušman má v patách policii a nově objevený vodník Laušman vodní lidi, kteří se bojí prozrazení. Díky váhavosti a neschopnosti obou skupin Laušmanových nepřátel získá lobbista spojence, který mu zachrání život. A netuší, co všechno jeho záchranou rozpoutá... (Česká televize)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (232)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bída, která si na něco hraje ale nemá na to. Poetiku vzoru Konce vodníků v Čechách to nedosahuje ani omylem. Lehkost , vtip, to vše tomu chybí. Jediné co stojí za hvězdy jsou ty české hvězdy - známé ksichty, které se tam mihnou na jeden metr čtvereční rekordně. PS: Tak jsem to shlédl po dvou letech celé a musím říct, že zvedám hodnocení z jedné na tři hvězdy. Poprvé jsem viděl jen první díl a nedal to, ale když se člověk dostane k třetímu a naladí se na vlnu tohoto seriálu tak to není špatné a dokonce je to místama i vtipné. Pozitiva: 1) námět - odvaha jít do žánru, který fungoval kdysi ale dnes.... 2) špičkové obsazení - některé role nezapomenutelné v pořadí Bára Poláková, Sobota ( jak ho nemusím, tak tady hraje v příjemné roli ), Chýlková, team jezin 3) sluníčko, voda, holky v bikinách ( kombinace, která zaručuje min. dvě hvězdy ode mne) 4) exteriéry a interiéry na jedničku . Nedal jsem čtyři hvězdy, protože: 1) nebylo to až tak vtipný a některé díly šly do nikam se neposunující nudy 2) iritovalo mne to parodování církve ( trochu jak za dob komunismu ) 3) sluníčko, voda, holky v bikinách a oplodňování a přece tak důsledně bez nahoty jak v prudérním americkém seriálu ( možná si tvůrci fandili, že by to mohlo být i pro děti, ale to fakt není ) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Židi prošli holocaustem a dneska mají vlastní stát. Teplouše dřív zavírali, dneska se ženěj. Černoši jsou v Americe prezidentama. Jenom my děláme, jakože nejsme." Jsou věci mezi nebem a dnem, kterým můj stoprocentní aquagen nerozumí, ale co se týká sekt, lobbismu a žab v želé, tak na to jsem odborník. Asi proto se mi mezi 7111 českými vodníky hodně líbilo, což hodlám zapít výjimečně osvěžujícím Lochnessem 1960 s naprděnými bublinkami od místní potvory. ()

Reklama

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Já tento seriál nekomentoval?! Není možná, jelikož se mi moc líbí a to čím dát víc – viděl jsem ho například na dovolené, kdy se předpokládaný pařák změnil na pobyt na majáku – dva díly před a dva po večeři. Připadá mi ryze český, dost moderní, velmi vtipný a má perfektní znělku atp. Kromě toho zpopularizoval pár mladých herců. ___ Je pozoruhodné, že ho TV nepropaguje, natož aby ho reprizovala. Včera běžel poslední díl MOST!u vč. speciálního pořadu na ČT24, ale nemohu se zbavit pocitu, že Neviditelní měli o dost elegantnější humor. Zdá se, že rýpání do menšin je v CZ průchodnější než si dělat srandu z církve svaté. Báječné příspěvky: Zazie, hackstolle, Jara.Cimrman.jr. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Televizní bomba podzimu...což ovšem nezabrání zdejším českobijcům, aby spustili svůj tradiční evergreen. Jsem rád, že ze seriálu jde pohoda a né pozérské negace, který si na csfd "užívám" až dost. (po 10dílech 4* - skvělej casting, Kristýnka Liška Boková je nekrásnější vodnice v dějinách českého vodnictví ) ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Nádherná Baruška Poláková tady hraje skvělou blbku. A Kristýna Lišková zase krásnou vodnici. Sandruška Nováková další zatraceně sexy baba, teda vlastně Jezina. Babčáková taky pobaví v roli ambiciozní šéfky policie. Já chtěl nějakej komediální seriál pro zábavu, a jsem rád že se do mě ČT trefila (A není to za poslední roky zdaleka poprvé). Dokud tam hrála Kristýna Boková Lišková a Kryštof Hádek než se záhadně někam ztratili, tak se mi to líbilo, byl tam i občasný nádech romantiky. Bohužel posledních zhruba 4-5 dílů šlo hodně dolů a pokazily výsledný dojem z celého seriálu. To mě teda mrzí. ()

Galerie (354)

Zajímavosti (17)

  • Natáčení probíhalo od podzimu 2012 do 18. července 2014 ve třech natáčecích blocích. Natáčení probíhalo v Praze na Kampě, ve Žlutých Lázních, v Holešovickém přístavu, na Dětském ostrově, v čističce odpadních vod v Bubenči, ve Strašnicích, Podolské Porodnici, Podolském přístavu, aquaparku v Čestlicích a mnoha dalších lokacích. (Jirka_Globus)
  • V 10. díle ve scéně, kdy mluví doktorka Mráčková (Lenka Vlasáková) s Laušmanem (Jiří Langmajer), je vidět v oknech pilíř mostu. Hned v následujícím záběru druhé mluvící osoby v oknech žádný ale most není. (kuky)

Reklama

Reklama