Reklama

Reklama

Neviditelní

(seriál)
  • Slovensko Neviditeľní
Trailer 2
Česko, 2014, 12 h 6 min (Minutáž: 51–60 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Vypadají jako my, mluví jako my, ale mají něco navíc – gen, který jim umožňuje dýchat vodu. Aniž to tušíme, žijí mezi námi. Vodní lidé. Není to pohádka – je to realita a čistá pravda. Neviditelní je název třináctidílného komediálního seriálu o menšině, žijící v utajení mezi námi. O vodních lidech. Vypadají jako my, mluví jako my, ale mají něco navíc – akvagen, který jim umožňuje dýchat vodu. V poslední době jich ubývá. Páření se „suchými" totiž snižuje kvalitu jedinečného genu a vodníci postupně přicházejí o svou zázračnou schopnost. Někdy se mezi nimi objeví tzv. „vlk", tedy vodník, který o sobě nevěděl, že je vodník. A když se vodnickým vlkem stane známý pražský lobbista Laušman a navíc před objektivy televizních kamer, nastává problém. A hned dvojitý – suchý notorický podvodník Laušman má v patách policii a nově objevený vodník Laušman vodní lidi, kteří se bojí prozrazení. Díky váhavosti a neschopnosti obou skupin Laušmanových nepřátel získá lobbista spojence, který mu zachrání život. A netuší, co všechno jeho záchranou rozpoutá... (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele mira007 k tomuto seriálu (14)

Neviditelní (2014) 

Bída, která si na něco hraje ale nemá na to. Poetiku vzoru Konce vodníků v Čechách to nedosahuje ani omylem. Lehkost , vtip, to vše tomu chybí. Jediné co stojí za hvězdy jsou ty české hvězdy - známé ksichty, které se tam mihnou na jeden metr čtvereční rekordně. PS: Tak jsem to shlédl po dvou letech celé a musím říct, že zvedám hodnocení z jedné na tři hvězdy. Poprvé jsem viděl jen první díl a nedal to, ale když se člověk dostane k třetímu a naladí se na vlnu tohoto seriálu tak to není špatné a dokonce je to místama i vtipné. Pozitiva: 1) námět - odvaha jít do žánru, který fungoval kdysi ale dnes.... 2) špičkové obsazení - některé role nezapomenutelné v pořadí Bára Poláková, Sobota ( jak ho nemusím, tak tady hraje v příjemné roli ), Chýlková, team jezin 3) sluníčko, voda, holky v bikinách ( kombinace, která zaručuje min. dvě hvězdy ode mne) 4) exteriéry a interiéry na jedničku . Nedal jsem čtyři hvězdy, protože: 1) nebylo to až tak vtipný a některé díly šly do nikam se neposunující nudy 2) iritovalo mne to parodování církve ( trochu jak za dob komunismu ) 3) sluníčko, voda, holky v bikinách a oplodňování a přece tak důsledně bez nahoty jak v prudérním americkém seriálu ( možná si tvůrci fandili, že by to mohlo být i pro děti, ale to fakt není ) ()

Epizoda 1 (2014) (E01) 

Rozpočet, obsazení a námět fajn, provedení nemastné neslané, vtipy nedotažené a nucené. Poprvé jsem první díl ani nedokoukal. ()

Epizoda 2 (2014) (E02) 

Čtyři hvězdy za odvahu Barbory Polákové ve spodním prádle ve scéně v centru Prahy, za přehlednou lekci Langmajera na téma lobbing, a za trojku Sirén. Nedám pět hvězd protože téma vodnické paralelní Bible mi přišla kreténská. ()

Epizoda 3 (2014) (E03) 

Tak jednu hvězdu za ten člun na letní Vltavě. Začíná to celkem fungovat, ale všechno dobré si pro sebe urval Langmajer. ()

Epizoda 4 (2014) (E04) 

Oproti přepálenému prvnímu dílu, to začíná fungovat asi tak, jak si to představovali autoři a já si na to jako divák zvykl. Barbora Poláková a Langmajer táhli tenhle díl. ()

Epizoda 5 (2014) (E05) 

Malý posun v ději, jen přibyla vražednice v bikinách Doležalová . ()

Epizoda 6 (2014) (E06) 

boková vs hádek rande fajn a laušman se vrátil z podzemí... ()

Epizoda 7 (2014) (E07) 

Nástup R. Stankeho, ale zpomalilo to do nudy. ()

Epizoda 8 (2014) (E08) 

Nástup Holuba...jinak méně vtipu ... ()

Epizoda 9 (2014) (E09) 

Jeziny v pyžamu s Langmajerem v posteli - začátek fajn. Lucie Siposová jakofejsbukový expert taky. Langoš a fény taky fajn. Ale hlavně konečně díl, kde se něco děje. ()

Epizoda 10 (2014) (E10) 

Vydrovi asi to nejlepší z tohoto dílu, jinak zlepšující se tendence , když to jde do finále. ()

Epizoda 11 (2014) (E11) 

Nejvýraznější v tomto dílu komisařka Jará v podání Simony Babčákové a její přeorientace z policejní práce na rodinnou. ()

Epizoda 12 (2014) (E12) 

Barbora Poláková alias Monika to rozjíždí po vlastní ose. ()

Epizoda 13 (2014) (E13) 

Zakončení seriálu v tom lepším. Laušman jako oplodňovač, Vydrovi na svobodě, Monika podnikatelka, policajtka ve vztahu, dvě jeziny těhotný a jedna ve vztahu, ale třeba kam zmizela a zda našla svou matku vodnice Boková neřešeno. Pokud neumřela hledá ji dodnes. ()

Reklama

Reklama