Reklama

Reklama

Nezvěstní

(seriál)
Trailer
Drama / Krimi / Mysteriózní
USA / Velká Británie, (2014–2016), 15 h 40 min (Minutáž: 56–60 min)

Hrají:

James Nesbitt, Frances O'Connor, Tchéky Karyo, Jason Flemyng, Émilie Dequenne, Saïd Taghmaoui, Eric Godon, Arsher Ali, Anastasia Hille, Astrid Whettnall (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Keď sa päť ročný syn Oliver stratil počas dovolenky vo Francúzsku, nikoho vtedy ani nenapadlo, že prípad bude trvať ešte mnoho rokov. Seriál Stratený, je citlivý príbeh zobrazený prostredníctvom otca rodiny, ktorý sa nevie zmieriť so stratou svojho syna a aj po rokoch sa vracia na miesto činu a hľadá minimálnu nádej na jeho nájdenie. Príbeh je vyrozprávaný striedaním dvoch časových ôs. Jedna spätne rekonštruuje dobu, kedy Oliver zmizol a druhá sleduje príbeh Oliverovho otca Tonyho, ktorý stále, aj po ôsmych rokoch, nestráca nádej a neúnavne pátra po svojom synovi. Spolu s pomocou detektíva Juliena, chce dostať povolenie na znovuotvorenie prípadu. Je to mrazivý, srdcervúci príbeh o strate, živený nádejou a presvedčením, že na konci všetkého príde úľava. (STV)

(více)

Diskuze

erased

erased (hodnocení, recenze)

ddf76

Jo, povedlo se to. Nezničilo mě to sice tak jako první série, ale to pozitivnější finále jsem si stejně užil.

na příspěvěk reagoval ddf76

Uživatel ddf76 smazal svůj příspěvek.

ddf76

ddf76 (hodnocení, recenze)

Tak zbyva posledni dil. Fakt bomba 2.serie. Jeden z nejlepsich detektivnich serialu roku.

na příspěvěk reagoval erased

vozralec

vozralec (hodnocení, recenze)

ddf76

To můžu jedině souhlasit. Hele ten hodný pán (co vynáší kyblíky), tak toho zná Baptiste odkud? Už z první série nebo až z této? Dík za info.

na příspěvěk reagoval ddf76

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Pro nedočkavé jsou nějaké záběry z druhé série v traileru BBC na projekty roku 2016... A úplně samostatné to asi nebude. Minimálně jedna postava je zpět.

erased

erased (hodnocení, recenze)

Kotuc

Taky mě praštil do očí hned v prvním záběru, (SPOILER) ale taky to bylo spíš tím že působil úchylně, než ožrale. :)

Ale konec byl takhle myslím perfektní, lidský, stejně jako celý seriál před ním. Žádné velké konspirace, mafie, prostě jen obyčejná chyba.

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

Vyborny serial, dobre som si typol pachatela, ale nakoniec to bolo inak ako som si myslel. Ten koniec, to teda neviem, co si o nom mysliet. 

 

Tesim sa na novu seriu a novy pribeh. 

na příspěvěk reagoval erased

nick003

nick003 (hodnocení, recenze)

Pilot byl kvalitní o tom žádná. Jen nevím jestli tohle téma není už moc ohraný a dokáže tam člověka něco víc překvapit. Ale je dobře, že tam jsou dvě časový linky.

Reklama

Reklama