Reklama

Reklama

Projekt Černá Voda

(studentský film)
  • Slovensko Projekt Čierna Voda
Trailer

Obsahy(1)

Dvojice mladých filmařek se vydává do Orlickozáhorského pohraničí s cílem natočit unikátní dokument z území Černé Vody, kde jak zjišťují - v minulosti došlo za velmi podivných okolností k několika vraždám. Jejich pátrání po místním přízraku se tím rázem začne propojovat se zneklidňujícími skutečnostmi. (jiri.cesak)

Videa (2)

Trailer

Recenze (61)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Takže rodina Česákových se rozhodla, že nám předvede svou extra třepotavou FF kameru. A mámo, zapojíme do toho oba dědy, bábu a nejlíp všechny příbuzný. Nicméně si úplně nemyslím, že by v roce 1869 dva frajeři v monterkách a dědouš v tesilkách a proletářským klobouku honili holku v prostěradle po lese, natož s bambusovou loučí z Bauhausu. Bohudík to nemění nic na tom, že tenhle "kraťas" měl velice slušnou atmosféru, profi kamera a záběry exkluzivní, škoda jen, že 15 rozmazanejch minut je celá půlka tohohle díla, kdy bylo vidět kravskou p..u a to doslova, jelikož se konec odehrával ve starým kravíně. Nevím jak v Orlických horách, ale většinou kravíny nebejvaj uprostřed lesa. Nevadí. Pořád je to lehce lepší průměr. 55% ()

Wade odpad!

všechny recenze uživatele

Šílená půl hodinová nuda s příšerným zvukem a to jsem opravdu nečekal když to mělo 70%. ----- zajímavost, Na film se podíval i kamarád no nelíbil se mu a spadl do modré barvy během pár dní byl zpět na červené. Poté zase spadl do modré a ejhle už je zase v červené takže nakonec měním hodnocení a to z 1* na odpad!. Jsem zvědavý jestli film zase během týdne skočí do červené. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tragická práce s nahodilými lekačkami, při nichž úřaduje předimenzovaná zvuková stopa za sprostým účelem ryze infarktového efektu. Jinak ale nezapřu, že jsem se bál víc než u novýho Blair Witch, mrazilo mě taky pravidelně, no a atmosféra se tvůrcům celkově dost povedla. Úsměvná amatéřina co neurazí. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dve študentky sa vydávajú na český vidiek, aby zdokumentovali záznam o miestnej legende. Počas nočnej vychádzky sa ale stratia a zistia, že v lese je s nimi ešte niekto/niečo. - Tak za toto patrí tvorcom velká poklona. Found Footage hororov som už videl desiatky a toto patrí rozhodne k tým lepším. Najväčšie uznanie si definitívne zaslúžia zábery mimo kamery, ktorú držali dievčatá, hlavne parádne zábery na les. Parádne sedeli aj reakcie ludí z dediny, na ktorých bola pekne vidieť nervozita pred kamerou a tak to má byť, keďže neboli profesionálmi. Dievčatá pôsobia tiež reálne, žiadne prehnané reakcie alebo vreskot. Velmi sa mi páčilo, ako jedna z nich neustále používala slovo vole. Za slabšiu stránku považujem slabé audio, pretože niekedy fakt nebolo počuť, čo dievčatá hovoria. Celkovo urobil film parádny dojem. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Študentský projekt ,ktorý presne poukazuje na fakt ,že od doby ,čo Blair Witch zažil svoju premiéru uplynuli už dve dlhé desaťročia ,doba sa zmenila a dnes si takúto urban legendu dokáže lacno spraviť kdejaký magor...tu to ale moc neplatí. Je to tým inšpirované ,ale zároveň je to veľmi originálne ,dobre spracované a hlavne je to o kompletne niečom inom. Je iné niečo ukradnúť a je úplné iné sa niečim inspirovať a spraviť to lepšie. Tu platí druhá možnosť. Takýchto študentov filmových škôl tuzemská filmografia potrebuje... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Náklady filmu byly velmi malé, jak uvádí režisér filmu Jiří Česák, všehovšudy to byly asi 4 000 korun. (Allica)
  • Postava Wiktorie Orzeszkowé je fiktivní. Přesto se ale jedna záhada o lesním přízraku ženy v Orlickém Záhoří zmiňuje. (jiri.cesak)

Reklama

Reklama