Reklama

Reklama

Akta X - Návrat

(série)
Trailer 2
Drama / Horor / Thriller / Mysteriózní / Sci-Fi / Komedie
USA, 2016, 4 h 18 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Chris Carter

Kamera:

Joel Ransom

Hudba:

Mark Snow

Hrají:

David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi, William B. Davis, Lauren Ambrose, Robbie Amell, Joel McHale, Annet Mahendru, Annabeth Gish (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Téměř 14 let po odvysílání původního seriálu se otevírá další strhující kapitola Akt X v šesti epizodách, za kterými tradičně stojí tvůrce a producent Chris Carter. V hlavních rolích slavných agentů FBI, Foxe Muldera a Dany Scullyové, se opět představují David Duchovny a Gillian Anderson. V roli Waltera Skinnera, náměstka ředitele FBI a nadřízeného obou agentů, který zručně balancuje na hraně mezi loajalitou k oběma detektivům a odpovědností vůči nadřízeným, se jako obvykle objevuje Mitch Pileggi. Užijte si návrat jednoho z nejdéle vysílaných sci-fi seriálů v televizní historii, popkulturního fenoménu, který se může pyšnit cenou Emmy i Zlatým glóbem. (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (134)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tenhle návrat mi tak trochu připomněl neoficiální bondovku Nikdy neříkej nikdy. Ani tam se Connery nebral příliš vážně a to samé platí i pro nová Akta. Pokud tedy nepočítám ohraničující díly. Nicméně s tou mírnou nadsázkou jsem vůbec neměl problém a naopak jsem si to užíval. Možná že jednotlivé díly nevstoupí do zlatého fondu X série, ale minimálně Mulder na tripu je jedna z nejpodařenějších sekvencí vůbec. Za mě spokojenost a doufám, že to hned tak neskončí. 80% ()

WolfR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chris Carter měl úžasné možnosti jak navázat na konec 9. série a přitom do seriálu vrátit vše co na něm máme rádi. Bohužel se upnul k dělání radosti fanoušků a celé to tak trochu nedává smysl, dokonce bych řekl, že je to takové nemastné neslané. Ale pořád tam jsou zajímavé nápady a jistá atmosféra, 3 hvězdy. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na pokračování kultovního seriálu jsem se těšil a dostalo se mi celkem zadostiučinění. Bavil jsem se skoro jako u první série kdysi dávno (píši zcela vědomě PRVNÍ série, neboť ty další ztrácely sice pozvolně, byť dost znatelně na kvalitě). Uvidíme, zda toto byla taková zajímavá tečka za celým seriálem s Mulderem a Scully, či se povede další pokračování, na které bych se osobně těšil. ()

M1k9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo, to je další zklamání. Velká škoda, protože tito dva herci by si zasloužili top projekt. Oba dva stále vypadají a hrají skvěle. / \ Scénář je pár minut nadějný, ale pak postupně vyšumí až do odpadu. Díly se zase nedrží jedné dějové linie a je to snad ještě větší b***el než kdysi. Defacto všechno je v tom nejlepším případě maximálně tak dobré jako před patnácti lety. Takže dnes - > u b o h é. Dobře, nerozumím tomu. Asi zase cílí na jinou klientelu ala nenáročný divák s lehkou demencí toužící především po vyvrcholení vztahu M a S. / \ Přiznám se, že jsem mylně čekal něco speciálního, už i kvůli sebevědomé redukci dílů na šest. 4/10 ()

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem zatím na třetí epizodě ale příjemně mě překvapila klasická monster of the week. Gillian Anderson je fakt skvělá, Duchovny už ani moc ne. Kdyby se nevrátili původní herci, asi by to ztratilo to kouzlo... Občas mi přijde, že se moc tlačí na pilu co se týče těch nevysvětlitelných záhad a "I want to belive" frázi ale to bylo v originálním seriálu přece taky. Úctyhodný návrat. :) ()

Galerie (140)

Zajímavosti (3)

  • Ve 22. minutě dojde k vypnutí ventilátoru (umělé plicní ventilace) sestrou, hodnoty se změní a dojde k zástavě srdce. Během chvilky vstoupí do pokoje dva agenti, sestra ventilátor opět zapne a pacient je během vteřiny opět stabilní, což nedává smysl. (Winster)

Reklama

Reklama