Reklama

Reklama

Labyrint - Série 2

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Česko, 2017, 6 h 45 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Jiří Strach

Scénář:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrají:

Jiří Langmajer, Jan Hájek, Tatiana Dyková, Zuzana Kajnarová, Michal Dalecký, Miroslav Donutil, Jiří Dvořák, Radomír Švec, Alois Švehlík, Viktor Preiss (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V druhé řadě kriminálního seriálu režiséra Jiřího Stracha podle scénáře Petra Hudského bude tým majora Remeše řešit další rozsáhlý a komplikovaný případ série vražd. Detektivové nacházejí v lese nedaleko Brna tělo mladé atraktivní dívky, která zemřela obzvlášť brutálním a trýznivým způsobem. Vyšetřování její smrti je dostává do labyrintu napínavých událostí a přivádí je ke skupině lidí, kteří se ničeho nebojí a nic je nezastaví. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osob jak při cinkání klíčů na Staroměstském náměstí. Kdo je kdo nebo kdo co s kým jsem obvykle neudržela v hlavě ani do konce dílu, natož do dalšího týdne. Navíc se na konci seriálu ukázalo, že polovina osob tam byla v podstatě zbytečná, vč. těch hlavních (viz. linka s lobbistou).Zbytečná doslovnost s těhotenstvím sérii také spíš ublížila. Ale jinak jo, viděla jsem všech 7 epizod a rozhodně to nebylo horší než většina mainstreemové seriálové produkce. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první, skvělé, sérii celkem propad. Uznávám, že jsem nečekal takové rozuzlení. Jen jsem se neubránil pocitu, že by se to hodilo více do sérií Ďáblova lest a Ztracená brána. Ps. obsazení hájka a Vilhelmové mi naprosto nesedělo. Shlédl jsem nyní 3. sérii a nechápu, že všechny tři měli stejný tvůrčí tým. Dvojka je jednoznačně statická a průměrná, což je u tak schopného týmu zvláštní. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No konečně jsem v posledním díle poznal Labyrint! Sice byla opět povinná čtvrt hodinka, kdy jsem se orientoval v kupě postav, ale pak to začalo mít ty pravý obrátky a nakonec z toho vyklubal suverénně nejlepší díl série. Vysvětleno bylo asi vše, ale to nemůžu posoudit, protože v pár věcech jsem se prostě ztratil. Je hrozná škoda, že "Přemyslovská" linka nebyla v seriálu tou hlavní a dostala se do popředí až k závěru, protože to je IMHO to, proč jsou Jirkovy série tak dobré. Škoda zbytečných mafiánů, milostných motivů a různých odboček, které tentokrát zmátly trochu přespříliš a nerozvíjely zajímavější universum tajemna, záhad, spekulací a konspiračních teorií. I tak se ale jednalo o nadprůměrný počin, který asi až po druhém zhlédnutí dostane ten správný smysl (teda doufám). Jinak herci byli vybráni opět na jedničku, lokace také, Ondrova hudba pasovala a kdyby si pan Šec odpustil neustálé přibližovačky kamery, bylo by to pro očíčko příjemnější. Píšu to už poněkolikáté, ale scénář je přece jenom základ. Příště trochu zjednodušit, vystříhat zbytečné postavy, razantně přidat temnoty a tajemna a bude to zase na sto pro. Budu se těšit. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Takže závěr případu je: Král je mrtev. Ať žije král?" 2. série je postavena základech, které mě měly bavit. Jedná se totiž o exkurzi do českých dějin, do které je zatažen i europoslanec, Vatikán či švédské velvyslanectví. To je námět. Jenže mrtvoly se nekontrolovaně hromadí, vyšetřovatelé spolehlivě tápou, spousta "důležitých" postav má jen minimální význam a ti "tajemní" vlastníci prstenů rozhodně nevypadají jako ti, kteří dokáží každého zavraždit, podplatit nebo ochránit. Já tedy nikoho nechráním, ale kdybych to někdy dělal, tak mu nedám miliony a nenechám ho ze sebe udělat terč bank, novinářek a nevlastních otců. To se prostě dělá jinak. ()

Wally 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O hodně slabší než první série, kterou považuji za suprovou. Někdo tu napsal, že mu to připadalo jakoby se tu někdo pokoušel zjistit, kolik herců s nulovým přínosem pro děj se sem dá nacpat a já bych to podepsal... Moc jmen, osob, dějových linek, které se zázračně v posledním díle pospojují... Hodně nepřehledné.... ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • Filmovalo se na zámku Hradec nad Moravicí a v Brně. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Natáčelo se v Brně, zámku Hradec nad Moravicí, fakultní nemocnici Brno, parku Lužánky v Brně, letišti Brno -Tuřany, Rosicích. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Druhá série se natáčela v lokalitách: Ostrava, Brno, hrad Špilberk, Kuřim, Nebovidy, zámek Hoštice (okres Kroměříž), Brněnská přehrada, Fakultní nemocnice Brno, Moravské Knínice, Hájky, Dolní Kounice, Brno hl. nádraží, Říčany u Brna, Vranov, Ivančice, most přes řeku Jihlava v Dukovanech, zřícenina hradu Templštejn, Praha - Hradčany, Jamolice, zámek Hradec nad Moravicí, letiště Brno -Tuřany, Rosice. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama