Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro každého, kdo někdy o něčem snil a měl odvahu něco pro svůj sen udělat, přichází skutečný životní příběh Roberta Radio Kennedyho. Prožijte s ním jeho změnu - z mladíka, kterému nikdo nerozuměl se stává trenér, bez kterého už se neobejdou. Spolu s hlavním trenérem Haroldem Jonesem Radio motivoval fotbalový tým stát se šampióny a město mu otevřelo své srdce. Skvělé herecké výkony oscarového Cuby Goodinga, Jr. (1997, Nejlepší herec ve vedlejší roli, JERRY MAGUIRE) a Eda Harrise (POLLOCK) vás rozesmějí, rozpláčou a potěší ve filmu o muži, který dokázal, že ta největší vítězství na světě se v životě opravdu stávají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Cival 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ filmů (patetické a formálně meganudné dojáky o postiženém člověku, které akorát citově vydírají) může natočit jen ¨tvůrce-ubožák. Trapně hloupá sázka na jistotu, kterou diváci vždy sežerou alespoň za těch 60%. je to přeci tak dojemné a hluboce lidské. A hraje tam ten chlápek, co dostal Oscara... ba co víc, přehrává. Jsem dojatej, mámo! Zoufalost pro nepřemýšlivé. ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Herci dobří ale každý film, který působí na city o sociálních problémech dokáže zakrýt nedostaky v oblasti scénáře a režiséra. Dávám 3 hvězdy za průměr, který už sem viděl mnohokrát. A musím říct, že tohle filmování o postižených lidech mi připadá od některých tvůrců jako sázka na jistotu. Přístě se více snažte, pokud chcete filmovat o vážných tématech! ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy o "iných" ľuďoch (Rain Man, Ja som Sam...)....a tento zaujímavý príbeh to dokazuje. Je istým spôsobom výnimočný, pretože sa viac zaujíma o jedného človeka, a nie o šport. Hrá tam výnimočný Cuba Gooding jr., sekunduje mu vždy skvelý Ed Harris a ukazuje ako sa dajú meniť ľudia. Je to jeden z tých filmov, ktorý sa Vám zaryje pod kožu a budete si ho vždy pamätať...ja som si ho zapamätal... P.S. Chcel by som ho stretnúť... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tak ke mně dorazil kamion humanity a přiznám se, že kdyby ho neřídil extrémně charismatický Ed Harris, tak bych to patrně nedokoukal. Těch kýčovitých scén a sentimentálních smyčců bylo na mě zkrátka moc, ale na druhou stranu musím vyzdvihnout skvěle natočenou sportovní část snímku a vynikající závěrečné záběry na skutečného Radia. Jsem prostě rád za to, že se takto lidský příběh skutečně stal, i za to, že byl zfilmován, ale když to srovnám s výletem na Kokořín, tak raději budu zase šlapat než bych se znovu díval. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Radio je další z řady plně sentimentálních filmů. A co jako? Když vynechám to vydírání, které stejně není laciné, vznikne dobře odtočený film s výborným Goodingem jr. (Oscara si zasloužil) a pohodovým Harrisem, který ukázal, že umí hodně dobře zahrát i hlavní postavu. Takže hlášky typu "věčně druhý" nejsou zrovna na místě! Dávat dvě hvězdičky je dost napováženou... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (5)

  • Ve skutečnosti dostal James Robert Kennedy svou přezdívku od lidí z rodného města, protože rádio nosil neustále u sebe a byl jím fascinován. (forsberg)
  • Ačkoliv Cuba Gooding Jr. ve filmu ztvárnil 17letého chlapce Radia, herci bylo v době natáčení již 35 let. (Nikitera)
  • Vo filme si zahral aj skutočný "Radio", James Robert Kennedy. (Cracker)

Reklama

Reklama