Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro každého, kdo někdy o něčem snil a měl odvahu něco pro svůj sen udělat, přichází skutečný životní příběh Roberta Radio Kennedyho. Prožijte s ním jeho změnu - z mladíka, kterému nikdo nerozuměl se stává trenér, bez kterého už se neobejdou. Spolu s hlavním trenérem Haroldem Jonesem Radio motivoval fotbalový tým stát se šampióny a město mu otevřelo své srdce. Skvělé herecké výkony oscarového Cuby Goodinga, Jr. (1997, Nejlepší herec ve vedlejší roli, JERRY MAGUIRE) a Eda Harrise (POLLOCK) vás rozesmějí, rozpláčou a potěší ve filmu o muži, který dokázal, že ta největší vítězství na světě se v životě opravdu stávají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je strašně prvoplánovej a snaží se vyždímat diváka a útočí na jeho city. Což se povedlo u mě tak na půl. Na jednu stranu je to vážně hezkej film o postiženým černochovi a na druhou stranu je to prostě film, kterej nemá moc co nabídnout, akorát pár silných momentů. Ale čekal jsem víc. Je to bohužel průměr, kterej se snaží vyždímat co nejvíc z diváka ale moc se mu to nevede. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já vím, že to bylo podle reálu, ale nějak se mně zdálo, že to Cuba trochu přehrával a to mě chvílemi iritovalo. Možná to tak nebylo, co já vím, ale mě to přece jen trochu rušilo. Ale faktem je, že nám takoví človíčkové někdy nastavují zrcadlo a svým způsobem říkají, jací jsme my. Někdy je to škola a myslím, že každý se s tím v nějaké jiné formě setkal. Závěr byl dojemný a já takovým lidem fandím, ne každý by to dokázal jako Harold, co si budeme namlouvat. ()

Reklama

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Ak je aspoň 10% podľa skutočnosti, klobúk dolu pred takým človekom s veľkým srdcom. Až doposiaľ som za vrchol stvárnenia postihnutého človeka považoval Dustina Hoffmana a jeho stvárnenie Rain mana. Teraz môžem smelo povedať, že Cuba to posunul o triedu vyššie. Myšlienka z filmu: "Mať niekoho rád, nie je nikdy hriech". .... ...... ... ..... .... ... .... .... ... . .... .... ... .... .... .... .. .. . Vtiahnutie do deja: ***** Realita: *** Dramtičnosť: ***** ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $52,333,738Tržby Celosvetovo $53,293,628║ Príbeh podľa skutočných udalostí, čo je spracovaní tak že môže jedine potešiť, k tomu dostatočne emociálne zasýtiť(som si musel normálne slzy utierať) a k tomu treba uznanlivo povedať že Coba Gooding Jr. dopĺnaný Edom Harrisom hrá fantasticky a vďaka jeho výkonu, nám približuje život spočiatku skoro zabudnutho človeka s prezívkou Rádio v jeho mladšom veku. Túto osobnosť nakoniec budeme mať možnosť spoznať a teda hlavne vidieť na záver tohto filmu v krátkych spotoch v skutočnej jeho podobe a velikosti jeho oddaného srdca venujúceho sa fandeniu a pomoci hráčom v Americkom futbale. Cuba Gooding Jr. v jeho najlepšej úlohe! Film je natočený s veľkým citom, označovať ho ako patetický doják by bolo dosť nevhodné a smiešné, to by sa dal potom takto označiť aj Rain Man a iné podobné filmo o ľudoch s nejakým postihnutím..., okrem zručnej réžie Michaela Tollina je film obohatení aj o skvelý hudobný doprovod skladateľa Jamesa Hornera, ten sa pri tomto projekte pekne ukázal a trošku vybočil s jeho klasického hudobného motívu. /90%/ ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Herci dobří ale každý film, který působí na city o sociálních problémech dokáže zakrýt nedostaky v oblasti scénáře a režiséra. Dávám 3 hvězdy za průměr, který už sem viděl mnohokrát. A musím říct, že tohle filmování o postižených lidech mi připadá od některých tvůrců jako sázka na jistotu. Přístě se více snažte, pokud chcete filmovat o vážných tématech! ()

Galerie (57)

Zajímavosti (5)

  • Vo filme si zahral aj skutočný "Radio", James Robert Kennedy. (Cracker)
  • Ačkoliv Cuba Gooding Jr. ve filmu ztvárnil 17letého chlapce Radia, herci bylo v době natáčení již 35 let. (Nikitera)
  • Harold Jones, který ve snímku ztvárnil sám sebe, koupil Robertovi (Cuba Gooding Jr.) rádio k Vánocům. Děje se tak i ve skutečnosti, a to dokonce každé Vánoce. (forsberg)

Reklama

Reklama