Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro každého, kdo někdy o něčem snil a měl odvahu něco pro svůj sen udělat, přichází skutečný životní příběh Roberta Radio Kennedyho. Prožijte s ním jeho změnu - z mladíka, kterému nikdo nerozuměl se stává trenér, bez kterého už se neobejdou. Spolu s hlavním trenérem Haroldem Jonesem Radio motivoval fotbalový tým stát se šampióny a město mu otevřelo své srdce. Skvělé herecké výkony oscarového Cuby Goodinga, Jr. (1997, Nejlepší herec ve vedlejší roli, JERRY MAGUIRE) a Eda Harrise (POLLOCK) vás rozesmějí, rozpláčou a potěší ve filmu o muži, který dokázal, že ta největší vítězství na světě se v životě opravdu stávají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $52,333,738Tržby Celosvetovo $53,293,628║ Príbeh podľa skutočných udalostí, čo je spracovaní tak že môže jedine potešiť, k tomu dostatočne emociálne zasýtiť(som si musel normálne slzy utierať) a k tomu treba uznanlivo povedať že Coba Gooding Jr. dopĺnaný Edom Harrisom hrá fantasticky a vďaka jeho výkonu, nám približuje život spočiatku skoro zabudnutho človeka s prezívkou Rádio v jeho mladšom veku. Túto osobnosť nakoniec budeme mať možnosť spoznať a teda hlavne vidieť na záver tohto filmu v krátkych spotoch v skutočnej jeho podobe a velikosti jeho oddaného srdca venujúceho sa fandeniu a pomoci hráčom v Americkom futbale. Cuba Gooding Jr. v jeho najlepšej úlohe! Film je natočený s veľkým citom, označovať ho ako patetický doják by bolo dosť nevhodné a smiešné, to by sa dal potom takto označiť aj Rain Man a iné podobné filmo o ľudoch s nejakým postihnutím..., okrem zručnej réžie Michaela Tollina je film obohatení aj o skvelý hudobný doprovod skladateľa Jamesa Hornera, ten sa pri tomto projekte pekne ukázal a trošku vybočil s jeho klasického hudobného motívu. /90%/ ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Boží!!! Smekám!!! Životopisné filmečky opravdu můžu, kor když jsou k nim doloženy nějaké autentické podklady! Viděl jsem stoprocentně nejlepší výkon Cuba Goodinga juniora, který mě určitě jako Radio zůstane v paměti uschován předlouho, dále představení Eda Harrise, tak to byl skvost číslo dvě! Neuvěřitelně mě film zasáhl (podobně jako příběh Temple Grandinové) a já mám zase o krásný zážitek navíc! Jo a k tomu autentickému momentu - závěr a pohled na skutečného, už padesátiletého Radia, byl opravdovou třešničkou na dortu! 90% ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Já vím, že to bylo podle reálu, ale nějak se mně zdálo, že to Cuba trochu přehrával a to mě chvílemi iritovalo. Možná to tak nebylo, co já vím, ale mě to přece jen trochu rušilo. Ale faktem je, že nám takoví človíčkové někdy nastavují zrcadlo a svým způsobem říkají, jací jsme my. Někdy je to škola a myslím, že každý se s tím v nějaké jiné formě setkal. Závěr byl dojemný a já takovým lidem fandím, ne každý by to dokázal jako Harold, co si budeme namlouvat. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to před lety.Výborný film.Film Rádio mě pobavil a potěšil hlavně výkonem černošského komika Cuba Goodinga Jr.Tento snímek umí "pohladit" po duši.Tento film je o mladíkovi v podání právě Cuby Goodinga Juniora,který zde vydává velké výkony spolu s hercem Edem Harrisem a tento snímek je skvost v dramatické americké tvorbě...Obsazení,hudba a prostředí-to všechno zde hraje prim. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, v němž mě potěšily především herecké výkony Eda Harrise a Cuby Goodinga Jr. (toho obzvláště, protože mi připadalo, že od dob Jerryho Maguire a komedie Lepší už to nebude točí jenom chujoviny). Příjemná je tu také atmosféra a film navíc neobsahuje žádná chluchá místa, takže já radim, jděte do toho. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (5)

  • Vo filme si zahral aj skutočný "Radio", James Robert Kennedy. (Cracker)
  • Ve skutečnosti dostal James Robert Kennedy svou přezdívku od lidí z rodného města, protože rádio nosil neustále u sebe a byl jím fascinován. (forsberg)
  • Ačkoliv Cuba Gooding Jr. ve filmu ztvárnil 17letého chlapce Radia, herci bylo v době natáčení již 35 let. (Nikitera)

Reklama

Reklama