Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro každého, kdo někdy o něčem snil a měl odvahu něco pro svůj sen udělat, přichází skutečný životní příběh Roberta Radio Kennedyho. Prožijte s ním jeho změnu - z mladíka, kterému nikdo nerozuměl se stává trenér, bez kterého už se neobejdou. Spolu s hlavním trenérem Haroldem Jonesem Radio motivoval fotbalový tým stát se šampióny a město mu otevřelo své srdce. Skvělé herecké výkony oscarového Cuby Goodinga, Jr. (1997, Nejlepší herec ve vedlejší roli, JERRY MAGUIRE) a Eda Harrise (POLLOCK) vás rozesmějí, rozpláčou a potěší ve filmu o muži, který dokázal, že ta největší vítězství na světě se v životě opravdu stávají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy o "iných" ľuďoch (Rain Man, Ja som Sam...)....a tento zaujímavý príbeh to dokazuje. Je istým spôsobom výnimočný, pretože sa viac zaujíma o jedného človeka, a nie o šport. Hrá tam výnimočný Cuba Gooding jr., sekunduje mu vždy skvelý Ed Harris a ukazuje ako sa dajú meniť ľudia. Je to jeden z tých filmov, ktorý sa Vám zaryje pod kožu a budete si ho vždy pamätať...ja som si ho zapamätal... P.S. Chcel by som ho stretnúť... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Poctivej emotikon, kde nám Cuba Gooding Jr. ukázal, jak dobře umí hrát, než se na to po pár letech vysral. No a jelikož mi nevadil příběh, byl jsem s filmem spokojen. Plno lidí tu totiž kritizuje citový vydírání a patos. Mně tyhle dvě věci jsou úplně u prdele. Já tady sledoval film kluka, co to v životě nemá lehký a lidí, kteří mu chtějí za každou cenu pomoct...a mně se to prostě líbilo. Tak proč na tom hledat chyby? ()

Reklama

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Moc hezký příběh, jenom to zpracování trochu pokulhává. Ztvárnění Radia v podání Cuba Gooding jr. mě nepřišlo kdovíjak strhující, spíš to bylo někdy trochu moc přehrávané. Navíc je budování vztahu Radia s trenérem odbyté, trenér si ho hned oblíbí, chybí mi tam o něco větší motivace k tomu co dělá (a proč díky tomu absolutně zanedbává svoji dceru). Závěr byl ale celkem dobře zvládnutý. Slabší tři. ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Herci dobří ale každý film, který působí na city o sociálních problémech dokáže zakrýt nedostaky v oblasti scénáře a režiséra. Dávám 3 hvězdy za průměr, který už sem viděl mnohokrát. A musím říct, že tohle filmování o postižených lidech mi připadá od některých tvůrců jako sázka na jistotu. Přístě se více snažte, pokud chcete filmovat o vážných tématech! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $52,333,738Tržby Celosvetovo $53,293,628║ Príbeh podľa skutočných udalostí, čo je spracovaní tak že môže jedine potešiť, k tomu dostatočne emociálne zasýtiť(som si musel normálne slzy utierať) a k tomu treba uznanlivo povedať že Coba Gooding Jr. dopĺnaný Edom Harrisom hrá fantasticky a vďaka jeho výkonu, nám približuje život spočiatku skoro zabudnutho človeka s prezívkou Rádio v jeho mladšom veku. Túto osobnosť nakoniec budeme mať možnosť spoznať a teda hlavne vidieť na záver tohto filmu v krátkych spotoch v skutočnej jeho podobe a velikosti jeho oddaného srdca venujúceho sa fandeniu a pomoci hráčom v Americkom futbale. Cuba Gooding Jr. v jeho najlepšej úlohe! Film je natočený s veľkým citom, označovať ho ako patetický doják by bolo dosť nevhodné a smiešné, to by sa dal potom takto označiť aj Rain Man a iné podobné filmo o ľudoch s nejakým postihnutím..., okrem zručnej réžie Michaela Tollina je film obohatení aj o skvelý hudobný doprovod skladateľa Jamesa Hornera, ten sa pri tomto projekte pekne ukázal a trošku vybočil s jeho klasického hudobného motívu. /90%/ ()

Galerie (57)

Zajímavosti (5)

  • Vo filme si zahral aj skutočný "Radio", James Robert Kennedy. (Cracker)
  • Ačkoliv Cuba Gooding Jr. ve filmu ztvárnil 17letého chlapce Radia, herci bylo v době natáčení již 35 let. (Nikitera)
  • Harold Jones, který ve snímku ztvárnil sám sebe, koupil Robertovi (Cuba Gooding Jr.) rádio k Vánocům. Děje se tak i ve skutečnosti, a to dokonce každé Vánoce. (forsberg)

Reklama

Reklama