Reklama

Reklama

American Horror Story - Apocalypse

(série)
Trailer
USA, 2018, 7 h 10 min (Minutáž: 38–55 min)

Kamera:

Gavin Kelly

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Joan Collins, Adina Porter, Billy Eichner, Leslie Grossman, Emma Roberts, Cheyenne Jackson, Billie Lourd (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Los Angeles sa ocitne v panike, keď sa začnú objavovať správy o tom, že mesto čoskoro zasiahne atómová bomba. Coco (Leslie Grossman) má to šťastie, že sa jej vďaka bohatému otcovi podarí dostať medzi vyvolených, ktorí majú rezervované miesto v záchrannom úkryte. Tu narazí na ďalšie osoby, ktoré prežili vypuknutie apokalypsy, ale ich boj o život sa ešte ani zďaleka nekončí. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po velmi dobrém prvním díle sem se celkem těšil na apokalyptickou podívanou a místo toho sem nakonec dostal opět ze řetězu utrženého Murphyo, který musel do jedné série vtěsnat hned tisíc a dva nápady a pojmout to celé jako epilog hned k několika předchozím sériím. V něčem to zafungovalo slušně, v něčem zase skoro vůbec a výsledek tak nijak extra nevybočuje z toho co mi zatím AHS dokázalo nabídnout…60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sezóna „American Horror Story: Apocalypse“ je za mě jen další ukázkou toho, že se tvůrci chtějí hodně patlat v originalitě, chtějí být jiní, zajímaví, ale nakonec z toho vylézají jen přeplácané paskvily, které mě osobně nebaví a sleduji je jen ze setrvačnosti. Osmá sezóna je toho příkladem, trochu doufá, že devátá bude opravdu jen slasherová... Sázet na to ale nebudu. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojica Murphy a Falchuk síce úvodom prekvapia, avšak nakoniec sa predsa len zistíme že ôsma séria nie je Apokalypsa ale Coven 2 a tak prevládne mierne sklamanie, aj keď v porovnaní s Roannoke nightmare sa stále jedná o skvelú sériu. To, ako dvojica režisérov preferuje Sarah Paulssonovú a neznáša Kathy Batesovú však bije do očí až príliš a napriek prepojeniu jednotlivých sérii už dejové zvraty neprekvapujú tak ako kedysi. Je zrejmé, že Falchuk a Murphy pri pohľade na fotografiu Sarah robia presne to, čo Ben zo série murder House pri pohľade z okna a z ich strany by to chcelo svoju záľubu trochu menej prejavovať. Avšak Coven 2,či ako to autori nazvali Apokalypsa, nebola sklamaním, avšak ani nijako zvlášť neprekvapila. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět se seriál vrátil do svých starých zaběhnutých kolejí, určitě za to může i návrat oblíbeného Covenu nebo Jessicy Lange, bože jak ta mi v tom seriálu chybí! Třeba jí díky této sezóně Ryan přemluví, aby se zase vrátila, protože nejen skvělé příběhy a stále se držící obsazení, ale i ona byla velkým tahounem AHS. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Murphy se v hororovém žánru vrací k nejúspěšnějším řadám a konečně také s řadou velmi dobrou, po několika průměrnějších. Dost se to opírá o nostalgii v návratu oblíbených postav, ale má to skvělý komplexní příběh a dodává více prostoru postavám, kterého tolik neměly, stejně tak jako dává prostor novým skvělým postavám. Bohužel až příliš ohýbá vlastní pravidla. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • Tato série doposud propojuje nejvíce sérií návratem mnoha postav. Z Murder House (2011) se vracejí Billie Dean Howard, Tate Langdon, starší Michael Langdon, Moira O'Hara, Violet Harmon, Vivien Harmon, Ben Harmon, Rubber Man, Elizabeth Short, Beauregard Langdon, Constance Langdon a zdravotní sestra Gladys. Z třetí série Coven (2013) Cordelia Goode, Madison Montgomery, Myrtle Snow, Misty Day, Queenie, Nan, Stevie Nicks, Papa Legba, Nan a Zoe Benson. Z páté série Hotel (2015) se pak vrátila postava Jamese Marche. (hansel97)
  • Písnička, která hrála pořád dokola, je „Calling Occupants Of Interplanetary Craft“ od Carpenters. Později jí vystřídala „The Morning After“ od Maureen McGovern. Na konci dílu pak hraje „Tonight You Belong To Me“ od Patience and Prudence. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje v laboratoři, je „The Morning After“ od Maureen McGovern. (Duoscop)

Reklama

Reklama