Reklama

Reklama

Resident Evil: Vendeta

  • Japonsko Biohazard: Vendetta (více)
Trailer 1

Když bezohledný protivník v touze po odplatě vypustí nebezpečný smrtelný virus, kapitán protiteroristické jednotky Chris Redfield požádá o pomoc agenta Leona S. Kennedyho a profesorku Rebeccu Chambers, aby společnými silami zastavili obchodníka se smrtí a zachránili New York. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Chvílemi mi to dějově hodně připomnělo klasický "Resident Evil", protože jsou zde půjčené nějaké dějové prvky, snaha o pomstu na ženě, ale nakonec jsem měl i pocit, že se dívám tak trochu na Batmana jen bez Batmana. Jasně, dějově to prostě není nic výživného, ale za to vizuálně se na to opravdu dobře kouká. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nedisponujem pocitom sklamania, pričom som rád, že samotný priebeh určitými momentmi pripomína práve hru. "Resident Evil: Vendetta" totiž na rozdiel od filmu, disponuje aspoň ako takým kúzlom, vďaka ktorému som si najmä v úvodnej tretine, rád "zaspomínal". Nie je tu príliš čo hodnotiť. Príbeh jednoduchý, akcie je asi aj dosť, o kvalite nemá zmysel diskutovať, tá je proste výborná. Záver je už klasicky "game over" z množstva pokračovaní arkády, no stále lepšie ako tá hraná "pičovina", ktorá až na dve časti (I, III), neponúkla absolútne nič, čo by samotnú RESIDENT sériu opätovne prebralo k životu. Zrejme omnoho viac zostanem fanúšik prvotných častí "hry", než kadejakých lacných náhrad s Millenou z Ukrajiny - 65% ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Zatímco filmová série, leží kdesi v prachu a snažím se na ni zapomenout, tak tenhle animovaný Resident mi na tváři vykouzlil úsměv a udělal mi obrovskou radost. Zatímco první polovina, by se dala považovat za horor, (super barák Spencere) tak ta druhá je zase ryze akční jízda, ale jaká. O takových akčních scénách a choreografii, se může Andersonovi jen zdát, v těch nejdivočejších snech, Leonův a Chrisův průchod skrz zombíky, je naprosto dokonalý. Ale i zbytek akce se nemusí stydět, sou tu bitky, střílení, honičky a přitom to stále má atmosféru, dostatečně napínavou, aby vás udržela do konce. Jo Chris, sice vypadá trochu mexicky.........jajajajajjajajah bien dicho carajo a Rebecca je z nějakého důvodu naživu, to jako hodně wtf ??? Ale jinak dobrý, je tu zmutovaný virus, který dělá zombíky agresivnější a chytřejší, logicky sou tu zombie psy, a vrcholem je Tyrant co nosí na zádech chobotnici, jo trošku úchylné. Co se týče hlavního záporáka, víc klišoidní, být nemohl, ale na druhé svatbě mně jeho padoušství pobavilo. Hezké zpestření a mám chuť dát, nějakého herního Residenta, tenhle film doporučuji. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vo videohernom svete Resident Evil, som laik. Jovovichovej filmové dobrodružstvá, ma neurážali a niektoré diely boli pre mňa viac ako šikovné. Dokonca aj posledný zárez RACOON CITY u mňa dopadol celkom fajn. Kameňom úrazu sú pre mňa skôr tieto CGI prepisy. Zrejme majú toho viac s pôvodnou látkou a preto mi prídu akosi uťahané. Ponúkajú akciu a aj hororové momenty, ale v nie príliš strhujúcom prednese. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší než minule, jestli lepší než předminule si nejsem jist. Máme tu tradičně Leona a bonusově i Chrise. Lehce se odkazuje na Racoon City, dokonce i filmoví maskoti (dobrmani) proběhnou. Takže vlastně celkem v pohodě. Ano, ty nekonečné zásobníky bílý do oči hodně a ten souboj 1:1 s pistolemi byl více méně LOL. Jako celek je čím ale moc fajn a v kontextu všeho co pod značkou “Resident Evil” vzniká je to rozhodně nadstandard. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Ve druhém díle herní série jezdí Leon v Jeepu a Chrisova sestra Claire na motorce. (Marlok)
  • Začátek příběhu se ve skutečnosti odehrává v sídle v Mexiku (Raccoon City, Spencer mansion a sídlo v Arklay mountains byly zničeny během dílů Zero, 1 a 3). Obdobná sídla jsou pro filmovou i herní sérii opakujícím se tématem. (H3ll_h0unD)

Reklama

Reklama