Reklama

Reklama

To není moje sestra!

(amatérský film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Michal by byl nejradši, kdyby mu jeho nevlastní sestra Karin zmizela ze života. To ale ještě netuší, že budou na dětském hřišti společně čelit neznámému zákeřnému Zlu. Film je součástí projektu Pionýři hororu 2. (oficiální text distributora)

Recenze (60)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Na film natočený ve dne a s dětmi... klobouk dolů. Hodně znepokojivý snímek, který mi připomněl, že se dají natočit horrory i v dnešní době. Hravě svou atmosférou strká do kapsy některé velkorozpočtové snímky. ()

topi80

všechny recenze uživatele

Takové cvičení na téma "udělej pár horrorových triků za pár chvil". Na hvězdičkové hodnocení přecejenom trochu krátké a předvídatelné, ale jinak povedené a poutavé. Fandím, aby se tvůrcům povedl třeba celovečerák. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

To je horor! Takhle rozehrané a jen sedm minut. Žasnu nad maskami a střihem, který dodává na děsu plnosti. Na sedm minut je to docela povedený kousek. ()

Leechmyi 

všechny recenze uživatele

Perfektní adaptace ještě perfektnějšího komiksu. Když u nás budou vznikat takovéto celovečeráky, bude radost chodit na ně do kina. Snad brzy. ()

Luq 

všechny recenze uživatele

SPOILERY!!! Pro mě řemeslně i vizuálně jeden z nejlepších kusů série Pionýři hororu 2. Vedení dětských herců si nedovedu představit, zahráli to velmi dobře, dobrý ucelený scénář odpovídající stopáži, výborná kamera i stavění příběhu. Nejen mě reálně proběhl několikrát mráz po zádech (soudě podle zašumění v sále na pražské premiéře v některých pasážích), zajímavé propojení krvavých efektů s deštěm, super maska holčičky. Jediné, co mi trochu zkazilo zážitek je podobná věc, jako u filmu Dream – už před vyvrcholením finále mi začalo být díky názvu filmu jasná celková pointa. Každopádně tady to až tak nevadilo, ten stav trval řádově deset vteřin – ale překvapení prostě už nebylo tak dokonalé. Celkově tedy (5*). ()

FILMOVKA 

všechny recenze uživatele

Kamerově to není špatné, stejně tak obsazení, které je hvězdné! Ale vázne tu trochu celé to vyznění filmu, děje, scény. Film prakticky skončí a já nevím nějak co .. nebo to možná jenom nebylo srozumitelněji vysvětleno. ()

Fjera 

všechny recenze uživatele

Dobrá práce. Takové kraťasy mě moc baví. Temná a mrazivá atmosféra přesto, že je bílý den na dětském hřišti. Super! ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Dvakrát som sa ľakol a tak dávam 3*. Slušne zapracované známe hororové fakty do krátkometrážneho snímku. ()

Gluminator 

všechny recenze uživatele

Hodně dobře natočený, děti vskutku hrají perfektně, nápad fakt super a provedení ještě lepší. Řeknete si 7 minu, ale co to dá práce... ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Klučina jako jediný zvládá svoji roli, holčička je marná, ale ta její maska je zase dobrá. Příběh nic moc originální, ale na těch pár minut se stejně nic lepšího rozehrát nedá. ()

Allica 

všechny recenze uživatele

Většina záběrů je opravdu kvalitních, o maskách nemluvě. Ale všechna ta paráda tu nějak zvítězila nad celkovým vyzněním. ()

Reklama

Reklama