Reklama

Reklama

Anne s E na konci

(seriál)
  • Kanada Anne with an E (více)
Trailer
Kanada, (2017–2019), 20 h 33 min (Minutáž: 43–89 min)

Předloha:

Lucy Maud Montgomery (kniha)

Hrají:

Amybeth McNulty, Geraldine James, R.H. Thomson, Dalila Bela, Lucas Jade Zumann, Corrine Koslo, Helen Johns, Aymeric Jett Montaz, Kyla Matthews (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Kurážná osiřelá holčička s velkým srdcem objeví skutečný domov u starého mládence a jeho sestry. (Netflix)

Recenze uživatele Hyssi k tomuto seriálu (8)

Anne s E na konci (2017) 

Po první série jsem si říkal, že sériál je velice kvalitní, ovšem pak přišla druhá a třetí a stala se z toho píčovina. Vcelku se řešili negři, feminismus a buzny. A na hlavní příběh zde zbylo jen velmi málo času, což je obrovská škoda, protože právě hlavní příběh byl to co posouvalo seriál vzůhuru. Ale jsem rád, že seriál dopadl tak jak dopadl a jsem taky rád, že třetí série byla tou poslední. [62 %] ()

Série 1 (2017) (S01) 

Velice povedená první série velice dobře vypadajícího seriálu. Seriál má opravdu krásné záběry, a hlavně velice dobře napsané charaktery do kterých se prostě vžijete.. Škoda trošku posledního nudnějšího dílu, každopádně byl jediný z celé sedmičky.. Zatím velice povedené a jsem natěšen na víc. [80 %] ()

O tvém osudu rozhodne tvá vůle (2017) (S01E01) 

Asi nikdy jsem neviděl takhle úchvátný úvod seriálu. Po prvních 15 minutách takové podlouhlé nudy seriál díl nabral velice rychlé tempo, a byl úchvatný až do konce. Mnoho pěkných záběrů, zatím skvělý příběh a postavy a celkově to skvěle funguje! [89 %] ()

Nejsem pták a žádná síť mě nepolapí (2017) (S01E02) 

Dobrý díl, ale v první minutě byl negr, co nebyl otrok. Následovně se zde objevil předchůdce sneekyho, ale bohůžel narozdíl od jeho povedenější verze neuspěl. Každopádně díl byl silně emoční a vztahový, a musím říct, že byl velice vydařený [80 %] ()

Série 2 (2018) (S02) 

Druhá série mě částečně naštvala a částečně nadchla. Byly zde skvělé díly, které neměly chybu, a pak tu byly takový sračky, že to člověk nemohl brát ani vážně. Každopádně po skvělém závěru, který neměl chybu se velice rád mrknu na poslední sérii :-) [65 %] ()

Znamení jsou malé určité věci, které se dají vykládat různě (2018) (S02E02) 

Rozhodně nejslabší díl seriálu zatím. A to z důvodu, že z celých 44 minut, 20 minut zabírá chození Gilberta po městě s nějákým hloupým opičákem. Každopádně dějová linka kolem Zeleného domu a zlata opět funguje skvěle. Nejlepší jsou dva zlodějíčci, kteří si hrajou na ježíše. Opravdu dobře funguje to, že my víme že jsou to kurvy, ale hrají na všechny spasitelelé. [65 %] ()

Čím jsme si prošli z nás dělá, kým jsme teď (2018) (S02E09) 

Tak nevím co scénaristé dělali, když si mysleli že bude dobrej nápad z hlavní postavy udělat úplnou píču bez mozku. Anne rozhodování mě tak nasralo v tomhle díle, nebýt závěrečného souboje dávám odpad. [25 %] ()

Série 3 (2019) (S03) 

Za mě nejslabší série vůbec. Něják jsem očekával, že především v sérii bude figurovat Gilbert a Anne. Ovšem scénáristé tam místo toho narvou negry, indiáný a tyhle píčoviny. Strašně politicky založená píčovina fakt se mi nechce věřit, že v 19 století se řešili buzny. [60 %] ()

Reklama

Reklama