Reklama

Reklama

Mr. Mercedes

(seriál)
Trailer 2
USA, (2017–2019), 29 h 12 min (Minutáž: 50–60 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Předloha:

Stephen King (kniha)

Hrají:

Harry Treadaway, Brendan Gleeson, Jharrel Jerome, Isaiah Stratton, Ann Cusack, Jimmy Gonzales, Scott Lawrence, Kelly Lynch, Arian Moayed, Mary-Louise Parker (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Brendan Gleeson v roli postaršího detektiva Billa Hodgese obdrží dopis, ve kterém se kdosi přiznává ke zrůdnému činu. Osm nezaměstnaných zemřelo, když čekali před pracovní agenturou a úmyslně do nich najel ukradený mercedes. Tím dopis nekončí. Anonym policistu ve výslužbě upozorňuje, že bude ve vraždění pokračovat. A rozhodně se nehodlá spokojit jen s osmi oběťmi. (geklon)

(více)

Recenze uživatele jfaba k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2017) (S01) 

Knihu jsem četl. Je skvělá! Bohužel jsem očekával i takový seriál. Byl dobrý, byl fakt dobrý, ale knize se to nevyrovná... Tak teď nevím co s tím? Kdybych nečetl knihu dám bez přemýšlení **** možná *****. Nevím? Fakt. Ale jo, dám ****. A hudba v seriálu!!! Na tu bych zapomněl. T-Bone Burnett - It's not too late. ()

Season 2 (2018) (S02) 

Přeskočili druhý díl a hned se vrhli na třetí. (on ten druhý by nebyl asi tak filmařsky zajímavý.) A když skočili rovnou na třetí, tak to trochu změnili. Proč ne!? V knize zajímavější změna Bradyho, ale tady se to všechno lépe pochopilo... Mě se to líbilo skoro jak první série. A škoda jen, že to nedopadlo stejně jako v knize. To jsem ale kruťák... ()

Reklama

Reklama