Reklama

Reklama

Dark - Season 3

(série)
Drama / Krimi / Sci-Fi / Mysteriózní
Německo, 2020, 8 h 28 min (Minutáž: 57–73 min)

Režie:

Baran bo Odar

Hudba:

Ben Frost

Hrají:

Carlotta von Falkenhayn, Claude Albert Heinrich, Karoline Eichhorn, Hermann Beyer, Peter Benedict, Nils Brunkhorst, Barbara Nüsse, Natascha Paulick (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Zběsilé cestování v čase spěje k vyvrcholení. V podivném novém světě jsou některé věci povědomé, ale jiné znepokojivě neznámé. (Netflix)

Recenze (72)

choze

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série bohužel pokračuje v duchu té předchozí, když dosavadní složitost hned na začátku doslova zdvojnásobuje a místo atmosféry a záhadnosti se tlačí na přesouvání a plky milionu postav, které do zblbnutí opakují, jak je vše propojené a co je podle nich potřeba udělat, aby se ne/zabránilo apokalypse, a rozčilují se, že jim pořád někdo lže a manipuluje s nimi. Velmi rychle jsem se v tom ztratil, takže mi to celé bylo dost ukradené, posledními díly jsem se vyloženě prokousával a vyvrcholení se mnou nic neudělalo. Nehodnotím, protože netuším jak, a první série pro mě zůstává nejlepší. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí a zárověn poslední série - (9/10) : Seriál, kterého je pro tento svět až škoda.. Dovoluji si tvrdit, protože třetí série překonala veškerá moje očekávání a já měl v létě Vánoce..Všechno bylo krásně vyšperkované, promyšlené a hlavně všechno dává smysl i když to v průběhu seriálu vůbec smysl nedává. Tohle je prostě nadčasové dílo. Německý skvost. Masterpiece. Nejlepší epizoda: Život a smrt (S03E05) . ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakoniec ma tretia séria presvedčila, i keď dlho som jej úplne neveril, ale stále som sa bavil a snažil sa v tom vyznať. Môže za to finále, ale aj fakt, že podľa všetkého to mali tvorcovia premyslené už od začiatku. Navyše vyriešenie celej záhady, respektíve labyrintu záhad, dáva zabudnúť na nejaké tie nedoriešené záležitosti, keďže sa vlastne elegantne vyrieši to najpodstatnejšie. Osobne by som sa rád ešte dozvedel, prečo žiaden obyvateľ nikdy neodišiel z mesta, možno sa ale odpoveď nachádza niekde medzi riadkami. ()

Kienast 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

... bál jsem se, že to skončí způsobem, že se to Jonasovi všechno jen zdálo a on se na konci probudí .... Bál jsem se zbytečně jelikož tohle je scenáristické mistrovské dílo se skvěle napsanými postavami. Vřelé díky do Deutchlandu, za tento úžasně propletený příběh s miliónem postav. V životě jsem neviděl nic obdobného. Danke! 10/10 ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečné vyústění seriálu není až tak šokující, a ani tak originální, jak by třeba mnozí očekávali, ale i tak se jedná o velmi epické vyvrcholení celého děje. Nových otázek už zde logicky tolik není, ale pochopit všechny odpovědi na první dobrou prostě nelze. Většinu času tak budete stále zírat na obrazovku, co se to tam vlastně děje, a mozek vám bude pracovat na 200%, aby se snažil pobrat aspoň polovinu toho, co právě vidí. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (9)

  • V epizodě hraje remixovaná skladba „The Pioneers“ od hudební skupiny Bloc Party. (Doomcourier)
  • V závěru epizody je použita skladba „Broken Sleep“ od Agnes Obel. (Kokosak91)
  • Třetí série seriálu vyšla 27. 6. 2020, což je stejné datum jako datum apokalypsy v seriálu. (Doomcourier)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno