Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 14

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (416)

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl nové power rangers před třemi lety poprvé tak jsem si říkal jaká je to pičovina a ztráta času. No a vida, konečně jsem dospěl do správného věku na to abych ten trash docenil a s nostalgickou vzpomínkou na staré série a film se u téhleté pičoviny fakt pobavil. ()

Milky. odpad!

všechny recenze uživatele

Na americko-židovskou propagandu jsem u Hollywoodu zvyklý, ale tady to jede už tak přímočaře a silně, že je to nový level. Celý tým je dokonalá ukázka liberálního vlhkého snu a multikulti snahy o nový svět. Autistický negr, kterého každý šikanuje (a u kterého si občas myslím, že je gay), zkrachovalá barbie, hráč a bývalá hvězda školního týmu, který samozřejmě neuznává autority, outsider lesbička pocházející z přísné rodiny a asiat. Čekal jsem, kdy se objeví nějaký arab. Ale žádný strach, tvůrci si dělají naděje, že bude pokračování, takže abychom se u Tommyho Olivera třeba nedivili. Tento multikulti-vyladěný tým si hraje na středoškoláky, ale nikdo z nich věkem střední školu ani vzdáleně nepřipomíná, klasika. Většina filmu se prakticky nic neděje, než že objevují nové věci a stěžují si na svůj těžký a nepochopený teenagerský život, aby pak ke konci najednou všichni nahodili brnění a během krátké a velmi trapně natočené a udělané akce pustili "Go Go Power Rangeeeeeers" a pak se to tak nějak pár minut mele bez nějaké větší invence a to je vlastně vše. Alespoň nějakou malou šanci tady shazují neustálé pokusy o humor a vtípky, které jsou ale tak trapné, že film potápějí ještě hlouběji a hlouběji do hnoje, ve kterém už tak je nepříjemně hluboko. Scénář sám o sobě je tak jednoduchý, šablonovitý a předvídatelný, že každou scénu víte naprosto přesně, co se stane v následujících 5ti minutách. Věřím, že diváctvo 5-15 let si v kině slastí ustříkne nebo naslintá do klína (úplně jsem čekal, kdy někdo ve filmu vytasí fidget spinner aby to bylo ještě víc cool pro danou skupinu), ale zbytek nechť se tomuhle průseru raději vyhne. Víceméně je to stále stejná sračka jako původní Power Rangers, které jsme v přesně takovém věku taky žrali. Jo a musím zmínit otřesný soundtrack. ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Slabé, ale ani si neviem predstaviť ako by sa to dalo stvárniť pozerateľnejšie. Kedysi to šlo, dnes už je asi iná doba. ()

Daqvid77 

všechny recenze uživatele

Jsem ročník 92 a tohle jel každý když jsem byl malý teď už to přizná málo kdo ale tehdy to bylo super. Všichni běhali po dvoře a křičeli Morfujeme kdo to nedělal jako by nebyl. Ale tohle je velké zklamání na tento materiál se těšil snad každý a myslím že to docela projeli ale nedivil bych se kdyby to dostalo dalších 8 pokračování jako třeba nikdy neukončené Rychle a Zběsile. Je to ten druh materiálu že ať to bude sebe věčí blbost zvědavost lidí kteří na tom vyrostli bude vždy větší takže kino vydělá.. Teď mě tak napadá kdyby tento materiál koupilo Marvel studio mohla to být jiná paráda ale jak je to s právy nevím a nechi se v tom vrtat :) ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl mladý žáček ZŠ, líbila se mi Amy Jo (růžovka).. A ejhle. Přežil jsem 2 hodiny této debilnosti a zase má zásluhu růžová strážkyně! Takže solidární 1 * za Naomi. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Se superhrdiny se v poslední době nějak roztrhl pytel. Je sice fajn, že ze starých trháků, které nás provázely dětstvím, dělají velké graficky pěkné blockbustery, ale kde to skončí? Bolek a Lolek? Pišta Hufnágl bude mít svůj revenge film na rodinu Homolkovic? Nebo co takový Teletubbies? A ve výsledku to bude stejně nejapný a nudný mišmaš, který jsme tu už viděli tolikrát... dokonce i tady v Power Rangers, kdy bojují proti velkému zlatému něčemu, které tak hezky připomíná zrůdu z Thora a nebo dokonce ze Supermana... Pětice nedospělých hrdinů se hodinu a půl snaží naučit tomu, jak ovládat medailonky, kterými můžou morfovat a až teprve jeden umře, stane se... No skvělý... Hrozně moc pěkný. Škoda jen, že si z toho nedělají větší srandu jako v ostatních DC a Marvel superhrdinovkách... ta špetka vtipu film rozhodně nezachrání. Na to abych dal jen jednu hvězdu, kteoru by si to objektivně zasloužilo, mám slabé srdce. Přece jenom jsem s původním seriálem strávil hodiny a hodiny čumění do telky a fanděním, aby zase zabili nějakou tu obří příšeru, která sama zmorfovala do něčeho extra velkýho. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Otrasný scenár, šablónovití nezáživní herci, nevábny zloduch, hrozné CGI, soundtrack a jeho strih chaotický a keď sa človek teší ako malé decko, aby konečne došlo k morfovaniu, pokazia tvorcomia aj to zbytočne komplikovanými oblekmi. Feeling decka, ktoré vstávalo na Strážcov vesmíru každú sobotu skoro ráno, je úplne fuč. ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Tak toto je prekvapivo pecková oddychovka. Banda teenagerov, nedefinované superschopnosti, cool stroje, jedna múdra hlava. vtipný android a topkový zloduch (zloduška?) Celé to pekne zmiešame, dochutíme dobrou hudbou a ľahkým humorom a relax je zaručený. Je to jednoduché a to je najväčší bonus tohto filmu. 3* ()

Camulator 

všechny recenze uživatele

Hlavní problém většiny filmů napříč žánry, kde jsou hlavními hrdiny teenageři, je ten, že jsou neskutečně nesympatičtí a otravní. No a tady nejsou. Nebojím se naopak říct, že mě jejich vzájemné sbližování a osobní příběhy skutečně bavily. Každý z hlavní pětice dostal do vínku nějakou zvláštnost a jejich herci to prodali skvěle. Nejvíc bych v tomto směru určitě vypíchl Kimberly, jejíž příběhové pozadí mi zatím přijde jako vůbec nejoriginálnější (nejen ve Strážcích) a skvělého RJ Cylera jako Billyho. A přesto všechno je o to víc fascinující, že se ten film netáhne jak vařená nudle, i když má bez titulků skoro dvě hodiny. Člověk má pořád pocit, že se něco děje, že se posouváme mílovými kroky dopředu a přesto to nepůsobí ukvapeně ani chaoticky. Film plný paradoxů. Vyčetl bych tomu opravdu jenom poněkud zvláštní hudbu (někde je vyloženě skvělá, jinde by se člověk zase nejraději hanbou propadl). Akce a efekty jsou spíš průměrné, ale já osobně jsem upřímně lepší ani nečekal, vždyť je to pořád hlavně blbina pro děti. Možná to bude mít i vliv na moje hodnocení, protože jsem samozřejmě na Strážcích jako malej ujížděl. Pokračování bych si rozhodně přál a tady budu doufat, že příjem z nosičů s tím ještě pohne. Rozhodně chci totiž v této nové verzi vidět i toho strážce nejstrážcovatějšího - Tommyho Olivera. A to by bylo, aby nás na něj navnadili a dál nic. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik Power Rangerov som sa na tento film v celku tešil.Trailer nevyzeral vôbec zle no a musím povedať že film samotný celkom ušiel.Hlavný hrdinovia sympatický, čo sa efektov týka tak chápem že rozpočet nebol najväčší no aj napriek tomu nemám veľmi čo vytknúť.Čo považujem ale za hlavné mínusy je doba kým sa začnú morfovať, hlavne kvôli tomu že je to až ku koncu a neužijeme si Rangerov v bitkách.Megazord vs Goldar celkom v pohode aj keď bolo cítiť menší rozpočet.Hudba v pohode, aj keď poriadne som si soundtrack vychutnal až na konci.Pre mňa za 4 a pokračovaniu by som sa vôbec nebránil. ()

doctor20 

všechny recenze uživatele

Úprimne, ak by som nepoznal pôvodný seriál, tak by som musel nadeliť maximálne 1 hviezdu. Ale tá príjemná nostalgia dvíha hodnotenie. Herci nič moc, chýba tam morfovanie a vyvolávanie zordov, takže namiesto remake power rangers dostaneme iba hodinu a pol drámy o nepochopených pubertiakoch reznutej teen komédiou a polhodinku dosť slabého fightu. A najväčšie sklamanie je to, že go go power rangers započuje divák iba raz a to iba na malú chvíľu. Som úprimne sklamaný. ()

Bezda202 

všechny recenze uživatele

Příšerné herecké výkony, akce tragická a triky na úrovni seriálu :D 1* za to, že jsem se docela zasmál. Sice ne při ultravtipných hláškách předevšim nigga rangera, ale u heroických proslovů a u dramatických scén. Nejvíc se mi líbilo, že se to stalo v průběhu asi ani ne týdne, ale postavy se chovali jak kdyby se znali už 8 let a trénink taky zvládli rychle, asi talent od přírody :D no 1*, zapomenout a pustit si něco na zlepšení nálady :D ()

Wardan 

všechny recenze uživatele

Fakt mě to mrzí, protože tomuto projektu jsem upřímně fandil, ale není to moc dobrý film. SPOILER ALERT spíš pro jistotu, než že bych odhaloval něco zásadního. ___ Do setkání ústřední pětice se Zordonem to ještě slušně šlape a vynalézavý temný prolog potěší, pak se to však začne sypat. Je na tom vidět, že nikdo z tvůrců nevěděl, jak by se vlastně mělo dojít k závěrečnému souboji (ani ten není nijak významně zajímavý), co by tam postavy měly dělat a jak tomu dodat napětí. Zordon dá deadline 11 dnů než Rita zničí svět (nabízí se otázka: Jak na to přišel? Vždyť ho zrovna zapnuli.), ale ten poté už není připomínán a kvůli tréninkovým montážním sekvencím (které bohužel nejsou rockyovsky cool) nelze ani rámcově určit kolik času uběhlo a kolik tedy zbývá do deadlinu. Mezitím postavy v podstatě zpasivní a nijak nepřibližují se cíli zastavit Ritu (nemůžou – neumí ještě morfovat). Mohly by třeba hledat ten krystal, ale to spíš vypadá, že nikdo nevěděl jak ho mají lokalizovat, a tak ho prostě Billy v jedné scéně najde pomocí mapy, aniž bychom tušili jak to udělal (žádné stopy dány nejsou). Záporačka Rita Repulsa mezitím má cíl stvořit Goldara (velké zlaté monstrum) a potřebuje k tomu sesbírat zlato. Ani u ní ale nevidíme jak se přibližuje cíli (v jedné scéně má hrst zlatých zubů, mám se tedy začít znepokojovat, nebo je to ještě na dlouhé lokte?). Člověka samozřejmě zarazí, že kus za městem je zlatý důl (ve kterém postavy našli silomince, které jim daly moc a přivedly k Zordonovi), tak proč ho Rita nevyužije? Na to má asi odpovědět scéna v klenotnictví, kde zjistíme, že si z naloupeného zlato využívá k vytvoření žezla (na co ho potřebuje? mám se znepokojovat? těžko říci) a nabytí energie (což také nijak ustavené, takže v kombinaci se způsoběm jakým to dělá, to vypadá hrozně dementně). Těsně před závěrečnou bitvou pak skutečně vyrazí do toho dolu. A stejně jako Zordon toho Rita ví podezřele moc (jak zjistila, že Trini je strážce a kde bydlí? Jak ví že někdo zjistil umístění krystalu?). Když potom v epilogu Jason vrátí Zordonovi meč, aniž by se v celém filmu meč objevil, člověk nad tím už jen mávne rukou a říká si kolik toho asi zůstalo na podlaze střižny a nakolik to bylo prostě špatně napsané a zrežírované. ___ Proč ale dávám nakonec tak mírné hodnocení? Snaha o realismus funguje překvapivě dobře, je tam vidět nějaký vývoj postav, řada vtípků se strefí a některé momenty jsou fajn, například když magor Zack vezme prášky, k tomu přidá tác se snídaní a donese je matce (škoda, že to samé pak ještě musí verbalizovat u natvrdlé scény u ohně). A samozřejmě fakt, že Power Rangers nejsou úplně nesnesitelní a mají hlavu a patu, je takové malé vítězství. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Seriál co šel kdysi v televizi byl debilní. Tento film je hloupý o poznání méně, nicméně díky mizerným dialogům (viděno s titulky), hloupému scénáři a dost zoufalé režii ( o hudbě se ani nezmiňuji), tento film nemá moc šancí uspět. Paradoxně hlavní protagonisté až tak zoufalí nejsou a jejich akce celkem ujde. Jako celek nic moc. za mne 40%. ()

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama