Reklama

Reklama

The Last Tycoon

(seriál)
  • Kanada The Last Tycoon (více)
Trailer
USA, (2016–2017), 8 h 6 min (Minutáž: 47–61 min)

Předloha:

F. Scott Fitzgerald (kniha)

Kamera:

Daniel Moder

Hrají:

Mark O'Brien, Matt Bomer, Kelsey Grammer, Ryan O'Nan, Cameron Protzman, Danielle Rose Russell, Enzo Cilenti, Michael Siberry, John Hartmann (více)
(další profese)

Epizody(9)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

9/9 Poslednímu nedokončenému románu F. Scott Fitzgeralda je zřejmě nedokončený seriál souzen. Nádherné prostředí inspirováno Hollywoodem poloviny 30. let kombinuje skutečné a fiktivní (inspirované) postavy a dává nám zakusit celý ten mechanismus továrny na sny v jejích nejlepších letech. Série Amazonu The Last Tycoon (Poslední magnát) patří mezi ty nenápadné drahokamy seriálové tvorby, které by ideálně měly na to oslovit celé spektrum publika poslední adaptace Gatsbyho, ale v televizi je bohužel poněkud upozaděn. Doufám ale, že ne navždy. Fitzgeraldovský svět je stále vynikající, lákavý, bouřlivý a smyslný. Troufám si tvrdit i velmi aktuální. A proto se nechte unášet peripetiemi kolem nejnovější produkce typu A a až budete hotoví, pokračujte třeba se seriálem o Fitzgeraldově manželce Zeldě - Z: The Beginning of Everything, celé se to pak nádherně zacyklí. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Podíváme se do historie studia WB a jak to dříve fungovalo při tvorbě filmu. Herecké obsazení je perfektní - Bomer (White Collar), Rubinek (Warehouse 13) a Grammer (Boss). Atmosféra je výborná a celé to má pěkný retro feeling. Děj se točí kolem filmů a řeší se tady herečky (přes postel), diktát Německa (Hitler nechce u filmu židy), natočení nové pecky... Natočené to je hodně pěkně, děj docela i plyne, ale občas mi to přišlo zbytečně natahované, ale i tak sem si seriál užil. 70% ()

Reklama

Galerie (144)

Zajímavosti (5)

  • Původní román se inspiroval svárem skutečných producentů Irvinga Thalberga a Louis B. Mayera. (NinadeL)

Reklama

Reklama