Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 2

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (115)

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně o jeden zoufalý obličej Slye lepší než příšerný druhý díl. Tak přesně takto by se dal v jedné větě popsat snímek Escape Plan: The Extractors, jehož jedinou přidanou hodnotou je pár soubojů. Až na tento detail je i tento počin naprosto nepochopitelnou záležitostí, u níž budete jen zmateně kroutit hlavou nad tím proč vlastně vznikl. Opět se tedy musím opakovat když napíšu, že tohle vážně hodně bolelo. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Oproti otrasnej dvojke to ma 2 klady. Zápletka sa snaží nadviazať na udalosti z jednotky a Sly tu má dosť priestoru na to, aby sa dalo povedať, že je hlavný hrdina. Ale väčšinu stopáže aj tak len niekde sedí alebo stojí a kecá dve na tri. Záporák postráda jak charizmu tak aj nejaký poriadny plán. Zápletka je totálne nezáživná. Väčšinu filmu sa len neznesiteľne kecá v hnusne nasvietených lokáciach. Použitý filter je mix hovnovo hnedej a pošťato žltej farby. Už ani ten polorozpadnutý Shawshank nemá žiadnu atmosféru. No a nejakých akčných scén sa okrem krátkeho úvodu dočkáme až vo finále. Okrem Bautistu strieľajúceho z nejakého paprskometu väčšinou len bitky, ktoré ale ničí rozheganá kamera a bleskový strih. Kontaktov medzi aktérmi vidno minimum a choreografia tiež za veľa nestojí. Napriek tomu práve za bitky Bautista vs. o niečo menšia korba a Max Zhang vs. Daniel Bernhardt dávam aspoň 2 body, keďže sú tým najlepším na tomto otrasnom videoshite, ktorý je kvalitou na úrovni videopeciek ako sú Seagalov Maximum Conviction alebo Lundgrenov Larceny. Že ste o tých filmoch nepočuli? Dobre pre vás. Tomuto shitu sa vďaka účasti Slya a napojeniu na solídnu jednotku veľa ludí nanešťastie nevyhne. 2/10. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Po šílené dvojce, kdy bylo špatně úplně všechno jsem byl příjemně překvapen. Asi proto, že jsem od toho už nic nečekal. Je tady jedna velká změna oproti předchozímu dílu a to, že Sly nehraje vedlejší housle a zapojuje se do akce (zvlášť když se naštve). Akce je zde dost a je lépe natočená než ve dvojce. Obsazení je v poho, i když Bautisty mohlo být opět víc. Za mě příjemné akční béčko, které nenudí a rychle uteče. 75% :) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to konečně viděl :-) Tak pojďme k hodnocení.Prvně musím říct,že hodně záleží na tom s jakými očekáváními do toho půjdete.Pokud čekáte něco ve stylu prvního dílu tak budete zklamáni,ale pokud chcete dobré akční béčko tak budete naopak podle mě dost spokojeni.Jelikož je Stallone jeden z mých dvou nejoblíbenějších herců tak jsem si zjistil o tom filmu dost dopředu o co tak půjde a co mam právě čekat,takže nenastalo zklamání. Další bod na který upozorním je to,že pokud někdo chce vidět tento film tak zřejmě viděl právě první díl,ale i druhý, který je hodně kritizovaný,což vcelku chápu,ale tam to právě bylo těmi přehnanými nadějemi ,že to zopakuje první díl.Naopak šlo u druhého kousku o to,že to byl čistě čínský akční film s minimální účastí právě Slye ,který tomu dal spíše jen obličej na plakát a měl malou roli,kterou přijal nejspíše proto,aby mu čínská produkce financovala nového Ramba a nové Postradatelné.Tím pádem k tomu asi přistoupíte opatrně. Takže když to budu hodnotit jako akční béčko tak tento v pořadí třetí díl má dost slušnou akci jak v podání Stallona tak i asijských herců a svůj souboj tam má i dnes oblíbený Bautista. Příběh je o pomstě než o nějakém proklouznutí do věznice,o čemž tato série je,takže by se to klidně mohlo jmenovat jinak,ale to mi nějak nevadí,dějově to je s minulými díly provázané dobře. Po těchto stránkách je to samé plus,ale samozřejmě to má i mínusy,pro mě tedy jedno a to,že je vidět jak měli menší možnosti než by tomu slušelo.Nejvíc mi to vadilo na světle,ano na světle,je to hodně tmavý film.V prostředí věznice se to dá ještě pochopit,protože je to tam osvětleno jen žárovkami,ale i tak to mohlo po této stránce být lepší a to nemluvím o jiných lokacích ,které jsou taky hodně tmavé. Takže když to shrnu tak dobré akční béčko,které má dobré obsazení,dá se říct klasický příběh,ale dobře udělaný,akce je hodně syrová až brutální a film má dobré tempo.Mínusy už jsem zmínil.Pokud jste fandy Stallona tak si myslím,že jako průměrný akční film to poslouží dobře,já to trochu asi nadhodnotím, a navíc když jsem dal dvojce tři hvězdy,kdežto toto je podle mě lepší,ale co no :-) Za mě tedy celkově 70% a čtyři hvězdy. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Opakuji co jsem řekl už mnohokrát. První Plán útěku beru jako samostatnou kapitolu. Další dva filmy klidně jako pokračování sebe sama vezmu v potaz. Dostává se mi tudíž do ruky a před oči čistý béčkový průvan. V hlavní roli mám svého oblíbence a v určitým slova smyslu vzor. Co víc si přát? Pokud do toho jdu přesně s tímhle, tak vlastně téměř nic. Sly kosí svoje nepřátelé sebevědomě, tak jak ho známe. Občas udělá něco alá John Rambo a to pak srdce zaplesá. Navíc se dočkáme mírného překvapení, které si u filmu se Stallonem snad ani nepamatuji. Příběh je bloboučký a ostatní postavy za moc až na Bautistu nestojí. Co musím vytknout je hrozně laciné a protivné prostředí. Přesto jsem se díky svému dětskému hrdinovi vrátil o pěkných pár let zpátky. A díky tomu si tu 4tou hvězdu s radostí dám. 72 procent. ()

k4n9ur

všechny recenze uživatele

Jednička byla OK, dvojku už jsem nedával, no trojku už jsem vzdal. Hřebce coby béčko nějak prostě nepobírám. Je to paradox jak se ve stáří vrací tam kde začínal, jediný v co doufám že se nevrátí úplně a nenatočí … však vy víte co. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

První Slyův Escape plan žeru!!! Je to dokonalost sama, s Arniem bomba. Bezva nápady špičkování, akce, všechno si to sedlo. Druhé Escape plan je hrůzu a sám Sly to přiznal, že to posral. A máme tu poslední z trilogie The Extractors. No není to tak zoufalé jako dvojka. Vlastně je to takové příjemné akční béčko, s Bautistou a jeho plamennou brokovnicí. Sly má pěknej fight a umírají tu postavy, které v 95% filmech vždy přežijí, ale filmu to nijak zvláště nepomáhá. Jak řikám, příjemné béčko, ale nic, na co by se člověk chtěl podívat znovu. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Scénář je sice celkem slabej, ale hrůza to zase není. A ty parádní souboje, za ty to stálo. Fakt dobře natočená akce, až jsem byl mile překvapen. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zábavný, nicméně rutinní akční béčko, jehož scénář je jednoduchost sama a působí dojmem, jako by ho napsal nějaký scenáristický robot. Potěší celková syrovost a brutalita a na jedno podívání to spolehlivě zabaví. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Lepší než dvojka, ale i tak žádná sláva. Mělo zůstat u jedničky , tato dvě pokračování jsou naprosto zbytečná. Jako bych se díval na nějaké béčko v dobách VHS. Stallonemu nejvíce sedla role Ramba a té se měl držet ještě než zestárl. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zázrak se nestal a třetí Escape plan je zase extrémně lacině vypadající béčko v Seagalovském stylu,ale oproti strašidelně debilní dvojce je rozhodně krokem kupředu.Vlastně by tohle jako druhý díl bylo mnohem akceptovatelnější,než ta nedávná parodie na film.Plusem je rozhodně i to,že Stallone (jakkoliv podobné filmy pořád nemá zapotřebí) je tu asi tak 10x déle než ve dvojce,A ani Dave Bautista se tu jen vyloženě nemihne...40% ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý podprůměrný film který skoro nemá čím zaujmout snad jen celkem pohlednou unesenou dcerou čínského milionáře a dokonalým závěrečným songem,písní Shoot You Down od WØLFFE.Oceňuji však na tomto filmu jednu věc,že nemusím číst stupidní komentáře typu:,,Není to podle knižní předlohy,postavy se liší oproti knize" a další voloviny.Divák tu může naštěstí jen porovnávat s předchozími díly Plánu útěku a jedničce která se hodně povedla i humorem byla nabitá se další díly již nikdy nevyrovnají.Stallone je v mnoha ohledech precizní,ale prostě model nastavování jaký před lety uplatnil na sériích o Rockym a Rambovi nelze uplatňovat do nekonečna a na všechno.Chápu Sylvestra Stalloneho že chtěl navázat na úspěch jedničky a svézt se na opojné originalitě filmu a tak po hlavě skočil do druhého dílu na kterém pohořel,teď zkusil uplatnit své zkušenosti i ve třetím dílu,ale také žádná sláva a tak trochu mi připomněl manželské páry které mají jedno dítě holku nebo kluka a rozhodnou se pro druhé aby měly doma obě pohlaví a ono to nevyjde a tak to zkouší několikrát až nakonec mají doma třeba čtyři dcery nebo čtyři syny a na další pokusy už zklamaně rezignují.,,Slyšíš to Sylvestře?Také rezignuj nebo se staneš "hrdinou" v sérii filmů o ničem". ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Hodne ludi tu pise ze je to lepsie nez Escape Plan 2, no mne sa jaxi nezda. Devon sawa /Final Destination/ je plany herec, nevie hrat, dejova linia o nicom, cele je to take utahane s planymi kulisami a prisernymi dialogmi. Jaxi som tusil uz roku 2013 ze cela seria skonci zle . 0% ()

Adaamos21 

všechny recenze uživatele

Ale jo, v pohodě akční béčko. Byl jsem rozhodnut udělit 3*, což trošku nahlodala totální demence únosců v závěru filmu, ale budiž. Jinak fajty byly povedený. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je to tak na půl cesty mezi dobrou jedničkou a bídnou dvojkou. Rozhodně se nejedná o cokoli blížícího se kvalitní filmařině, ale zato je to oddechovka plná zajímavého zabíjení a vůbec všeho možného násilí. Víc jak průměr si to ale samozřejmě nezaslouží. 50% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Celá série je hodně nevyrovnaná z jedničky si většina lidí ustříkla z toho, že tam byl Arnold s Sylvestrem a z neznámých důvodů se dostala do červených čísel dvojka byla sračka a tohle je lepší průměr. Nejprve menší zklamání jelikož to nenavazuje na dvojku jelikož co bylo na ní nejlepší bylo ten konec a zajímalo mě kam to bude směřovat což se bohužel asi nedozvím. Jinak k filmu jak tu někteří píšou laciné béčko bez scénáře (během ani ne 5 minut se zde dozvíme kde záporák sídlí a to pouze podle jen jednoho náboženského obrazu Dave Bautista si zde chodí po věznici s puškou a hraje s tam na Ramba a střílí na počkání to tam jako nebyla žádná ochranka ) a bez nějakých hereckých výkonů. Plusem je to, že Stallone zde má oproti dvojce více prostorů a něco předvede a výší porce brutality naopak mínusem je hlavní záporák , který je totální looser, který se zmůže maximálně na zabíjení rukojmích, scénář a logika postav a jejich herecké výkony (ten asiat si tam hrál na Karate Kida nebo co to tam bylo za parodii navíc vypadá jak ženská a na konci, když odejde z ženskou vypadá to divně). ()

pursulus

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení celé řady "Plánu útěku" a můj názor na ni jsou ZDE. (Vysvětlení, proč hodnotím více snímků jako celek, lze nalézti na mém profilu v úvodní části "O hodnocení".) ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

O chlup lepší než dvojka. Tentokrát Bresslina dohnala minulost a nejde o to dostat se z vězení, ale do vězení. Už to s jedničkou nemá moc společného a asi ani není co vymýšlet. Herzfeld ale docela slušně zvládl akci, která nebyla špatná. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Celkom vydarená jednotka, o dosť slabšia dvojka ktorá sa len tak tak dala pozrieť. A Stallone sa pustil do trojky. Escape plane s názvom The extractor sa ale po nevýraznej dvojke dal. Stallone tu je znova pomerne krátko a to je na škodu, niečo chýbalo. Nič veľké nečakajte. To reálne bol v tomto filme aj 50 cent? 3* ()

Reklama

Reklama