Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Lucas Bellu adoptoval, byla ještě malé štěně. Od té doby se stali nejlepšími přáteli. Jednoho dne však Bella zmizí a ocitne se více než 600 km od svého pána. Láska k páníčkovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit se domů. Cestou ji čeká mnoho dobrodružství, noví přátelé, ale i nebezpečí a nástrahy velkého neznámého světa… (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (123)

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Mám ráda psí dobrodružství, ve kterém jsou slyšet zvířecí myšlenky. Vždycky se nad tou roztomilostí rozplývám a trochu dojmu. S tím souvisí i fakt, že je všem jasné, jaký bude konec tohohle filmu doják. Ale zažili jsme tu i lepší ždímače emocí. Nemůžu se zbavit jisté snahy nacpat do děje tolik, až z toho je lehká fraška. Malý/Velký kotě je vážně úlet. I přesto nepovažuju těch 92 minut za promrhaných, ale znovu už je neobětuji. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Je to podobné někdejší oblíbené Neuvěřitelné cestě, ale tvůrci si to ulehčili počítačovou animací (ta puma byla k nepoznání!). Jenže film je hlavně o psí lásce a ta je velmi hluboká a silná. To vím z vlastní zkušenosti. A jako pejskař nemohu hodnotit jinak, než za 5*, ikdyž uznávám, že film si to vůbec nezaslouží. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Tenhle film davali bez zvuku a bez titulku na ferry ve Filipinach a uz od pohledu se mi to zdalo debilni. Zvedavost mi nedala, protoze bez zvuku to nedavalo vubec smysl, a tak jsem si to doma pustil znova a uz jsem tomu porozumel - je to kravina! Unikl mi uvod, kde kocka necha psa, aby sal jeji mliko - uz po tomhle momentu se mela paska s filmem vzit, ritualne spalit a zamezit jejimu vystaveni svetlu sveta. Nestalo se tak, proto si divak uzije debilne namluvenyho psa, viditelne zmrveny CGI a nesmysle podobne tomu v uvodu. Presto to v zaveru nebylo zas az tak hrozny, rekl bych, ze ty 3 hvezdy jsou tak nejak z milosti. I prestoze je naprosta picovina, ze by se spolu kamosili cokl a stokilova puma, tak to bylo dojemny. Dobrodej Lucas s fetisem na zvirata by si podle myho asi po dvou a pul letech od zmizeni psa nejspis poridil novyho, ale nestalo se tak, vsichni cekali, az se Bella vrati. A zlej ras dostal na konci filmu padaka, takze to dobre dopadlo, prestoze ten pes je nejak zakazanej nebo co a nesmi se hnout z uzemi nejakyho ustavu pro veterany. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Pro děti (a milovníky výmluvných psích očí) asi dobré, ale mě to nebavilo. Idylický začátek ještě ušel, ale jak se fenka Bella rozeběhla na 650 km dlouhou cestu Domů (namísto, aby počkala pár hodin, psisko hloupé :-)), už jen mechanicky narážela na jedno dobrodružství a hodné lidi (či jiná mezidruhová přátelství – s pumou) za druhým. Přitom vše neustále komentovala vnitřním hlasem a sentimentálně tlačila na city – v přepáleném závěru (zpomalené znovushledání s páníčkem, zastání veteránů) až k smíchu. Jinak živá zvířata byla super, ta CGI o řád méně. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dva roky po čarokrasném Psím poslání tu máme další ždímačku emocí pro všechny pejskaře, kterou jsem si užil i já, ačkoli jsem psa nikdy nechoval. Film je z větší části dělaný převážně pro dětské oči, na své si ale zajisté přijdou i další věkové kategorie. Mým dámským vrstevníkům se zalíbí hlavní mužský představitel, milovníci přírody jako já se pokochají scenériemi divočiny Colorada. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Kojoti, kteří se objeví ve filmu, jsou skuteční – obývají severovýchodní americké státy a východní Kanadu. (ČSFD)
  • Puma, která se ve filmu objeví, je vytvořena digitálně. (mar48)
  • Trailer na film byl široce kritizován, protože jasně ukazuje hlavní body celého filmu včetně konce. (ČSFD)

Reklama

Reklama