Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (178)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že se z nijakého kluka z Brooklynu (Gossip girl) vyklube takhle dokonalej šílenec, na kterém budu ujíždět stejně, jako ho budu nenávidět. Mám pocit, že tenhle seriál patří především jemu. Všechno ostatní je v podstatě jen na doladění. Uvidíme, co předvede ve druhé řadě, ale zatím jsem se rozhodla dát mu přece jen plný počet. ()

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou sezónách zatím hodnotím pěti hvězdami, tenhle seriál mě fakt pohltil. Joe je neodolatelný psychopat, se kterým musíte soucítit a Penn Badgley je pro tu roli prostě perfektní. Miluju jeho monology. Postavy jsou skvěle rozvedené, drama se dá krájet. Některé prvky se sice ve druhé řadě opakují (Paco/Ellie, rozchod s Beck/Love), ale možná je to právě proto, že Joe žije život v určitých kolejích. Docela mě zajímá, kdy ho dopadnou, protože američtí detektivové zde očividně stojí za prd. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Zprvu vcelku sympatický hrdina postupem temní a ukazuje se ze stále horších a horších stránek. Je to zábavné a napínavé, protože v jeho pošašené mysli se může stát cokoliv a jeho okolí to může škaredě odskákat. V druhé sérii už to bylo trochu mechanické, ale třetí série přidala na absurdním a černém humoru a získala tak nový náboj. SHRNUTÍ: Když se do tebe zamiluje stalker, neznamená to, že tě má opravdu rád, on zbožňuje právě jen to stalkování. ()

gaggu 

všechny recenze uživatele

Vítaná změna žánru mých obvyklých seriálů. Každopádně pojďme si něco říct o hlavních postavách. BECK - ano chápu, je krásná, vtipná atd. Ale tuhle holku bych teda fakt chtěla za přítelkyni. Když pominu to, jaký je Joe (protože to ona samozřejmě neví), tak se chová vážně hrozně, nemá k němu absolutně žádnej respekt, je u ní tak na posledním místě, docela je i sobec atd. JOE - tady mě velmi překvapil Penn, protože ho mám přece jen zaškatulkovanýho jako Dana Humphrey a teda docela dobrý :) jinak mě u něj baví ty vnitřní "rozhovory". Takže když to celý shrnu, tak mi to na ty 4* tak nějak vychází. POUČENÍ: roleta na okně není pouze proti slunci, dá se používat i v noci, i když nebydlíš v přízemí! Instagram zablokovat, facebook raději už nepoužívat a nikde neuvádět osobní údaje! ;) ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I MEAN, I'VE GOT A DEAD BODY IN THE TRUNK, BUT, HEY, NO BIGGIE, RIGHT?" ------------ Dobrodružstvá a denníky jedného mladého chalana, alebo lepšie povedané ľudského odpadu bez kúska sebaúcty, ktorý sa v istých kuloároch inak nazýva aj "simp" (spoiler: jeho označenie platí na zhruba prvých pár epizód, až potom človek zistí, že chlapčiatko má tých problémov a batožiny trochu viac). Odhliadnuc od toho je seriál natočený dobre (možno preto, že ho netočil Netflix), Penn Badgley svoju postavu zahral viac než presvedčivo a strhujúco s dávkou patričnej nepríjemnosti, jeho prehovory sú príhodne super a mieru jeho mentálnej retardácie by nezmeralo žiadne dostupné meradlo. Nuž, ale aspoň je to sranda. Seriál má slušnú atmosféru a obsahuje mnoho narážok na všemožné veci počnúc rakovinou sociálnych sietí cez absenciu súkromia v digitálnom veku až po prirodzenú stupiditu dnešnej spoločnosti. To vždy poteší. Oh, a taktiež je tu aj rozprávková Shay Mitchell! A ešte jedna vec. Okolo 6/7 ep. som bol s hodnotením na troch hviezdach a na druhú sériu som sa zo zvedavosti značne tešil. Posledné tri epizódy sú však také prázdne a zbytočné, až spochybňujem akýkoľvek dôvod pre ich existenciu. Tá posledná ako-tak fungovala, dôvodom však nebolo nič viac než len obyčajná scenáristická lenivosť. To isté platí aj pre záverečný cliffhanger. Vďaka nemu aspoň viem, že druhá séria pôjde kompletne mimo mňa. ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • Pět epizod první série byl zrežírováno ženami a pět muži, aby byl v seriálu vybalancován mužský a ženský pohled na věc. (hansel97)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama