Reklama

Reklama

Akta X - Návrat

(série)
Trailer 2
Drama / Horor / Thriller / Mysteriózní / Sci-Fi / Komedie
USA, 2016, 4 h 18 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Chris Carter

Kamera:

Joel Ransom

Hudba:

Mark Snow

Hrají:

David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi, William B. Davis, Lauren Ambrose, Robbie Amell, Joel McHale, Annet Mahendru, Annabeth Gish (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Téměř 14 let po odvysílání původního seriálu se otevírá další strhující kapitola Akt X v šesti epizodách, za kterými tradičně stojí tvůrce a producent Chris Carter. V hlavních rolích slavných agentů FBI, Foxe Muldera a Dany Scullyové, se opět představují David Duchovny a Gillian Anderson. V roli Waltera Skinnera, náměstka ředitele FBI a nadřízeného obou agentů, který zručně balancuje na hraně mezi loajalitou k oběma detektivům a odpovědností vůči nadřízeným, se jako obvykle objevuje Mitch Pileggi. Užijte si návrat jednoho z nejdéle vysílaných sci-fi seriálů v televizní historii, popkulturního fenoménu, který se může pyšnit cenou Emmy i Zlatým glóbem. (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (134)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Kýžený návrat nostalgických Akt X se nesl v duchu ukázkově odpadového scénáře, hrůzostrašné režie, přehrávajících herců a ještě navíc stupidního CGI, které navíc vůbec nebylo potřeba. Paradoxně nejlepší částí tak byla ta, ve které se všichni snažili záměrně o parodii. Kéž by za tím zbytkem ten záměr byl také - v tomhle případě ale vznikla parodie omylem a to prostě bolí. A bolet to bude ještě dlouho, protože těch šest hodin života už mi nejspíš nikdo až na případné ufony nevrátí. 3/10 ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zbytočný a chabý pokus, vytvoriť niečo, čo by zaujalo - fanúšika tohto kultu, ktorého úroveň, prudko klesá, že sa chytám za hlavu, či je to možné ? A fanúšikovia, radšej zvolia inú alternatívu, ktorá spočíva v tom, vrátiť sa k trebárs, prvej sérii, kde sa môžu pokojne pridať, druhá, tretia... maximálne po koniec 6. série ! ()

Reklama

barteca 

všechny recenze uživatele

Zatím jen průměr, očekávání bylo větší. Oba parťáci jsou stejní , ale nemají moc co hrát. Scénář je jakýsi toporný , polopatický, chybí atmosféra, hudební podkres mrtvý....... uvidíme. Souhlas Freemind : ... Vizuálně i obsahově to stále smrdí devadesátkami, na rozdíl od originálních řad to ale není ani trochu roztomilé. Trestuhodně líné technické provedení doplňuje debilní, přestřelená zápletka, která splácala dohromady.... I jako parodie slabé.... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tenhle návrat mi tak trochu připomněl neoficiální bondovku Nikdy neříkej nikdy. Ani tam se Connery nebral příliš vážně a to samé platí i pro nová Akta. Pokud tedy nepočítám ohraničující díly. Nicméně s tou mírnou nadsázkou jsem vůbec neměl problém a naopak jsem si to užíval. Možná že jednotlivé díly nevstoupí do zlatého fondu X série, ale minimálně Mulder na tripu je jedna z nejpodařenějších sekvencí vůbec. Za mě spokojenost a doufám, že to hned tak neskončí. 80% ()

Fr

všechny recenze uživatele

,,CELOU DOBU NÁM LHALI....“... /// Osobní posedlost agenta Muldera neskončila, a tak Chris Carter znovu otevírá Akta X. Agenti mezi řečí zavzpomínaj na minulost, bavěj ftípkama na svůj účet a zpochybňováním sama sebe. Mám dojem, jako by se vrátili právě kvůli tomu. Nakonec je jedno, jestli vraždí člověk, zvíře nebo něco jinýho. Oba (agenti) jsou nostalgicky „IN“ a kvalita příběhů klasicky kolísavá. Přitom třeba zápletka se Spartánským virem by vystačila na celovečerák! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nechápu, proč mám mimozemskou DNA. 2.) Jsem fanda. A pravdu hledám někde tam venku… /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (140)

Zajímavosti (3)

  • Ve 22. minutě dojde k vypnutí ventilátoru (umělé plicní ventilace) sestrou, hodnoty se změní a dojde k zástavě srdce. Během chvilky vstoupí do pokoje dva agenti, sestra ventilátor opět zapne a pacient je během vteřiny opět stabilní, což nedává smysl. (Winster)

Reklama

Reklama