Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

V krušných počátcích zombie apokalypsy se skupina zcela neznámých lidí musí semknout a najít v sobě sílu, aby dokázali přežít a dostat se zpátky ke svým blízkým. (Netflix)

Recenze (108)

misterz 

všechny recenze uživatele

Filmy o prežívaní v zombie svete mám veľmi rád, no tento prípad je skôr sklamaním. Celé mi to prišlo ako vytrhnuté z kontextu, hrané iba na jednotlivé scény a na efekt. Žiaden poriadny nosný dej, žiadne obľúbené postavy. A tým pádom iba priemerná atmosféra a veľký hrniec nudy. Zombíci sa tiež správali neštandardne - boli skoro rýchlejší ako tí zdraví, čo sa mi zdá ako vtákovina. Chcelo to jednoducho ucelenejší koncept, druhá séria je myslím strata času. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Nevím jak moc je potřeba znát seriál Z Nation, jelikož Black Summer je jeho prequel... mě k sledování dohnal trailer, počet epizod a jejich délka. Bohužel, i když první epizoda je fakt dobrá, časem se to nějak zajímavě nevyvíjí, pořád se jen někam utíká a konec byl takový nějaký. Celkově mi přišlo, že to zůstalo někde na půl cesty. Případné další sérii ale určitě šanci dám. ()

Reklama

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako po přesvědčení od ostatních jsem byl docela na vážkách, jestli se do tohohle počinu od velkého N pustit. Zvědavost nakonec vyhrála, a já lituju času, který jsem touhle sračkou zabil. Samotný scénář je tupý jak moje pastelky z první třídy, postavy jsou nesympatické, jejich uskupení se nelogicky mění každý další díl, k žádné jsem si za těch 6 dílů nevytvořil citový vztah, takže mi bylo úplně šumafuk, že umírali jak švestky. Nelogičnost také smrděla v jednotlivých scénách, které ve výsledku děj nijak neposunuly (japonka mluví japonsky bez titulků, nikdo jí nerozumí a stejně neřekne nic podstatnýho). Na debilitu postav jsem si v zombie filmech/seriálech již zvyknul, ale tohle mě dostávalo znovu a znovu. Jediné pozitivum bylo postupné snižování stopáže jednotlivých dílů, díky za zkrácení utrpení. Pozn. pokud někdo z recenzentů žvatlá o tom, že je Black Summer lepší než Walking Dead, tak nejspíš trpí nějakou poruchou. ()

tkey 

všechny recenze uživatele

Zajímavý počin, takové více uvěřitelné a surové než na co je běžný divák zvyklý. Postavy jsou víc uvěřitelné a chovají se tak nějak blíže realitě. Roztrhání na více částí tomu také pomáhá. Má to dokonce i slušné hororové sekvence a dobře se tu pracuje s válkou jednotlivce. Ale nějak mě to zkrátka nechytlo za srdíčko. ()

Bohnice05 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení naprosto nechápu. Za mne žánrová laskomina. Výborná atmosféra a skvělá kamera. Nějak takhle by se to podle mě vážně dělo. Nikdo by nebyl hrdina. Některé otázky a příběhy by zkrátka zůstaly nezodpovězeny a neodkryty. Protože když vám jdou po krku zombie a vy chcete přežít, nemá moc smysl lámat si hlavu kdo je kdo. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Beisekeru (Alberta, Kanada). (BMW12)
  • Při jedné scéně ve škole řekne Rose (Jaime King) dvakrát po sobě „bylo to dítě“. V záběru ale vydíme, že nepohybuje rty. (Duoscop)
  • Když na chodbě narazí na partu dětí, vezme Rose (Jaime King) zbraň Spearsovi. V následujícím záběru jí už ale má zase Spears (Justin Chu Cary). (Duoscop)

Reklama

Reklama