Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

V krušných počátcích zombie apokalypsy se skupina zcela neznámých lidí musí semknout a najít v sobě sílu, aby dokázali přežít a dostat se zpátky ke svým blízkým. (Netflix)

Recenze (108)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriál se zombíkama, sem s nim. Bohužel při sledování jsem se zarazil, že to vypadá jako amatérský seroš z YT a na konci, když naskočil nápis The Asylum, tak bylo jasné, proč je to takové. Výhoda seriálu je, že epizody jsou krátké a relativně plné akce, takže to rychle uteče a člověk ani nelituje toho, že to je o ničem a je tam spousta stupidních postav. Zpracování je bídné jak je u společnosti Asylum zvykem, ale kdo si v jejich tvorbě hoví bude spokojen. 40% ()

Harpy 

všechny recenze uživatele

Perfektná kamera, tu chcem pochváliť hneď na začiatok - a to kameru nejak obzvlášť nevnímam, tak tu som vnímala a bola to paráda. Skvele sa vyhrali v niektorých sekvenciách. Atmosféra bola naozaj napínavá, zombíkov bolo dosť, aj príbehov ľudí a ako skončili. Bavilo ma, že ukázali záber, zombika a potom čo tomu predchádzalo. Mega ma bavil aj jeden konkrétny typek ktorý im dosť dlho unikal a jeho príbeh. Pasáže v škole, tajnom zariadení zbraní či dome boli dosť husté. Sériu jedna a dva som kukla za pár dní, teraz sa už len modlím nech je čim skôr ďalšia. Myslela som si, že zombíkov budem mať dosť, ale nieee! :D  last of us to asi neprekoná (walking dead som nevidela) ale u mňa toto sa tomu vyrovnáva. Trochu iné, iné feelingy, ale rovnako pútavé. Super ! ()

Reklama

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako po přesvědčení od ostatních jsem byl docela na vážkách, jestli se do tohohle počinu od velkého N pustit. Zvědavost nakonec vyhrála, a já lituju času, který jsem touhle sračkou zabil. Samotný scénář je tupý jak moje pastelky z první třídy, postavy jsou nesympatické, jejich uskupení se nelogicky mění každý další díl, k žádné jsem si za těch 6 dílů nevytvořil citový vztah, takže mi bylo úplně šumafuk, že umírali jak švestky. Nelogičnost také smrděla v jednotlivých scénách, které ve výsledku děj nijak neposunuly (japonka mluví japonsky bez titulků, nikdo jí nerozumí a stejně neřekne nic podstatnýho). Na debilitu postav jsem si v zombie filmech/seriálech již zvyknul, ale tohle mě dostávalo znovu a znovu. Jediné pozitivum bylo postupné snižování stopáže jednotlivých dílů, díky za zkrácení utrpení. Pozn. pokud někdo z recenzentů žvatlá o tom, že je Black Summer lepší než Walking Dead, tak nejspíš trpí nějakou poruchou. ()

tkey 

všechny recenze uživatele

Zajímavý počin, takové více uvěřitelné a surové než na co je běžný divák zvyklý. Postavy jsou víc uvěřitelné a chovají se tak nějak blíže realitě. Roztrhání na více částí tomu také pomáhá. Má to dokonce i slušné hororové sekvence a dobře se tu pracuje s válkou jednotlivce. Ale nějak mě to zkrátka nechytlo za srdíčko. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Trochu se obávám, že většina hodnotících hodnotí jiný seriál. Hodně zvláštně pojatá zombie apokalypsa, prakticky žádné úvodní titulky, minimum dialogů a v podstatě bez hudebního doprovodu. Vypadá to jako kdybyste koukali na skutečnou paniku obyčejných lidí co se snaží zachránit před zombíkama bez nějakého hlubšího příběhu a kudrlinek. Když se to podá takhle syrově, tak i obyčejná scéna schovávání se na střeše autobusu která by jinde byla dost o ničem , vypadá skvěle, věrohodně a plná adrenalinu. Zajímavé. Prosím, nesrovnávat s walking dead ()

Galerie (94)

Zajímavosti (6)

  • Při jedné scéně ve škole řekne Rose (Jaime King) dvakrát po sobě „bylo to dítě“. V záběru ale vydíme, že nepohybuje rty. (Duoscop)
  • Keď Williama a ostatných v aute naháňa čierny Dodge RAM, tak v záberoch z vnútra auta je vidieť, že auto za nimi má zapnuté svetlá, ale v záberoch z vonku nemá. (TheDomoD)
  • Natáčelo se v Beisekeru (Alberta, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama