Reklama

Reklama

Armáda temnot

  • USA Army of Darkness (více)
Trailer

VOD (1)

Přichází doba velkého zla. Vyděšení poddaní se skrývají za hradbami zámku. Stateční rytíři se chystají k nerovnému boji s nemrtvými. Armáda temnot se připravuje k útoku. Na poslední chvíli se ale objevuje spasitel. Muž z jiné země, z jiné doby, který s sebou přináší své zázračné zbraně - brokovnici a motorovou pilu! Nenechte si ujít "Armádu temnot" - poslední díl slavné trilogie Sama Raimiho "Evil Dead". Horor, při kterém budete současně umírat hrůzou i smíchy. (Falcon Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (642)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

“CLATTO... VERATA... NICTO“. Aj takéto jednoduché trojslovné zaklínadlo dokáže “evil hunter“ Ash v podaní nezabudnuteľného Brucea Campbella pokaziť. Keď mu toto veľadôležité zaklínadlo vravel čarodejník, robil veľkého machra a tak ho celé skomolil až do tvaru - "KLATOO... VERATA... NECTtphhhhhhhhhh..." Myslel si, že týmto preští smrteľné zlo, ale to sa našťastie mýlil a tak je o zábavu postarané. Voľné pokračovanie EVIL DEAD 3 - Army of Darkness je z celej trilógie + WITHIN THE WOODS v porovnaní s predchádzajúcimi najviac zamerané práve na komédiu, horor tentoraz ustúpil do úzadia. Príbeh nadväzuje tam, kde sa skončila dvojka a keďže Ash sa už so smrteľným zlom pár krát stretol a vcelku úspešne z toho aj vyšiel, stúpla mu sláva do hlavy. “HAIL TO THE KING, BABY.“ ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

To, co začalo jako horor s parádní atmosférou (první díl) a pokračovalo jako směsice hororu s komedií (druhý díl) se nakonec "zvrtlo" do akčně komediálního třetího dílu, u kterého byste marně hledali něco jako hororové scény. Raimi přistoupil k trojce jakoby od znova a trochu zapomněl, o čem byl první a druhý díl. Takže místo atmosféry a gore efektů se dočkáme tuny hlášek a (středověké) akce. A mně kupodivu tenhle přechod nevadil, bavil jsem se a film má jenom 81 minut, takže to rychle uběhne. Snímek jsem si užil, a proto zde těch 90 % bez problému dám. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Někdo si asi myslel, že v Evil Dead 1 a 2 jel Sam Raimi pořád jen na půl plynu, tak se mu poskytnul několikanásobný rozpočet, ať už se konečně rozjede! Jenže jak šílenější může crossover horroru a komedie ještě být? Jde to vůbec? Mno, asi moc ne, protože předchozí Evil Dead, zejména dvojka, zůstává nepřekonána. Army of Darkness chce mít cool hlášky, charismatického hrdinu, moment opuštěného psycha v lesích i epickou bitvu o hrad, jenže dohromady je všechno tak trochu nedomrlé. Hlášky působi nuceně a uměle, Bruce je příliš sebevědomý a závěrečná vřava nemá to patřičné kouzlo, povedla se tedy jen opuštěná chata v lese... Celkově tedy stále originální, ale již ne tak osvěžující a zábavné. 6/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

RETRO Jmenuji Ash. A jsem otrokem. Je kolem roku 1300 a vedou mě na smrt. Ne vždy tomu tak bylo. Kdysi jsem žil jako ostatní…. aneb JAK SE MŮŽE ZVRTNOUT VÝLET NA OPUŠTĚNOU CHATU! Bruce Campbell vs. Armáda temnot a důkaz, že i z motorovou pilou se dá zahrát velký divadlo. Věci, který se nedají popsat. To se musí vidět! Tedy jestli máte zvrhlej smysl pro humor. Úvodních 20 minut z říše fantasie. Dalších 10 minut, vlastně 20 minut – kecám, celej film(!) je to podobný! Úžasných 75 minut filmového života! Ano, netrvá to dlouho, což je dobře, protože pak by vám museli odebrat z ksichtu úsměv chirurgicky. Spousta hlášek, vtipný souboje, směšný příšery a že jsou některý triky děsný mně netrápí. A že nikdo neumře? Třeba příště! PŘÍBĚH ***** HUMOR ***** AKCE **** NAPĚTÍ ** ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábavovka a pro mě nejlepší film Bruce Campbella. Opravdu tady neskutečně válí a neúnavně mě rozesmívá celých 90 minut. Měl jsem možnost vidět obě verze Armády temnot a nelze objektivně říct, která se mi líbila více. Režisérská verze nabízí 2 prodloužené pasáže a alternativní konec. Prodloužená pasaž číslo 1 se nachází ve mlýně poté co se vyklubou malí darebové. Jedná se o 2 a půl minutové prodloužení. Bitva s kostlivci je přibližně o 4 minuty delší. A nejdůležitější je pozměněný konec filmu, kdy si Ash jde zdřímnout do jeskyně a ještě předtím musí spolknout přesně 6 kapek lektvaru, samozřejmě se splete a dá si kapek 7. Takže si asi dokážete představit co se stane, když každá kapka znamenala prospání 100 let. 85% ()

Galerie (375)

Zajímavosti (34)

  • V závěrečné scéně v obchodě používá Ash (Bruce Campbell) zbraň Winchester Model 1892. (dc125)
  • Film je znám také pod názvem Army of Darkness: The Medieval Dead. (Chatterer)
  • Hlavní postava filmu Ash se také nachází ve hře "Poker Night 2". (Karlsberger)

Související novinky

Natočí Raimi a Campbell Armádu temnot 2?

Natočí Raimi a Campbell Armádu temnot 2?

30.10.2013

Už před nějakým časem internetem prosvištěla zpráva, že Sam Raimi a jeho bratr, scenárista Ivan pracují na pokračování ságy Evil Dead. Ta se (když pomineme letošní remake) ve třetí části nazvané… (více)

Raimi chystá Evil Dead 2 a dvojku Armády temnot

Raimi chystá Evil Dead 2 a dvojku Armády temnot

12.03.2013

Řečeno slovníkem Pulp Fiction, Sam Raimi je právě teď „spokojenej parchant“. Omalovánková fantasy Mocný vládce Oz odstartovala skvěle v amerických i světových kinech a za první víkend nastřádala… (více)

Sam Raimi se vrací k hororu

Sam Raimi se vrací k hororu

23.12.2007

Nejzásadnější otázka těchto dní zní: Bude Sam Raimi režírovat Spider-Mana 4, anebo se nechá ukecat, aby se ujal dvoudílného Hobita (Jackson už potvrdil, že hodlá pouze produkovat a dohlížet, aby dva… (více)

Reklama

Reklama