Reklama

Reklama

Solární protipóly

(seriál)
  • USA Solar Opposites (více)
Trailer
USA, (2020–2024), 15 h 16 min (Minutáž: 22–25 min)

Hrají:

Sean Giambrone, Mary Mack, Justin Roiland, Thomas Barbusca, Amanda Leighton, Kari Wahlgren, Thomas Middleditch, Andy Daly, Ryan Ridley, June Squibb, Chris Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(41)

Solární protipóly se soustředí okolo rodiny mimozemšťanů – Korva, Terryho a jejich dětských replikantů Yumyulacka a Jesse, z planety Shlorp, kteří ztroskotají na Zemi a útočiště naleznou ve Střední Americe. Nemohou se shodnout na tom, zda je to hrozné, nebo skvělé. (Disney+)

Videa (8)

Trailer

Recenze (18)

Eric.Kosar 

všechny recenze uživatele

Jo každý si řekne, že to je kopírka Ricka a Mortyho, ale není, troufám si říct, že to dokonce odbočuje od Ricka a Mortyho. Animace je sice hodně podobná, ale není to tolik emocionální a a více vtipnější, je to sice furt pro dospělý, ale přece jen se zde neřeší nějaký depresivní témata. A pokud jo, tak v humorném duchu. Dějová linka "The Wall" byla parodíí na Hunger Games, akorát lepší. Korvo a Terry je nerozlučná dvojka, a jejich "děti" jsou taky sympatický, ale každý v jiném ohledu. A co se týče sci-fi žánru, tak jsem byl taky v úžasu, ale to je Roilandův stereotyp. ()

Klajnik

všechny recenze uživatele

Vykrádačka Ricka & Morty bez valných kvalit (ačkoliv uznávam, že dost dílů ze čtvrté série už taky stála za hovno). Humor nefunguje stejně jako logika toho, proč mimozemšťani považují lidi za podřadné organismy, když sami jsou uplně stejně blbý - když né ještě víc. Důvodem se mi zdá vlastnění odolnějších těl a sci-fi zbraní, díky kterym si s lidmi mohou zahrávat podle vlastní libosti. Překvapilo mě, jak vyčpělé, nechytrá a vyvařené to celé je. Přesto tam jsou některé vedlejší linky, které zaujmou, známá kresba, kterou jsem si oblíbil a dávka nápaditosti. ()

Reklama

dragon94 

všechny recenze uživatele

Nezábavné, nesympatické, nelogické, neoriginální s velice špatnými postavami, u kterých jsem si nenašel ani jediného oblíbence či postavu, která by mě bavila nebo alespoň trošičku zajímala, nebo mi alespoň byla sympatická. Ke všemu je seriál hroznou kopií Ricka a Mortyho. Ano já vím, že na tom děla J. Roiland, ale to přece neznamená, že jeho postava zde musí mít i stejné vyjadřování a styl mluvy jako Rick. Do toho je animace úplně stejná, humor podobný (ale nepovedený), a některé epizody či scény jsou přímo okopírovány. Jediná věc, která mě relativně zajímala byl příběh zmenšených lidí, ale ani to mě nedonutilo dokoukat celou první sérii, která měla jen 8 epizod. Skončil jsem po 6ti. Ono by ani nevadilo jak hrozná kopie to je, kdyby to alespoň fungovalo a postavy byly alespoň trošku zajímavé. Ani nevím za co tomu dávám tu hvězdičku. 1* 15% ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Justin Roiland čelí nepříjemné věci. Tento seriál je bez Dana Harmona - tvůrce Ricka a Mortyho a Community. A je to znát. Skoro jako se koukat na Ricka a Mortyho bez trefných promyšlených příběhových zvratů a hlášek, které ve vás vyvolají to, co jiný seriál ne. Je zde používáno větší množství "slabších" vtipů nebo naopak přespříliš zbytečného násilí a znázornění vnitřností a krve. Solar Opposites je slabší odvar R&M. Ale odvar přecijen dobrý. Rodinka mimozemšťanů má něco do sebe, žlutý sliz je v nějakých scénách také povedený, děcka super, celkový episoidní příběh, který nemá návaznost na sebe, také pobaví a určitě zde nechybí udržení pozornosti. Nejvíc se mi snad líbil předposlední díl, aneb "co se děje za sklem". Doufám, že se Justin poučí z nějakých chyb a vydá pokračování. Velmi rád se kouknu znovu. Manc ave! 75 % || Edit 25.07.2022 - po shlédnutí 3. sezóny: Lepší a lepší. Jak příběhy každodenních starostí našich mimozemšťanů, tak hlavně "The Wall People". Strohost první řady je pryč a třetí jsem skoukl ani nevím jak. Mrtě se mi líbila příběhová stránka "Silver Police", která je otevřená do čtvrté sezóny. Za mě velký upgrade :-) Tak jak Rick and Morty šel s kvalitou dolů, Solar Oposites pro změnu nahoru. Teen Pupa Angst 85 % ()

Galerie (38)

Zajímavosti (66)

  • V epizodě je zmíněn Slenderman. „Slenderman“ je videohra, podle které byl i natočen stejnojmený film. (KGBelik)
  • V epizodě se objeví známá dvojice kouzelníků Penn & Teller. Ani jeden z nich není uveden v titulcích a navíc v epizodě vůbec nepromluví. (DJDVD)
  • V jednu chvíli se Korvo zmíní o Ricku a Dianě v obchodě s potravinami. V seriálu Rick a Morty (od r. 2013) je v Rickově falešné paměti Diana jeho žena. (KGBelik)

Reklama

Reklama