Reklama

Reklama

Co mám na tobě ráda

(seriál)
  • USA What I Like About You (více)
USA, (2002–2006), 30 h 44 min (Minutáž: 20–22 min)

Hrají:

Amanda Bynes, Wesley Jonathan, Jennie Garth, Leslie Grossman, Allison Munn, Nick Zano, Simon Rex, Stephen Dunham, Michael McMillian, Dan Cortese, Penn Badgley (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(86)

Obsahy(1)

A čo miluje Holly na svojej staršej sestre Valerii? Všetko len aby nemusela ísť s otcom do Japonska. Stalo sa už totiž pravidlom, že vždy, keď Holly niekde zapustí korene, otca povýšia a musia sa znovu sťahovať. Tentokrát by radšej zostala bývať v Big Apple u sestry. Najprv jej však musí dokázať, že ich spolužitie bude perfektné... Holly Tyler (Amanda Bynesová) má 16 rokov a netúži nasledovať svojho otca do Japonska. Navštívi teda svoju staršiu sestru Valeriu (Jennie Garthová) a snaží sa predstaviť v tom najlepšom svetle a nenápadne dokázať, že práve ona by bola jej najlepšou spolubývajúcou. Keďže Valerie vyznáva Feng Shui, Holly prezariadi jej byt presne podľa týchto pravidiel. Posteľ je teda v kuchyni, aby smerovala na sever a otázka priateľa Garyho (Wesley Jonathan), či má priniesť nočnú lampu alebo otvoriť chladničku, je absolútne namieste. Ba čo horšie Holly ohrozí aj sestrinu kariéru PR manažérky v marketingovej firme, keď na prezentačnom večierku vyhodí Tonyho skateboard a potom sa ešte počas jeho skateovania na požičanom skateboarde vynorí priamo v strede jazdnej dráhy a Tony Hawk skončí na plne prestretých stoloch. Našťastie Valerie berie všetko s humorom. Koniec koncov ak by Holly odišla do Japonska, s kým by sa hádala a komu by mohla odovzdať svoje skúsenosti...? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

viruscrack 

všechny recenze uživatele

Nic se nevyrovná tomu, že si scénáristi vsadí na smolařku, nezbednou a přitom tak nevinnou teenagerku, která se tváří, jako naprostá šumačka. Nicméně některé scény jsou fakt přitažené za vlasy a šlapou na paty Hannah. I tak si zaslouží 5* za celkový dojem, který je v rámci komedie docela obstojný. Neočekávám náročnost, jako u dramat či psychothrillerů. ;) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// +Amanda Bynes, občas slušně pobaví, zajímavý vývoj vztahů -vadila mi věčně uječená Leslie Grossman, některé otřepané a laciné fórky, slabší dějové zápletky/// I když bych nejraději dal 5*, tento seriál si to nezaslouží. Je to veskrze průměrný seriál pro dívky nebo mladší diváky, který ani s přibývajícími díly nemá výrazně vzestupnou tendenci. Přesto jsem si ho nechtěl nechat ujít. Možnost vidět každý den v televizi moji nejoblíbenější herečku se za tu snahu ignorovat to špatné vyplatilo. Nakonec jsem to bral jako oddechovou výplň při obědě a občas se i příjemně pobavil. Trochu tedy nadsazuji, vy ale víte proč :-)/// Celkem 70%/// ()

Reklama

Kamiiik 

všechny recenze uživatele

Těžké tento seriál hodnotit. Bohužel první série je z celého seriálu asi nejslabší a proto už dalším diváci šanci nedají. Nicméně trhlá Loren a zvláštní sesterský vztah Holly a Val mě dokázaly několikrát celkem dost pobavit. Nechci říkat parádní, ale vhodná oddechovka k jídlu a kafíčku, která splňuje účel příjemného odreagování od dennodenního stresu. ()

AneeR 

všechny recenze uživatele

Spojení Amandy BYNES a Jennie GARTH bylo to co tento sitcom opravdu potřeboval. Já si upřímně radši než to pustím nějaký jiný žánr , ale v případě tohoto sitcomu je to něco jiného. Kolikrát si tento seriál pustím jen tak z nudy a nelituji toho. Navíc Jennie je tu vidět opět v roli o několik let starší ségry tak jako třeba v 90210 new generation ...Nebo samozřejmně i v původní verzi a upřímně celé obsazení dodává lepší atmosféru seriálu. ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

První sérii jsem viděl celou, ta si celkem slušně držela jistou úroveň. Od druhé to však začalo upadat a ztrácet na tempu, vtipnost se vypařila jako pára nad hrncem a jakákoliv zápletka zmizela. Z druhé a třetí série jsem ještě viděl několik dílů, ale nakonec se seriál stal natolik nezajímavým, že jsem ho bezvědomě přestal sledovat... ()

Galerie (101)

Zajímavosti (8)

  • Jennie Garth, která ztvárnila postavu Valerie, se mohla v seriálu setkat s mnoha svými bývalými kolegy ze seriálu Beverly Hills 90210 (od r. 1990). Střetnout se mohla s Jasonem Priestleym a Lukem Perrym, kteří si zahráli její bývalé spolužáky, či s Ianem Zieringem, jenž zde ztvárnil epizodní roli potenciálního klienta Valeriiny (Jennie Garth) PR firmy. Další spojistostí mezi seriály je jméno přítelkyně Todda (Luke Perry) Brenda, kterak se jmenovala jedna z hlavních postav seriálu Beverly Hills 90210. (Ganka)
  • Amanda Bynes a Jennie Garth mají stejný den a měsíc narození. Jennie Garth se narodila 3. dubna roku 1972 a Amanda Bynes 3. dubna roku 1986. (Jituschka5)
  • V epizodě Překvapení Holly (Amanda Bynes) pronese během hovoru se svým přítelem jména Ross a Rachel, čímž odkazuje na seriál Přátelé (od r. 1994). (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno