Reklama

Reklama

Kidó senši Gundam

(seriál)
  • Japonsko Kidou Senshi Gundam (více)

Epizody(43)

Obsahy(1)

Píše se rok 0079 univerzálního století. Lidstvo se přestěhovalo do vesmíru, kde žije v koloniích známých jako „Sides“. Jedna z těchto kolonií se prohlašuje za „Knížectví Zeonu“ a vyhlašuje válku Pozemské federaci, vládnímu orgánu, který v současnosti vládne Zemi. Pomocí výkonných humanoidních robotů známých jako „mobilní obleky“ získává Zeon rychle převahu. Devět měsíců po konfliktu vyvinula Pozemská federace svůj vlastní výkonný mobilní oblek nazvaný Gundam. Když Zeon zaútočí na kolonii držící Gundam, 15letý chlapec jménem Amuro Ray se náhle ocitne vržen do konfliktu a postaví jej proti nepřátelskému pilotovi, Charu Aznableovi. (IronicY)

(více)

Diskuze

Ralen93

Ralen93 (hodnocení, recenze)

Jedina skoda, ze nikdy nenafilmovali poslendnich 6 epizod, ale i tak skvely serial. A pokud se da verit internetu tak je ve tvorbe Gundam The Origin, zatim neznamo jestli serial nebo OVA, ale je na co se tesit.


Zepheer: Sice to neni ono, ale nedavno vysla filmova trilogie na DVD s puvodnim dabingem a anglickym dabingem a ang titulkami. 

Zepheer

Zepheer (hodnocení, recenze)

PavuK_cz: Souhlas. Tohle anime je postaveno na postavách - Char, Ramba, rodina Zabi, Lalah a další. Bohužel nejde sehnat kvalitní DVD s japonským dabingem (DVD z thajska mají JPN dabing, ale anglické titulky jsou dělané podle čínské verze - na tato DVD se prostě nedá dívat, když místo Fraw-Bow řikají holce MeiMei..)

PavuK_cz

PavuK_cz (hodnocení, recenze)

Legenda která je sice už starší ale stále koukatelnější než 80% anime z posledních 10 let.

Reklama

Reklama