Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stará čarodějnice pověří válečníka Deathstalkera, aby našel a shromáždil tři magické předměty: pohár, amulet a meč. Jinak by je získal zlý kouzelník Munkar a zneužil je. Po získání meče míří Deathstalker na turnaj, kde se má rozhodnout, kdo je nejsilnějším válečníkem. Na turnaji bojuje Deatstalker proti intrikám krále, který drží v zajetí hodnou princeznu. (type_B)

(více)

Recenze (59)

misstake 

všechny recenze uživatele

Tolik obnažených ňader se nevidí ani u Vividu, Hustleru nebo u Bangbros, nikde jinde snad ani nevystupuje jedna z hlavních hrdinek půlku filmu s mečem v ruce nahoře bez. Skoro žádný příběh, ale člověka to chytne a baví se těma useklýma hlavama, oči pojídajícíma příšerkama a ňadrama a pomalu v něm reinkarnuje láska k béčkovým osmdesátkách, takže jdu shánět další díly. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprostý trash, který snad ani tvůrci nemohli brát vážně a určitě ho pojali jako parodii na všechny hrdinské fantasy inspirované nedostižným Conanem... Anebo taky ne... Papundeklové kulisy, debilní děj, nesympatický hrdina, který neustále máchá mečem a opíchá všechno kolem sebe co má kozy a dýchá, zástupy polonahých ženštin, směšný záporák... Takhle jednoduše by se dal bez zbytečných keců shrnout celý film, u kterého pochopím celou škálu hodnocení... Já se docela bavil, tak dám za tři a jen lituji, že jsem tenhle šílený kus neviděl jako malý smrad, určitě bych teď zamačkával nostalgickou slzičku... ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Fantasy film, ktorý si budeme spomínať hlavne neobvyklému mixu surovosti a prehnanému počtu (a úrovni) nahých scén. Základ príbehu nie je taký zlý – dalo by sa z toho dostať viac. Ale len v rukách lepšieho režiséra a profesionálnejších hercov by z toho mohol byť zaujímavejší výsledok. Pre takýto film až príliš dobré hudobné pozadie. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Jistě že je to primitivní céčko, ale ve srovnání s übershity typu Kull Dobyvatel jde o velmi zábavnou a dobře odsýpající žánrovku. Hlavní hrdina se sice permanentně tváří jako idiot, ale charakterově to není žádný Dušínovský cucák i přesto že si zachovává tradiční hrdinský zápal, takže proč ne. Plus body k dobru za to že autoři měli koule si přiznat že ke sword&sorcery ty polonahé ženské a sex zkrátka neodmyslitelně patří (ony tedy neodmyslitelně patří i k čemukoli jinému, ale většinou to není tak výrazně tlačené do popředí). 6/10 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Deathstalker je fantasy trash z dob kdy obdobný filmy prožívali svůj největší rozmach a slávu. Dnes už se člověk na tyhle filmy podívá spíš jen z těchto tří důvodů. Buď aby se zasmál nebo že tyhle filmy miluje no a nebo tak trochu z nostalgie na tyhle časy. U mě je to ten třetí důvod. Měl jsem prostě chuť na nějakej kousek Conanovskýho ražení. A volba padla na Deathstalkera. Kouzla a magie, polonahá těla, teatrální herecký výkony,.... No asi jsem dostal to co jsem očekával. Slabší 3hvězdy ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa 37 dní, uprostred leta. (beso74)

Reklama

Reklama