Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stará čarodějnice pověří válečníka Deathstalkera, aby našel a shromáždil tři magické předměty: pohár, amulet a meč. Jinak by je získal zlý kouzelník Munkar a zneužil je. Po získání meče míří Deathstalker na turnaj, kde se má rozhodnout, kdo je nejsilnějším válečníkem. Na turnaji bojuje Deatstalker proti intrikám krále, který drží v zajetí hodnou princeznu. (type_B)

(více)

Recenze (59)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Barbar Deathstalker v honbe za dolapenie caradejnika Munkara. A dokonca ten Munkar nebol carodejnik, ale obycajny iluzionista. Vo filme nie je nudza o zenske prsia, ktore na vas cihaju kazdu chvilu:) Na fantasy zaner to bolo slabe a aj dost sranda pri subojoch. Priklad uvediem suboj s bojovnickou, ktora bodla svojho rivala pod pazuchu a nie do brucha,a ko si to maju divaci mysliet:) Sem tam padali nejake hlavy po zemi a aj rozstvrtenie konmi carodejnika sa dalo zniest. Na fantasy to chce trocha viac, ale co uz. Deathstalker zachranil svet a teraz si moze uzivat zo zenami, ved to bolo aj vidiet pocas filmu, ze sa rad miluje zo zenami. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem podobné filmy miloval a myslím si, že kdyby mě Deathstalker neminul, tak bych k němu v současné době přihlížel jinak. Jenomže jsem na něj v dětství nenarazil a když ho člověk shlédne až nyní v dospělosti, tak už vidí jen koninu s ubohými hereckými výkony a příšerným scénářem. Odpad jsem prakticky nedal právě jen proto, že vím, že po podobných filmech byla v 80´ a začátkem 90´ let poptávka a tato kvalita stačila, aby byl divák spokojený. Já také bývával. Teď už je to však málo. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Lascivní conanovská fantasy z producentské dílny Rogera Cormana nemá ve skutečnosti se svými propagačními materiály nic společného (ve filmu se vyskytuje jistý prasečí muž, nikoliv však bestiální obr jako na přebalu / plakátu), dívat se na ni ale v pohodě (a snad i proti veškerým předpokladům) dá. Jde vidět, že se štáb filmu celkem snaží. Kamera je v neustálém pohybu (několikrát přijde i se zajímavým záběrem), kulisy i kostýmy ujdou a na place je i dost komparzu, takže scény, ve kterých byl potřeba (především kulisa u turnaje), nepůsobí tak blbě a levně, jak by mohly. I ten mystický meč hlavního hrdiny nemá obvykle hračkovský (plastový) výzor, ale vypadá jako skutečná zbraň. Jisté typické příznaky žánru (a období, ve kterém vznikal) tu samozřejmě jsou - děj je řídký a zmatený, herectví nevalné, financování nedostatečné - na poměry druhé ligy ale nemohu říct, že bych se nudil nebo přímo nebavil. 60% ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Jistě že je to primitivní céčko, ale ve srovnání s übershity typu Kull Dobyvatel jde o velmi zábavnou a dobře odsýpající žánrovku. Hlavní hrdina se sice permanentně tváří jako idiot, ale charakterově to není žádný Dušínovský cucák i přesto že si zachovává tradiční hrdinský zápal, takže proč ne. Plus body k dobru za to že autoři měli koule si přiznat že ke sword&sorcery ty polonahé ženské a sex zkrátka neodmyslitelně patří (ony tedy neodmyslitelně patří i k čemukoli jinému, ale většinou to není tak výrazně tlačené do popředí). 6/10 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je teda dílo!!!! No hlava mi to nebrala, ten film se nedá brát vůbec vážně a já jen doufám, že to bylo zamýšleno jako nějaká erotická sebeparodie nebo co ... Je to tak blbé, až se u toho člověk fakt pobaví. Deathstalker se měl jmenovat spíš Sexstalker, protože víc souloží než bojuje. 3/4 filmu jsou vlastně jen přehlídka fakt pěných holek, který mají zásadně kozy, kozičky a kozénky neustále venku. Přehlídka prcin a koziček, kozičky a prciny ... Do toho nulovej příběh, hlavní hrdina řekne 4 věty za film. Ale jsou zde neuvěřitelně vtipný vychytávky, občas nějaká gore-scéna ... Každopádně tento film je EROTICKÝ zasazený do nějakého fantasy světa, nic jiného to není ... Hodně zvláštní záležitost, ale doporučuju!! Já se bavil náramně ... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa 37 dní, uprostred leta. (beso74)

Reklama

Reklama