Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Speciální zásahová jednotka Navy Seals byla vyslána na záchranu posádky amerického letounu zajaté blízkovýchodními teroristy. Během akce zjistila, že nepřítel vlastní střely Stinger - vysoce technicky vyspělé a nebezpečné zbraně. Velitel zásahové jednotky poručík Curran dává přednost zanechání zbraní na místě před jejich zničením. To ovšem znamená, že teroristé mají v rukou dokonalou zbraň. Rakety tedy musejí být nalezeny a zničeny, nebude to ovšem snadné... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

pepo 

všechny recenze uživatele

Po Top Gune boli propagandistické projekty v móde, no žiadnemu z nich sa nepodarilo dosiahnuť slávy svojho vzoru. Tentoraz sa pozrieme do zákulisia fungovania tímu námornej pechoty a je to celkom slušná zábava. Množstvo bojových scén aj humoru v podaní sympatických postáv. Objektívne nie príliš vydarený, no s nostalgickými okuliarmi stále veľmi dobre pozerateľný akčňák. 7/10 ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Už jen kvůli třem mým oblíbeným hercům (Biehn, Sheen, Paxton) a docela zajímavýmu příběhu a atraktivnímu zpracování. Líbilo se mi to víc, než třeba Černý jestřáb sestřelen nebo Krvavá volba se Samuelem Jacksonem. Škoda, že Michael nemá poslední dobou štěstí na dobrý role. Ai čeká (a já taky) jako Travolta na to, až mu tu jeho kariéru znovu oživí Tarantino. Už aby to bylo, protože jde o sympatickýho akčního chlapíka. Pravda ale, do špičky akčního nebo akčněválečnýho filmu tomu něco chybí. Možná trochu víc akce nebo propracovanosti válečných operací a vlastně i příběhu. Sheen hraje svůj klasickej typ postav, trhlouše, ale zatím ještě kladnýho. Příjemný film na sobotní podvečer. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Navy Seals sú neznámy film, ale so známymi hercami (Michael Biehn, Charlie Sheen, Bill Paxton). Akcie sú fajn, ako z 90 rokov, čiže klasika, ale dobre sa na to pozerá. Aj keď Námorná pechota je béčkový film s béčkovym príbehom, len ťažko sa stane s toho hit, ale herecké obsadenie a predovšetkým dobrá reálne spravená akcia dokáže zaujať (cheaty sú vypnuté, takže nekonečno náboj tu neexistuje a nesmrteľnosť tiež). Príbeh je jednoduchý, ale to mi nevadí, pretože to k akčnému filmu patrí. Michael Biehn (znova ako veliteľ) rovnako ako v Terminatorovi, či vo Votrelcoch si zahral po boku Paxtona a opäť dokazujú, že im táto rola sekne rovnako ako uniforma Navy Seals. No tento krát je tu Paxton iba ako vedľajšia postava ostreľovača a jeho rolu "Hudsona" prevezme Hawkins alias hlaškujúci Charlie Sheen. Príjemná nenáročná zábava, s mojím obľúbencom Michaelom Biehnom, ktorá nenudí a predovšetkým poteší fanúšika akčného filmu. 90% - 5* ()

otík 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný akční nářez, o výbuchy, střelbu i mrtvé tady opravdu není nouze, jen tomu cyhbí nějaké originálnější zpracování a tvůrčí scény i záběry. Ale i tak jako standartní akčňák určitě potěší. Michael Biehn si vystřihl stejnou postavu jako ve Skále, jen s rozdílem, že si zahrál celý film. Charlie Sheen zase něco obdobného jako ve Žhavých výstřelech II., jen bez humoru. ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele

V devadesátkách jsem bral Navy Seals jako takový normální akčňák, kde je ale té akce až moc málo. Nyní viděno po dlouhých letech a musím své původní mínění poupravit ještě směrem dolu. Film je neskutečně klišovitý, a to i na Béčko. Děj je o ničem, bojové scény vesměs trapné, celé to nemá žádný spád. Navíc se nabízí otázka, jak přes všechny ty psychotesty mohou projít do nejlepší speciální US jednotky tak nevyrovnané osobnosti, jako se nám snaží film naznačit. Jediné, co stojí za shlédnutí je závěrečná akcička v Bejrůtu, která celkem jede. Bída s nouzí... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Když na konci Dale (Charlie Sheen) bojuje pod vodou s hlavním šupákem, tak ho podřízne pod krkem, avšak při pohledu na jeho tělo snášející se dolu do houbky není nikde ani trocha krve, což by z krku rozhodně bylo. (Ace.A.T.L.)
  • Dennis Haysbert, ktorý stvárnil príslušníka SEALs, si neskôr zahral aj šéfa pozemného ekvivalentu SEALs, a to jednotky Delta Force v seriáli The Unit (2006). (beso74)
  • Michael Biehn (James Curran) vyhlásil, že natáčanie tohto filmu bolo pravdepodobne najhorším zážitkom v jeho živote. (beso74)

Reklama

Reklama