Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (184)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Women strikes back! Většina projektů cílících na ženy působí otravně až směšně, ale Disney sekce Star Wars to vzala za správný konec, dala do kupy sympatickou sestavu hereček v čele s Dawson a Ahsoka je dalším povedeným příspěvkem do jedné daleké galaxie. Vizuální stránka je na úrovni filmu, dětské prvky nejsou otravné a akční sekvence neurazí. S1: 70% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dlouhé čekání se vyplatilo. Ahsoka je přesně taková, jak jsem čekal. Úvod je trochu pomalejší, ale druhý díl to nakopne. Někdo může vytýkat určité nelogičnosti, což beru, ale na to už si asi musíme ve světe SW zvyknout. Děj se odehrává po Mandalorianovi, tedy sedm let po pádu Impéria. Navazuje hodně na seriál Rebels, který jsem neviděl, ale nějak jsem se chytnul. Objevuje se tu pro mě pár nových postav, dost to zavání girl power. Ale to asi u toho seriálu můžeme čekat. zatím se mi to líbí a akce je dost. Celé se to zaměřuje na hledání admirála Thavna a na zběhlé jedie. Admirála nakonec najdou a dostanou se i do jiné galaxie. Akce je slušná, ale končí to dost otevřeně, tak snad se sto vysvětlí. Finále zrovna žádná velká pecka nebyla... Dostaneme i pár flashbacků s Anakinem. :) "Ze všech jediů, co jsem poznal, umíš nejméně používat sílu." :D ()

Reklama

Karlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ahsoka Tano je určitě úžasná postava Star Wars, ale jak hodnotit SW seriál, kdy v posledních dvou dílech začnete nějak podvědomě fandit zlu? Negativní postavy jsou mnohem charizmatičtější a mají dokonalý náboj, zatímco parta intergalaktických hipíků v čele s perským princem budí spíše pubertální dojem… Že by jen generační kolize? Zamýšlím se nad tím, proč obdivuji Mandaloriana a Boba Fetta, zatímco Obi-Wan Kenobi s Ahsokou mne zanechávají s pozdviženým obočím… Závěrem musím říci, že pojetí Star Wars očima Dave Filoniho je báječné a držím mu palce v další tvorbě. Jo, Mary Elizabeth Winstead má hezký zadeček ;-)! ()

Saur.us 

všechny recenze uživatele

Ahsoka jako další z povedenějších výletu do světa SW pro mě trpí především nevýrazným castingem v čele s tolik zdůrazňovaným velkoadmirálem Thrawnem (zasloužil by si zaplatit větší hvězdu) anebo nadruhou stranu až hanebně nevyužitým potenciálem nesmírně charismatického R. Stevensona (RIP). A také nevyvrcholením série v osmém díle a velké zklamání když jsem zjistil, že devátý díl s pořádným koncem už nebude. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okrem otvaraku a velmi slusnej 6tej epizode ostatne epizody scenaristicky i spracovanim dost vyrazne zaostavaju. Univerzum sice ponuklo par zaujimavych charakterov okolo Ahsoky, i na druhej strane okolo "odpadlikov", avsak pribehovka a i akcia ma casto nudila, ci vo svojej naivite az iritovala. Serial ponuka obcas velmi pekne CGI, to mi vsak nestacilo. Prakticky len pre fanusikov univerza. My ostatni si toho moc nenajdeme. Cajik a sklamanie po pociatocnom optimizme. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (58)

  • Podlaha ve výcvikové místnosti obsahuje znaky Staré republiky i Vrcholné republiky (300 BBY). (Veskoslav)
  • Rodina Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo), klan Wren, jeden z nejstarších a vysoce postavených klanů byl vyhlazen během operace „Noc tisíce slz“. Proto nemůžeme vidět jejího čelního představitele, Ursa Wren, po boku Bo-Katen ve 3. sérii Mandaloriana (od r. 2019), přestože patřila mezi její nejvěrnější podporovatele. (Veskoslav)
  • Když Morgan (Diana Lee Inosanto) otevře mapu, můžeme na pohyblivých okrajích zahlédnout siluety Purrgilů, zjednodušeně vesmírných velryb, které mohou cestovat hyperprostorem. (Veskoslav)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama