Reklama

Reklama

Boba Fett: Zákon podsvětí

(seriál)
  • USA The Book of Boba Fett (více)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(7)

Boba Fett (Temuera Morrison), který už není nájemným lovcem, objevuje na Tatooinu své nové já po boku Fennec Shand (Ming-Na Wen). (Disney+)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (278)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ďalšia "StarVórština", tento krát ďaleko viac postavená na efekte fantázie "iného sveta", opierajúca sa o príbeh, ktorý je rozhodne viac akčnejší, ako v prípade "Obi-Wan Kenobi-ho". Bavil ten druhý, bavil ma aj tento, lebo ako kurevsky veľký fanúšik Star Wars, mi stačí ďaleko menej ako možno ostatným. Á ozaj. Áno. Nie je tak dobré ako Mandalorian. ()

dO_od odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Omlouvám se deváté epizodě, kčertu, omlouvám se Skryté hrozbě, hlavně se ale omlouvám sám sobě, že jsem si tímhle peklem vůbec musel projít. Tohle nejsou Star Wars, tohle je parodie na Star Wars, doslova to nejhorší, co kdy v tomhle univerzu vzniklo, nejzbytečnějších šest hodin mýho života a naprostý odpad. ()

Reklama

Darneth 

všechny recenze uživatele

Epic westernovka, díky které mi hrály zas všechny emoce, jak malému děcku. Vše do sebe krásně zapadá a upřímně jsem na pokračování Boby a Manda natěšená víc, jak na Kenobiho. Mám rázem chuť zas naplnit vitríny figurkama a pořídit si svýho baby rancorna. Takže tu vysmeknu jednu velkou poklonu a uháním si to dát znova 👌 ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okázale (a zbytečně!) hloupý seriál, v němž se plýtvá vlastním potenciálem a zhovadile se rozvrtává potenciál seriálu jiného (Mandalorian) - až moc je totiž vidět, kterak byla látka smýkána aktuálními zvraty v pohledu producentů a jak moc to odnesla celá struktura. Situaci zachraňuje množství opravdu cool a fanservice momentů, ty ale vytáhnou celek maximálně tak někam k průměru. SW geeci si svoje důvody pro vysoké hodnocení možná najdou (a pozéři taky), u diváka s komplexním pohledem na věc je to prakticky vyloučeno. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já vlastně ani nevím, proč hodnotím tenhle seriál takhle vysoko. prvních pár dílů mi přišlo naprosto zbytečných a trapných. Dalších pár dílů se kecalo, strašilo, chodilo a znovu kecalo posledních pár dílů bylo v celku akčních, ale zase se pro změnu chovali postavy naprosto dementně. Malej Mistr Yoda mě občas nebetyčně sere, občas totálně baví.... Takže já v podstatě vlastně ani nevím. možná je to prostředí do kterého je seriál zasazenej, možná je to časová linka kterou v rámci Star Wars tento seriál (s mandalorianem) "okupuje".... Možná je to ten potenciál který by z těchto začátků mohl vzniknout. Nevím... ale 3* se mi prostě dávat nechtějí. Takže pálím 4 kusy a 77% a vnitřně cítím že trochu nadhodnocuji. Ať vás provází síla přátelé! ()

Galerie (82)

Zajímavosti (51)

  • Obraz, který zničí jeden ze speedrů během honičky, je tzv. koncept art od dvorního tvůrce světa Star Wars Ralpha McQuarrie. (Veskoslav)
  • Malý droid BD, kterého vidíme v hangáru, je odkazem na herní adaptaci „Star Wars Jedi: Fallen Order“. (UncleMorty)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Reklama

Reklama