Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 2

Obsahy(1)

Když rozhádaným manželům (v podání Kate Beckinsale a Lukea Wilsona) dojde benzín rozhodnou se přespat v nedalekém motelu. Brzy však zjistí, že se ocitli ve své nejhorší noční můře. Zdejší majitelé je sledují na každém kroku pomocí skrytých kamer a začne jim jít o život, když zjistí že se stali jen loutkami ve vražedném pornu… (Reiniš)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (388)

Tomco 

všechny recenze uživatele

Snuff tematika sa mi síce hnusí, no vo filmoch sa na ňu zvyčajne dobre pozerá. Aj Vacancy je svižne nakrútená jednohubka - plná klišé postupov, ale s fungujúcou atmosférou. Nie sú to síce Revízori, ale Antal ma rozhodne nesklamal. A koniec koncov, na čo aj tieto dva úplne odlišné kúsky porovnávať? 70% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Klady: žádné detailní záběry na usekané nohy, ruce, vypíchané oči. Zajímavá atmosféra. Dobrá kamera. Solidní herecké výkony hlavní dvojice. Zápory: Předvídatelné, nelogické, bez konce. SPOILER - herdek, ty tunely, to byla blbost! Vemte si, než násilníci přiběhli po čtyřech do nějakého pokoje motelu, jak byli špinaví a udýchaní, a to měli ještě vylézt nahoru a zmasit dvě hystericky řvoucí oběti. To, že je napadlo použít spojovací dveře až těsně před koncem, když se snažili najít jakýkoliv způsob, jak utéct, stejně jako pokus vylézt oknem v koupelně, to taky podceňuje inteligenci diváka. Atd. atd. KONEC SPOILERU ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Paul Haslinger: 1. Vacancy Main Title Theme [2:50] ,2. Lost In Nowhere [1:38] ,3. Meeting Mason [1:12] ,4. Trapped [1:25] ,5. Phone Booth [1:52] ,6. Under Survellance [1:56] ,7. Trucker Arrival [1:10] ,8. Rats In The Tunnel [2:01] ,9. They're Under Us! [2:10] ,10. Nobody's Fault [1:38] ,11. Searching The House [2:11] ,12. Chase And Barricade [1:39] ,13. David Stabbed [3:34] ,14. A New Day [1:02] ,15. Killed By A Beamer [1:22] ,16. Going For A Gun [0:45] ,17. Amy Attacked [1:31] ,18. Amy's Revenge [1:14] ,19. Finding David [1:56] ,20. Vacancy End Credits [4:51] ,21. Vacancy Variant Acid [4:19] ,22. Temps Perdu [4:32] ,23. Transmutation Void [9:19], ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Mark L. Smith .. Dvě hvězdy za scénář, čtyři hvězdy za režii. Jádro příběhu nemá daleko do Psycha, inspirace tam rozhodně byla. Výsledkem je průměrný, přesto stále takový "malý hezký promo" film, kde si Nimród Antal vyzkoušel Hollywoodské hvězdy (Kate Beckinsale ta chladná mrška zatraceně sluší) a pocvičil se ve stylistické orgii. Doufám, že příště sáhne (nebo dostane?) i po patřičném scénáři. 55%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem žádný zázrak, ale abych pravdu řekl, tak se mi tento horůrek docela líbil, i když tento žánr zrovna v oblibě nijak moc nemám. Sice je plno scén zkopírovaných a zdá se mi, že nepřichází s ničím novým. Na druhou stranu. Když divák sleduje tenhle Motel večír, kdy je tma a strach se protáčí kolem celé postavy, nechá to na něm následky. Na mně rozhodně nechal. Líbila se mi parádní atmosféra, která film blaženě nadzvedla do neskonalých výšin. Ta atmosféra dokázala něco, co bych si já rozhodně nedokázal představit. Právě ta atmosféra dokázala z jinak dosti průměrného filmu udělat zajímavou věc, při které mi ani nevadil fakt, že lekačky jsou jasné, ale i tak fungující a příběh zdá se být často ohraným. To pak člověk sleduje, co to s ním dělá a jak ho průběh filmu fantasticky mění. Tenhle to přes průměrný příběh ale solidní průběh víceméně dokázal. --- Zdálo se mi, že se mě snažíš zabít. Byli jsme na výročí svatby u mých rodičů a matka pořád něco mlela. Tys začal křičet, že už to nemůžeš vydržet a pak ses mě snažil uškrtit. - No, aspoň se ti zdálo o mně. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Scéna kolem 20. minuty, kdy Amy (Kate Beckinsale) rozsvítí v koupelně a následně zalézá šváb pod koberec, byla použita i ve snímku Hostel III (2011). (Syna.1990)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama