Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Yardie 

všechny recenze uživatele

No, musím říci, že jsem čekal trošku více. Ale zápletka filmu byla docela zajimavá, první polovinu jsem čekal celkem klasický scénář, ale zhruba v polovině mi došlo, o čem to je a kdo je kdo... A druhá půlka už pro mě nebyla tak poutavá a chvílemi jsem se i nudil, což trošku kazí pocit z filmu. Nicméně, celkem se mi to líbilo a napnutý jsem byl... Howgh! ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Skoro celou dobu jsem se buď ztrácel v překombinovaných kamerových fintách, které zamotávaly děj ještě více, než by bylo zdrávo nebo jsem tápal v množství indicií a zmatených náznaků. Bohužel snad jediným zajímavějším místem ve filmu byl až povedený a vševysvětlující závěr, který však už s konečným hodnocením neměl příliš velkou šanci nějak výrazněji pohnout. Škoda. 50% ()

Reklama

numi 

všechny recenze uživatele

Při prvním shlédnutí jsem byl na rozpacích, zda dát hvězdičky tři nebo čtyři. Nyní, po třetím shlédnutí, se musím přiklonit ke hvězdičkám dvěma. Aaron Eckhart je pěst na oko, Ben Kingsley výborný, ale ve filmu díky tomu až příliš razící a Carrie-Anne Moss je tím pádem asi ze všech nejlepší. Scénář? Nudný! Jde o jakýsi pokus vytvořit hybrid mezi dvěma thrillerovými giganty. Mezi Sedm a Minority Report. Tento hybrid však úplně zapomněl na děj. Koukáte, kdy se konečně začne pořádně vyšetřovat a najednou vám agent Mackelway do kamery říká, že už je zoufalý z toho, že na nic nemůže přijít. Pečení holubi do pusy nelítají, kamaráde. Navštívit jeden blázinec, jeden sklep a jedno místo činu a chtít chytit potencionálního vraha v té době pěti obětí? Ehm... Bonusovou hvězdičku dávám za první pointu (ono otevření jisté truhly po hodině filmu), která mě fakticky dostala a sama o sobě by vystačila na hodně dobrý thriller. Zbytek už je ale zase nuda a na závěr se toho nakupí tolik, že nestíháte a pak je najednou konec. Příliš zbrklé a nedotažené. [leden 2006] ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Poměrně neznámý krimithriller,který si to však vůbec nezaslouží.Jde totiž o velmi solidní napínák,s parádně temnou atmosférou,obsahujíc několik vydařených zvratů,mrazící hudbu a i zajímavé herecké výkony.Jen škoda málo uvěřitelného podkladu,přece jen thrillery s reálným jádrem bývají sugestivnější.Závěr se mi zdá pak až moc uspěchaný,nicméně vydařený. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Remote viewing. Historicky vzato zase ne až tak fantasmagorická praktika dálkového "napojení se" na pachatele a taky ústřední motiv thrilleru, co drží své trumfy hodně dlouho v tajnosti. Některé pak nevyloží vůbec, ty, co vyloží, budí pochybnosti o čistotě hry - ještěže jsou na stole i Kingsley a Eckhart, potřebný to pár do výherní kombinace. Přísahám, že kdybych ve vnitřním zpětném zrcátku uviděl oči a latexovou rukavici prvního jmenovaného, zbarvil bych potah svého sedadla do hněda! U druhého by mě docela zajímalo, jak si holí dno té golfové jamky, co má na bradě.. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama