Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Fridecka 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se nejedná o můj oblíbený žánr, tak tento příběh mě doslova přikoval k obrazovce. Častečně je to i zásluhou opět skvělého výkonu Aarona Eckharta a charismatického projevu Bena Kingsleye. Příběh je zaměřen na neobvyklou metodu vyhledávání nebezpečných vrahů, které má však neblahý dopad na duševní zdraví vyšetřovatelů, kteří tuto metodu prováděli a provádějí a současně vypráví o hledání masového vraha, tzv. podezření nula, který vraždí nepoznán napříč Spojenými Státy a jehož existenci dosud nikdo nepotvrdil. Film má velmi působivou temnou atmosféru, plyne svižným tempem a navíc je velmi uvěřitelný. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Když sem byl kdysi takhle malý, rodiče stavěli chatu. V té chatě jsme tehdy všichni žili v zásadě v jedné větší místnosti, protože jinde byla v noci zima. Jako malí jsme tak spali s bráchou na velké posteli mezi rodiči, kteří se snažili v noci dívat na filmy na malé televizi nacházející se na druhé straně místnosti. Zvuk měli puštěný na minimum, aby nás neprobudili, ale to mi nebránilo čas od času pootevřít oko a sledovat, pár tichých scén než jsem zase upadl do koma. Vůbec nevím samozřejmě o co v těch filmech šlo, ale vím, že to na mě působilo hrozně dospělácky a důležitě. Stejně na mě nyní fungoval Suspect Zero. Zajímalo mě, jak si Merhige poradí s čistou žánrovkou a zdali tam bude vůbec poznat, a vskutku se nejedná o tuctově natočenou kriminálku, zejména díky neočekávaným kamerovým úhlům a zvláštnímu přestřihávání. Loď však bohužel ztroskotává na scénáři, který se zrodil v tehdejším Jehňátkovském oblouznění, pak putoval léta po studiích a ještě byl třicetkrát přepisován. Přitom už ten námět je na hlavu a nepomáhají mu ani upachtěné dialogy, které by měly posouvat děj dále. Neposouvají a scény tak moc nedávají často smysl. Ale zase působěj dospělácky a důležitě. ()

Reklama

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Krimi na úrovni Sedem alebo Vraždy podľa Judáša. Začína pomaly, takmer nudne, rozbieha sa a hneď predstavuje tajomného Bena Kingsleyho v démonickej roli, pri ktorej chvíľu pochybujem, či je jeho postava vôbec ľudskou bytosťou. Potom sa to zas o kúsok posunie a odhalí teóriu podozrivého 0, čím sa pomalým tempom dostáva k šokujúcemu rozuzleniu a melancholickému záveru. Čakal som fakt všeličo, ale Merhige sa nezaprel. Zas jedno filmové podobenstvo o dobre a zle a o tom, že sú veci a ľudia, ktorí do tých definícii nezapadnú. Môžem len odporučiť, tak zmiešané pocity vo mne už dlho žiaden film nevzbudil. ()

Santa666 

všechny recenze uživatele

Velice povedený krimi thriller. Jeho děj může sice někdy vypadat jako mísa zamotaných špaget, to vám ale všechno vynahradí parádní tempo příběhu i jeho záverečné rozluštění. Aaron Eckhart je do role detektiva skvělá volba a u mě další plusové body k temnému rytiři, který byl jeho životním výkonem. Já se moc na krimi filmy nedívám, tenhle můžu ale s klidným svědomím doporučit. 85% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Remote viewing. Historicky vzato zase ne až tak fantasmagorická praktika dálkového "napojení se" na pachatele a taky ústřední motiv thrilleru, co drží své trumfy hodně dlouho v tajnosti. Některé pak nevyloží vůbec, ty, co vyloží, budí pochybnosti o čistotě hry - ještěže jsou na stole i Kingsley a Eckhart, potřebný to pár do výherní kombinace. Přísahám, že kdybych ve vnitřním zpětném zrcátku uviděl oči a latexovou rukavici prvního jmenovaného, zbarvil bych potah svého sedadla do hněda! U druhého by mě docela zajímalo, jak si holí dno té golfové jamky, co má na bradě.. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama