Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

genetique 

všechny recenze uživatele

Presne si viem predstaviť, že na to, aby si divák dokonale vychutnal podobný typ príbehu ako tento, prešpekulovaný, s psychologicko-mysterióznymi a ilúziovými scénami, bola by prv potrebná znalosť knižná (keby dáka bola). Preto aj u mňa bolo už načase, a až po tretej projekcii môžem kľudne zdvihnúť o jednu hviezdičku aby som docenil tento stiesňujúci a nepokojný thriller. A čo sa mi zo začiatku absolútne nezdalo, bola réžia, teraz by som Merhigeovi kľudne doprial viac projektov. 80%. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Opravdu málo chybělo, abych dal o hvězdu víc. Film se mi líbil velice, zpracování taky a výkony Eckharta a Kingsleyho, mňam. Jediné, ale tak trochu podstatné mínus a jak jsem to cítil já, bylo celkové tempo snímku, rozvláčné, byť dobře natočené a zahrané, ale čekal bych větší gradaci u thrilleru tohoto typu, nějaké nezapomentulné finále a větší objasnění "pomocníkova" vidění . Takže v hlavě mi utkví hlavně Kingsleyho čmárání a odříznutá oční víčka...;-) PS: Pěkně na "hov.." je oficiální text distributora, který prozradí důležitou část zápletky, kterou se divák dozví na začátku poslední třetiny filmu, o toto poznání jsem byl bohužel ochuzen a marně jsem čekal, kdy se to detektiv dozví...:-((( ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Podezření nula není vůbec špatnej thriller. Škoda ale, že je odvyprávěnej tak, že vlastně celých 95 minut nevíte nic, tedy máte opravdu podezření nula. No a když už začnou vysvětlovat tu nulovou teorii, tak je to tak složitý, že vlastně nezbyde nic jiného, než veškeré ty vysvětlovací scény přijmout. Závěr ale prozřete a zjistíte, že to zase tak složitý nebylo, jak se na první pohled zdálo. Vlastně je rozuzlení daleko jednoduší, než by kohokoliv napadlo. Celou dobu jsem třeba vzpomínal na Sedm a byl rád, že na světě ještě pořád existují filmy s takovou tématikou. Pakliže je atmosféra dobrá, a tady byla skoro až psychadelická, tak to v rámci podobných příběhů musí stát za to. Pokud tedy přijmete neortodoxní vyprávění, bude se Vám to líbit, jinak to sejmete do průměru. A to by byla u tohodle filmu zase docela škoda. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazené "Podezření nula" je po většinu času až "Podezřelá nuda". Ben Kingsley a Aaron Eckhart jsou ve svých rolích docela dobří, Carrie-Anne Moss ani náhodou - ona se na tyhle věci prostě nehodí! V každém případě má tenhle thriller opravdu dobrý nápad, ze kterého by se dalo s trochou filmařské zručnosti vytřískat hrozně moc. To se však k naší smůle nestalo. Film je jednoduše špatně natočený... Špatně v tom smyslu, že je i přes několik zajímavých vychytávek nezáživný a postrádá (s vyjímkou velkého finále) jakékoli emoce, které by mohli diváka vtáhnout do děje. Nicméně masoví vrazi pořád letí a šesté smysly jakbysmet. Nebýt poslední a takřka dokonalé půlhodiny (masové hroby + pronásledování sadistického vraha), dopadlo by moje hodnocení nejspíš ještě o jednu hvězdu hůř. Ale poslední scény jsou opravdu eňo ňůňo, takže jít pod tři by byl neodpustitelný hřích. A btw... Taky vás tak zaujala kratičká, zpomalená scéna, ve které jedou dva malí kluci na kole a na nimi vyjede ze zatáčky pomalým krokem onen černý kamion??? Podle mě je šíleně působivá... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Název filmu je trefný...aby dacan zlikvidoval cca 1000-2000 lidí a nikdo na něj neměl spadeno tak to detektivové opravdu musí mít nulové podezření. Jinak Beník Kingsley tu hraje vlastně staršího Dextera jelikož také likviduje jen sériovky avšak pan " Zabil jsem tisíc a víc" mu uniká i když pokreslí celej bloček obrázkama ze života masáka. Takže aby ušetřil za papír a tužku tak se trochen spřáhne s houževnatým agentem v roli Aarona který mu nakonec helfne. Jak to dopadne to už zjistěte samotní ale krimi je to povedené a když uvidíte pozemek našeho masáka tak Vám proběhne hlavou že vrah musí být na 100% Krteček. Nakonec nebyl ale až zmíněná scéna poběží určitě pochopíte. Finále bylo trošku slabší a Mosová to zabila (doslova) úplně ale i tak solidní řemeslo rejžo. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama