Reklama

Reklama

V.I.P. vraždy

(seriál)
  • Česko VIP vraždy
Česko, (2016–2018)

Hrají:

Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Martin Myšička, Jiří Hána, Jana Stryková, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)

(více)

Recenze (161)

adelina8 

všechny recenze uživatele

Proč tolik odpadů??? Ano, není to nejlepší seriál všech dob, ale rozhodně to je koukatelné. Mám pocit, že většina tu "odpaduje" jen z důvodu, že je to produkce Primy a není možné, aby taková "žumpová" televize vyplodila i něco kvalitnějšího. Něco je přitažené za vlasy a občas mě postava Norisové štvala, ale v celku jde o příjemnou detektivku, která je i místy vtipná. Modrava má 48%, tady je to na 25%, přitom z mého pohledu jsou seriály víceméně srovnatelné. Takže za mě tři hvězdy naprosto zasloužené. Navíc si mě čím dál tím víc získává Patrik Děrgel. Ve starších věcech jsem mu nemohla přijít na chuť, ale jako herec se zlepšuje. No a když mu ještě protrhají obočí, tak se na něj dá i koukat :) ()

Claire.TJ 

všechny recenze uživatele

Inu, musím se VIP mordů zastat, že na odpad tu není, jsou i kategoricky horší věci (kdo v poslední době zapnul s nezaujatým pohledem Ulici, Ordinaci, anebo, když jsme u toho, cokoliv jinýho z dílny Primy, ví snad, o čem mluvím, a upřímně nesouhlasím se Zlatkovským, že by to mohlo konkurovat Dr Martinovi, to prostě ani nejde). Tenhleten českej hybrid paní Fletcherový a Castla přece jen něco do sebe (místama, místama) má, a upřímně, je mi to daleko míň protivný, než druhej jmenovanej seriál (narozdíl od Castla s Beckettovou se mi z detektiva Berana a Klaudie nechce mlátit hlavou do zdi). Ten místama značně stupidní scénář, nepřirozenost situací a karikaturovatost postav holt mírně vyvažujou jejich představitelé, na pány Děrgela, Révaie a Dvořáka se prostě kouká dobře (ty blbosti, co zplodil a jim do pus nacpal scénárista, mírně povyšujou), a Soně ta mrchospisovatelka taky docela jde. (Btw, je legrační, že pan Myšička hraje patologa v každym druhym krimiseriálu, a stejně tak pan Vladyka ťululumovatýho kriminalistu.) A jsem dokonce taková optimistka, že jestliže budou na Primě co k čemu a v pokračováních se vyvarujou pitomostí jako rádoby macho antré hlavního hrdiny v kapuci a brejlích nebo nepřirozených namachrovaných řečí v případě Révaie, tak z toho může být i docela OK oddychovka. Odpady nechme Lídě Baarový a Troškovi, co říkáte :) ()

Reklama

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Sestry Bártů měli svázat do kozelce a vzít jim psací potřeby hned tenkrát po uvedení Rodinných pout. Strašný. Hustokrutopřísně strašný. V hlavní roli PP Prima a reklama na její další pořady (viz. fotky u právníka v kanceláři např. ), v dalších rolích Děrgel a jeho obočí, Révai a párátko atd.. Ale pro mě tam byly dvě věci, pro které to nehodím hned do odpadu 1) hraje tam Dvořák (Jiří, proč???) 2) za Měcháčkovo vysvětlení "To vona se vyspala se mnou a svedla mě, já jsem jenom neřekl NE", protože já bejt chlap, tak jsem úplně stejný šovinistický hovado ;-) ()

Davanity odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo to neuvěřitelně špatné. Totálně. Nejen, že nesympatická ustřední dvojce, ale dostala mě naprostá nereálnost. Hlavní detektiv byl vychvalován, ale neudělal absolutně nic, stejně tak hlavní "hvězda", možná někde jinde, ale tady pochybuju, že by měla taková privilegia, natož, aby ji pustili k policii! Samotná policie, byla ubohá jeden policista v hubě neustále párátko, jak kdyby jsme se vrátili v čase, a zbytek nic nedělal, ani se nesnažil. No konec první epizody mě odpálil uplně. Uznavaný psycholog tvrdí, že je pan detektiv nezpůsobilý a nebezpečný tak zavoláme paní spisovatelku, aby se o něj postarala. Naprostý odpad. ()

timichal odpad!

všechny recenze uživatele

"Ahoj, všimli jsme si, že už asi šest let dáváme Castla a má to úspěch, co kdybysme to vykradli, akorát Castle bude ženská a nikdo tam nebude umět hrát a strašně přepálíme barvy a napíšeme dialogy jako po lobotomii a hlavní hrdinka bude kráva a napětí mezi ústřední dvojicí vůbec nebude fungovat?" Zlatej Doktor Martin. ()

Galerie (381)

Zajímavosti (3)

  • Vždy před scénami z kanceláře vyšetřovatelů je záběr na policejní budovu, jež má vyklápěcí okna. Při záběrech z kanceláře jsou ale vidět klasická okna, otevírající se do stran. Scény jsou tedy natáčeny jinde. (rakovnik)

Reklama

Reklama